Ogunlerinin 1er dilim tam buğday ya da çavdar ekmeği eklemelisin. Hatta kahvaltıda 2-3 dilim olmalı. Yoğurdu da tam kase ye. 240 gramı 1 porsiyon.5 nisan menü
Sabah 7:00
2 haşlanmış yumurta
8 zeytin
10 badem
1 kk peynir
Sade nescafe
Öğlen 12.30
2 kepçe nohut yemeği
1 porsiyon salata
2 yk yoğurt
3 kuru kayısı
Ara 15.00
Sade türk kahvesi
5 badem
Akşam 18.00
6 yk et sote
1 sb ayran
Su:3,5 lt
Spor: 40 dk yürüyüş
Ahhh kuzuuu çok geçmiş olsunIyi akşamlar kızlar.bugun hiç yazamadım buraya, başıma hiç hoş şeyler gelmedi.1 ay kadar önce düşmüştüm ama hiç önemsemedim.dün gece artık sağ işaret parmagimin zonklamasina uyandım.okuldan sonra doktora gittim.igne falan yaptılar meğerse sinirlerimde kopma olmusdoktor da kızdı bir sürü.plastik alçı gibi bi şey taktı düzelme olmazsa ameliyat olacakmışım. Çok agrım varrr
Ortalama hesaplanırken onun kilosu sanki 0 gibi işlem görüyor. Ortalamayı çok düşürür. 10 kişi varsa listede 9unun kilosu toplanıp 10a bölünür yani.Tartı bildirmezse noluyoflorence_N ? Merve de yok yawrucuk?
AabbbooowwOrtalama hesaplanırken onun kilosu sanki 0 gibi işlem görüyor. Ortalamayı çok düşürür. 10 kişi varsa listede 9unun kilosu toplanıp 10a bölünür yani.
Tamam canımKızlaaaaaaarrr yarın 11 e kadar kilo bildirimi yapmayı unutmayalım!
I icecandydeyno tomrs karamelli_turta afatmas ICanDoThis DeryaOnDiet soffty florence_N mrv2855 ve diğerleriiii. Herkesi etiketlwyim dedim ama üşendim
Ben de onu diycektim cnm. Nazarım değdi heralde05 Nisan Perşembe menü,
Kahvaltı 12.00;
1 haşlanmış yumurta
1 dilim çavdar ekmek
4 siyah zeytin
1 domates
Ara 14.00;sade türk kahvesi
Ara 17.30;beyaz çay
1 kivi
Akşam 20.00; yarım kase ts çorba
4 mücver
Az yoğurt
1 dilim börek
Ara 21.30;sade yeşil çay
5 badem
3,5 lt su
Uyku ;01.30
TeşekkürlerKızlaaaaaaarrr yarın 11 e kadar kilo bildirimi yapmayı unutmayalım!
I icecandydeyno tomrs karamelli_turta afatmas ICanDoThis DeryaOnDiet soffty florence_N mrv2855 ve diğerleriiii. Herkesi etiketlwyim dedim ama üşendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?