tamam canım bende bildirim yapacam artıkCanım sende artık bildim yap menü yaz spor yaz herşeyin düzene girsin artık. Bahsettiğin sıkıntılar düşünmeden olmuyor ama düşündükçede düzelmiyor. Kendine bak biraz o eve sen lazımsın. Artık senden bildirim bekliyorum haberin olsun
Olsun 2 de olurdu.Ben onu yanlis yazmisim ya 1 olacak :))
Nazar da olabilir canım bi sirkeli suyla yıkanKızlar bu hafta ustumde ölü topragi var acaip yorgunum hep uyukluyorum.
Günaydıngünaydın kızlar
Yaparsın sen iste yeter kikızlar bu arada dün babam hayattayken birlikte çektirdiğimiz bir resimi gördüm abimgilde.o resim yoktu bende.ben bir ara diyete girmiştim sıkıydı baya.abowwwwww incecik olmuşum 60 varımdır.ne göbek var ne kollar üst taraf bile incecikkendime şok oldum.ben o halime dönecem yine.çokk imrendim kendime
Ayy seni unutmuşum sen nasılsın kaçamak yok dimiHoşbuldum canım
Yanlış yazdın sanırım ya da ben çıkaramadım canımAyy seni unutmuşum sen nasılsın kaçamak yok dimi
Günaydiinn, Disarda kalorili seyler yedin miiGUNAYDIN KIZLAR BEN GELDIM
DUN TATİL YAPTIM
ONUN İÇİN HEP DIŞARDAYDIM
Sorma kac gündür menu de paylaşamadım bugun dedim silkelen kendine gel. Bu ara cok kacamak yapiyorum toparlanmam lazımAlışamadık daha bahar havalarına hepimiz aynıyız ya
Yukarda yeni üyeleri etiketledim seni unutmuşum onu dedim.Yanlış yazdın sanırım ya da ben çıkaramadım canım
AAAAa bu saate kahvaltı kalmaz erkende yp ki erkenden metabolizma çalışsın. Yumurta peynir zeytin domates salatalık maydanoz dereotu yiyebilirsinHala kahvalti yapmadim evdeyim de ne yesem diye düşünüyorum
KALORLİ HAYIR YEMEDIM SANIRIM 1 PİDE YEDIM :) AMA ERITECEK KADAR HAREKET ETTIMGünaydiinn, Disarda kalorili seyler yedin mii
Canım büyük harfle yazmak hakaret etmek bağırmak anlamına geldiği için forumda büyük harfle yazmak yasak.KALORLİ HAYIR YEMEDIM SANIRIM 1 PİDE YEDIM :) AMA ERITECEK KADAR HAREKET ETTIM
Bende aynıyım canm. Çocuklarla beraber uyudum akşam, erkenden, bu gözler açılmıyo. Anlamadım açım azcık oda yok sabah da ayniydiiiKızlar bu hafta ustumde ölü topragi var acaip yorgunum hep uyukluyorum.
Yukarda yeni üyeleri etiketledim seni unutmuşum onu dedim.
nasıl yani doğum kontrol iğnesi kilo mu aldırıyorAnladımaslında ben bayadır diyetteyim o yüzden pek zor olmuyor ama regl haftasında olduğum için tatlı istediğim var fazlaca. İnşallah 63 e düşmek nasip olur. Beni hep doğum kontrol iğneleri yaptı böyle. Şimdi vermek için uğraşıyorum. Sen nasılsın kaç kilo verdin?
Kolay gelsin canım verirsin merak etme. Ben 75 le başladım 57 ile bitirmiştim ama koruyamadım 62 ye çıkmıştım şimdi hamileyim 63 geldim sabahAnladımaslında ben bayadır diyetteyim o yüzden pek zor olmuyor ama regl haftasında olduğum için tatlı istediğim var fazlaca. İnşallah 63 e düşmek nasip olur. Beni hep doğum kontrol iğneleri yaptı böyle. Şimdi vermek için uğraşıyorum. Sen nasılsın kaç kilo verdin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?