- 6 Ağustos 2016
- 6.007
- 9.730
- 198
Kız ne yemişim de oyle dedin valla anlamadım. Bence gayet normal menü. 5 kare bittere takıldın heralde. Yani şöyle söyleyim onu yemek için bir şey yemedim gibi bir şey...küstüm valla...birde bu gün perşembe dikkate edelim diyoruz edebiye çok ayıp sana hemde seni hiç sigara içen bir kadın gibi hayal etmemiştim hayal kırııklığı yaşadım.. böyle tatlı bir kadına yakışmadı..
bu gün kaç tane jj yaptın söyle bakalım
5 nisan persembe menü
08.00
1 haslanmis yumurta
1 dilim kepekli ekmek
12.30
2 yumurta çırpilmiş tavada
1 dilim kepekli ekmek
2 kk süzme peynir
16.00
1 elma
2 hurma
18.30
1 kase karnibahar yağsız
2 köfte
Bitter 5 kare(180 kalori)
4 nisan menü
2 has yumurta
1 dilim tam buğday e
30 gr koyun p
1 yk çökelek
2 zeytin
ara 2 kayısı
öğlen
1 tabak çiriş yemegi
3 yi yoğurtlu bakla
4 tane etli yaprak sarma yoğurt
ara
2 dilim elma 10 badem
akşam 1 kase yoğurt tarcinli 4 kayısı
5 nisan menü
sabah yarım elma 5 badem
kahvalti
yarım simit
2 has yumurta
1 dilim peynir
3 incecik dilimli kaşar
6 tane zeytin (kız eline aldı ısırdı bıraktı mecbur yedim)
domates salatalik c.biber
iki lokmada ekmek kepekli (kızın artigi)
ara
1 sade türk kahvesi
1 badem şekeri
akşam 18
2kase tavuklu tarhana çorba
1 kase yoğurt
acikirsam yoğurt ve bitki çayı icerim
5 Nisan Perşembe
Sabah 11
1.5 haşlanmış yumurta
2 tane 1 lira şeklinde yağsız kızarmış sucuk
2 kk süzme peynir
2 dilim çavdar ekmeği
1er YK tereyağ ve bal
3 yeşil zeytin, 3 siyah zeytin
2 YK domates biber kavurması
Ara 2 büyük salatalık
Akşam 18:30
8 YK taze fasulye
1 dilim ekmek
1 kase yoğurt
Yarım soğandan soğan salatası
Akşam içeceğim Nescafe ile toplam 1111 kalori
Biraz önce bir dilim börek yiyen bendimBugün perşembe. Herkes azami dikkat gösteriyor yediğine, değil mi?
Biraz önce bir dilim börek yiyen bendim
Slm kizlar spor listesi arık bu linkte mi5 nisan persembe spor listesi
1. Edebiye006
50 jj 50 puan
30 dk leslie. 45 puan
Toplam 95 puan
Şeker içerikli birşey görünce oraya odaklanıyorum valla. Küsme beKız ne yemişim de oyle dedin valla anlamadım. Bence gayet normal menü. 5 kare bittere takıldın heralde. Yani şöyle söyleyim onu yemek için bir şey yemedim gibi bir şey...küstüm valla...
Ama diyetini aksatma olurmu sağlığın çok önemli. Haklısın heryey daha zor ulucak başladı biledireniyorum hayatacanım bundan sonra menü paylaşımı yapamayabilirim çünkü ciddi anlamda zor günler geçiriyorum.burayı sizleri de bacı gibi gördüğümden söylüyorum.zaten bir size dert yanabiliyorum.ben yeme içmeyi paşaya göre ayarlamak zorundayımbir gün protein yapayım bir gün şunu filan yapamam artık.veya kendime ayrı bişeyler pişireyim durumum yok malum bir annem vardı o da gitti destekçimizde yok.sıkıntılı bir dönem olacak 7 ay kadar.öyle yani menü paylaşmasam daha iyi olacak ama sohbetlere katılır kilo bildirimimi yaparım
Aa çok değişik ismi. Ay evet kuzum emziriyorsun sensimdi semt pazarlarinda satiliyor bahar aylarinda daglardan toplanan bi ot ıspanak gibi yemeği yapılıyor borek yapiliyor aksam yemek olrak yoğurdu içine kayısı dograyip yedim emziriyorum ya anca yetiyor bana
Ya benim bu hafta spor yapmam çok zor sınav haftası gün de 9-12 saat ayaktayım gözetmenlik, pertim çıkıyor. Sabah bi koşuya ineyim dedim totom kalkmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?