- 21 Kasım 2017
- 3.788
- 6.189
- 158
Birde çok tatlıkızlar squatgirl diye bir sporcu kadın var youtubeta ve instagramda sayfaları var onu takip edin kadın 42 yaşında ve inanılmaz fit. ben onunla acaip motive oluyorum. paylaşımları çok güzel.
valla olur. 66.9 um var mı benimle kapışan haftaya kadar :))Şimdi yazayım unutmadan. Takımda kiloları birbirine yakın arkadaşlarımız var. Bence üçlü yarışma yapalım ne dersiniiizz
Ben varimmmmmmmŞimdi yazayım unutmadan. Takımda kiloları birbirine yakın arkadaşlarımız var. Bence üçlü yarışma yapalım ne dersiniiizz
Arkadaşlar tekrar merhaba. Kuralları, yapılması gerekenleri okudum ve gerçekten benim böyle bir motivasyona ihtiyacım var. 26 yaşındayım. Net olarak boyumu ve kilomu bilmiyorum. Aslında dün tartıldım ama gram kısmı aklımda kalmadı maalesef. Tiroidlerim çalışmıyor. Bu yüzden her sabah aç karna 100 mg'lık Euthyrox kullanıyorum. Bazen 50 mg'lığa düşüyorum, bazen tekrar 100'lüğe çıkıyorum. Şubat ayından beri sağlıklı yaşamaya,sağlıklı şeyler yemeye çalışıyorum. Paketli yiyecek tüketmemeye özen gösteriyorum. İçinde katkı maddesi,glikoz,şeker bulunan hiçbir yiyeceği vücuduma sokmuyorum. hamur işi,kızartma,tatlı olaylarına son verdim. 1 ayda 5 kilo vermiştim sporsuz. Ancak 1 ayın sonunda 20 gün kadar kortizon kullanmak zorunda kaldım sinüslerim beyine kadar tıkalıydı. Kortizon kullandığım dönem kilomda gramsal değişiklikler oldu sadece. Öyle çok kilo almadım. Ama veremedim de. Şimdi kortizondan önceki düzenimi sürdüremiyorum. Eylül'de düğünüm var. Zayıflamam lazım. Sabah 7 Akşam 5 çalışıyorum ama iş yerim yarım saat uzaklıkta. Arabayla gidip geliyoruz. Trafiğe bağlı olarak eve varmam 7'yi bile bulabiliyor. Masa başı çalışıyorum. Akşamları spora gitmeye başlayacağım inşallah. Düzeni tuttursam geri gelir biliyorum. Ama tek başıma zor oluyor biraz. Nişanlım çok destek oluyor maddi manevi. Ama ben seni her halinle seviyorum deyip motivasyonumu bozuyor12.Takım benim uğurum olabilir. Sizlerden destek bekliyorum.
**12. Takım 565. Etap***
soffty (56.5/
mrv2855 (73/72.7/0.3/℅0.2)
bulutungokyuzu (65/
compeng (66.9/66.09/sabit)
elifff_9595 (68.5/67.6/0.9/%1.31)
Edebiye 06 (77.9/77.3/0.6/%0.77)
karamelli_turta (55,3/55.1/0.2)
deyno (69,8/
tomrs (72,3/ 72)
icecandy ( 145,1/141.7 /3.4 / %2.34)
Yeni Üyeler:
ICanDoThis (bk:73,1/72,2/gnc: )
Makbiile(bk:76 /gnc:
Desal (bk: /gnc:
afatmas(82,7/82,70
Mezunlar ve İzinliler
Florence_N (73.5/73.7/-0.2)
DeryaOnDiet (67.5/
asya _01(79,1/
Hoşgeldin canım burası senin uğurun olsun inşallah hep beraber birbirimize destek olmaya çalışıyoruz elimizden geldiğince :)
Sende cok seveceksin eminim burayı:)
hoşgeldin canım :)çok teşekkür ederim :)
bulutungokyuzu canım benim bu hafta spor mpor kalmadı bende cok huzursuzum o yüzden ama yarın evimde olacağım tam gaz devam edicem inşallah.
Elif evide dönüyorsa yarın compengede yetiştiğine göree bu yarışma işini kabul edenleri eşleştirelim mademelifcim maşallah sana harikasın. valla sonradan geldin yetiştin bana :))
elifcim maşallah sana harikasın. valla sonradan geldin yetiştin bana :))
Elif evide dönüyorsa yarın compengede yetiştiğine göree bu yarışma işini kabul edenleri eşleştirelim madembakalım elif compenge yetişecek mi yoksa compeng elifle farkı daha da mı açacaaaakj
Büyüüüükkk kapışmaaaa. Bu gün başlasın
Aşkolsun, niye konusmayim. Bir kaç gündür dogru düzgün giremiyorum da.Kızlaaar siz benle küstünüz mü yaaflo sen niye benle konuşmuyon
Yaaa en son bu sayıyı kasım ayında görnüştüm ben asıl bundan sonrası önemli benim içinnn çok heycanlıyım :)))))
O zaman başlasıııınnnnn hadi :))
B bibliyofil_k de cok azimli biliyorum ben
tabi canım pazar akşamı haber bekleriz senden merakta bırakma. İyi yolculuklar güle güle git güle güle gel. Dikkat et oralarda bu hafta az gitmiş geri almayalım onuda olurmubulutungokyuzu canm bugün memlekete çıkacağız izn alabilirmiyim. Pazar gecesi döneceğim ins
1. Sayfada bir link var. Menülerimizi başka listede de paylaşıyoruz. Orada nasıl paylaştığımızı inceledim mi? Kilonu göremedim? Yazında da gramı bilmiyorum yazmışsın. Şöyle üç aşağı beş yukarı bir sayı versen.. Hatta adinin altına yazsana benimki gibi. Ayrıca çok az diye bir ölçü birimimiz yok. Çay kaşığı, tatlı kaşığı, yemek kaşığı ile daha iyi tasvir edebilirsin. Mesela benim gibi bir canavar için 4 YK kaşığı bol ketçapı makarna azdir. Senin için 1 YK..Şimdi öğle yemeğimi yedim arkadaşlar ay ne güzel böyle bir sorumluluk geldi bana her gün yediğimi içtiğimi paylaşmak çok iyi olacak :) az tarhana çorbası, dört küçük kare tavuk, dört küçük kare fırın patates, çok az ketçaplı makarna, bir iki çatal salata ve yulaflı meyve suyu. Ya çok doydum acaba fazla mı geldi dedim ama eskiden bunların iki katını yiyordum, yanında da beyaz ekmek yiyordum üstelik. Resmen aşırı yiyormuşum. Ekmeği şimdi sadece kahvaltıda iki dilim tam tahıllı yiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?