- 21 Kasım 2017
- 3.788
- 6.189
- 158
NASIL ŞAŞIRTACAKSINkızlar ben sabit kalmışım anlamadım niye böyle oluyor. vücudumu şaşırtacağım haftasonu 2 gün.
bayağı az yiyeceğim detoks suyu içeceğim.NASIL ŞAŞIRTACAKSIN
Canim hoşgeldinArkadaşlar tekrar merhaba. Kuralları, yapılması gerekenleri okudum ve gerçekten benim böyle bir motivasyona ihtiyacım var. 26 yaşındayım. Net olarak boyumu ve kilomu bilmiyorum. Aslında dün tartıldım ama gram kısmı aklımda kalmadı maalesef. Tiroidlerim çalışmıyor. Bu yüzden her sabah aç karna 100 mg'lık Euthyrox kullanıyorum. Bazen 50 mg'lığa düşüyorum, bazen tekrar 100'lüğe çıkıyorum. Şubat ayından beri sağlıklı yaşamaya,sağlıklı şeyler yemeye çalışıyorum. Paketli yiyecek tüketmemeye özen gösteriyorum. İçinde katkı maddesi,glikoz,şeker bulunan hiçbir yiyeceği vücuduma sokmuyorum. hamur işi,kızartma,tatlı olaylarına son verdim. 1 ayda 5 kilo vermiştim sporsuz. Ancak 1 ayın sonunda 20 gün kadar kortizon kullanmak zorunda kaldım sinüslerim beyine kadar tıkalıydı. Kortizon kullandığım dönem kilomda gramsal değişiklikler oldu sadece. Öyle çok kilo almadım. Ama veremedim de. Şimdi kortizondan önceki düzenimi sürdüremiyorum. Eylül'de düğünüm var. Zayıflamam lazım. Sabah 7 Akşam 5 çalışıyorum ama iş yerim yarım saat uzaklıkta. Arabayla gidip geliyoruz. Trafiğe bağlı olarak eve varmam 7'yi bile bulabiliyor. Masa başı çalışıyorum. Akşamları spora gitmeye başlayacağım inşallah. Düzeni tuttursam geri gelir biliyorum. Ama tek başıma zor oluyor biraz. Nişanlım çok destek oluyor maddi manevi. Ama ben seni her halinle seviyorum deyip motivasyonumu bozuyor12.Takım benim uğurum olabilir. Sizlerden destek bekliyorum.
vvaaav maşallah diyelim durmak yok yola devambişey deyim mi kızlar benim burada motivasyonum hep tam.
aldığım balık elbise geldi 42 beden inanılmaz bol oldu. iade ettim 40 aldım.
Yaaaa. Ne guzel gozlerimden kalpler çıkıyor bebeemm ne mutlu sana. 40 bedeni en son ünide görmüstum...bişey deyim mi kızlar benim burada motivasyonum hep tam.
kız niye kuselim iş guc cocukKızlaaar siz benle küstünüz mü yaaflo sen niye benle konuşmuyon
Bencede giderdi çok iyi verdin. Sen böyle dedikçe benim hep az su içtiğim aklıma geliyorGünaydın. Dişi.i Sika sika 2 kilo ödemin anca bu kadarını verdim. Dün çok su icemedim, demek daha gidermiş.
Hoşgeldin canım. İnsallah seni düğüne bomba gibi hazırlayacağız sen azimli olduktan sonra bizde üzerinden elimizi çekmeyiz daha ne olsunArkadaşlar tekrar merhaba. Kuralları, yapılması gerekenleri okudum ve gerçekten benim böyle bir motivasyona ihtiyacım var. 26 yaşındayım. Net olarak boyumu ve kilomu bilmiyorum. Aslında dün tartıldım ama gram kısmı aklımda kalmadı maalesef. Tiroidlerim çalışmıyor. Bu yüzden her sabah aç karna 100 mg'lık Euthyrox kullanıyorum. Bazen 50 mg'lığa düşüyorum, bazen tekrar 100'lüğe çıkıyorum. Şubat ayından beri sağlıklı yaşamaya,sağlıklı şeyler yemeye çalışıyorum. Paketli yiyecek tüketmemeye özen gösteriyorum. İçinde katkı maddesi,glikoz,şeker bulunan hiçbir yiyeceği vücuduma sokmuyorum. hamur işi,kızartma,tatlı olaylarına son verdim. 1 ayda 5 kilo vermiştim sporsuz. Ancak 1 ayın sonunda 20 gün kadar kortizon kullanmak zorunda kaldım sinüslerim beyine kadar tıkalıydı. Kortizon kullandığım dönem kilomda gramsal değişiklikler oldu sadece. Öyle çok kilo almadım. Ama veremedim de. Şimdi kortizondan önceki düzenimi sürdüremiyorum. Eylül'de düğünüm var. Zayıflamam lazım. Sabah 7 Akşam 5 çalışıyorum ama iş yerim yarım saat uzaklıkta. Arabayla gidip geliyoruz. Trafiğe bağlı olarak eve varmam 7'yi bile bulabiliyor. Masa başı çalışıyorum. Akşamları spora gitmeye başlayacağım inşallah. Düzeni tuttursam geri gelir biliyorum. Ama tek başıma zor oluyor biraz. Nişanlım çok destek oluyor maddi manevi. Ama ben seni her halinle seviyorum deyip motivasyonumu bozuyor12.Takım benim uğurum olabilir. Sizlerden destek bekliyorum.
Ben sana söyleyecektim ama boyunu unuttum senin dedim belki boydan bedeni küçülmemiştir. ama bende 40giyiniyorum hatta 38e zorla giriyorumbişey deyim mi kızlar benim burada motivasyonum hep tam.
görürsün canım çok az kaldı. yaza hepimiz fit olacağız inşallahYaaaa. Ne guzel gozlerimden kalpler çıkıyor bebeemm ne mutlu sana. 40 bedeni en son ünide görmüstum...
Bencede giderdi çok iyi verdin. Sen böyle dedikçe benim hep az su içtiğim aklıma geliyor
Hoşgeldin canım. İnsallah seni düğüne bomba gibi hazırlayacağız sen azimli olduktan sonra bizde üzerinden elimizi çekmeyiz daha ne olsunBen seni her halinle seviyorum demesine inanmaaaa benim erkek arkadaşımda öyle diyordu verince dediki şöyleydin böyleydin şimdi çok güzelsin sakın tekrar kilo alma
Sen yolundan şaşma kimaeyide dinleme yokuna çok taş koyucaklarım kuzum
Ben sana söyleyecektim ama boyunu unuttum senin dedim belki boydan bedeni küçülmemiştir. ama bende 40giyiniyorum hatta 38e zorla giriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?