- 21 Ocak 2017
- 2.949
- 4.394
- 133
- 28
Yaa aynı benim gibisin olmaz böyle vallaSorma kac gündür menu de paylaşamadım bugun dedim silkelen kendine gel. Bu ara cok kacamak yapiyorum toparlanmam lazım
Gel bana kız sen ):AAAAa bu saate kahvaltı kalmaz erkende yp ki erkenden metabolizma çalışsın. Yumurta peynir zeytin domates salatalık maydanoz dereotu yiyebilirsin
nasıl yani doğum kontrol iğnesi kilo mu aldırıyor
Kolay gelsin canım verirsin merak etme. Ben 75 le başladım 57 ile bitirmiştim ama koruyamadım 62 ye çıkmıştım şimdi hamileyim 63 geldim sabah
Hoşgeldinnn nasılsın. Yeni karar çıkarttım onu duydunda mı geldinHu huuuuuuuuuuuu
Kızzlaaar nasılsınız ?
Aa sende dönmüşsün kaptanımHoşgeldinnn nasılsın. Yeni karar çıkarttım onu duydunda mı geldin
Geçen hafta öneride bulundum sağolsun kaptan arkadaşlar onayladı. Dün kesinleşti. Mezun olup pişman olan üye eğer mezun olduğu kilonun altındaysa listeye dönebiliyor 6 ay beklemesi gerekmiyor.Aa sende dönmüşsün kaptanım
Hoşgeldin Nasılsın ? Ben de iyi diyelim öyle olsun yuvarlanıp gidiyoruz .
Ne kararı
Çoktandır buralara bakamıyorum bazı özel sebeplerden dolayı baya geri kaldım
Ç
@Edebiye 006bulutungokyuzu @compeng karamelli_turta H Hamzakifzulal
mrv2855
elifff_9595
Sizler nasılsınız kızlar
Zamanla alışırsın canım bi anda herşeyi azaltma istersen. Diş için tetagil diye takviye var doktora sorarak kullan istersen çok rahatlatıcı
Benim nick hakaretin dibi ozaman değişeyim bariCanım büyük harfle yazmak hakaret etmek bağırmak anlamına geldiği için forumda büyük harfle yazmak yasak.
Düne göre daha enerjik bi hafif hissediyorum kendimi ve bu sabah doğum öncesi giydiğim gomleğe girebilmenin mutluluğu var tabi gomlek bol salaş bişeydi 58 kiloma donmem icin 8 kilo daha vermem lazım buraya gelmeden once bir ayda 4 kilo vermistim. Sen nasılsın nasıl gidiyo diyet sporHu huuuuuuuuuuuu
Kızzlaaar nasılsınız ?
Yok yahu nicklerde sorun olmaz forumda yazarken yasakBenim nick hakaretin dibi ozaman değişeyim bari
Maşallah süpersinDüne göre daha enerjik bi hafif hissediyorum kendimi ve bu sabah doğum öncesi giydiğim gomleğe girebilmenin mutluluğu var tabi gomlek bol salaş bişeydi 58 kiloma donmem icin 8 kilo daha vermem lazım buraya gelmeden once bir ayda 4 kilo vermistim. Sen nasılsın nasıl gidiyo diyet spor
kızz bacı senmisin?amaannnnn nick değişmiş.şimdi çark ettiKolay gelsin canım verirsin merak etme. Ben 75 le başladım 57 ile bitirmiştim ama koruyamadım 62 ye çıkmıştım şimdi hamileyim 63 geldim sabah
gözün aydın buarada bacıKolay gelsin canım verirsin merak etme. Ben 75 le başladım 57 ile bitirmiştim ama koruyamadım 62 ye çıkmıştım şimdi hamileyim 63 geldim sabah
inşallah canım ya demek ideal kiloya yakın olunca ne göbek kalıyor ne kollarYaparsın sen iste yeter ki
Anladım canım takıl bakalım daha iyisindir inşallahGeçen hafta öneride bulundum sağolsun kaptan arkadaşlar onayladı. Dün kesinleşti. Mezun olup pişman olan üye eğer mezun olduğu kilonun altındaysa listeye dönebiliyor 6 ay beklemesi gerekmiyor.
Ben de döndüm ama kaptanlığı almadım öylesine takılıyorum
gözün aydın buarada bacıRabbim sağsağlim kucağına almayı nasip etsin inşallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?