Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

nasıl yani doğum kontrol iğnesi kilo mu aldırıyor

Evet canım adetten kesiyor su tutuyor iştah açıyor kilo yapıyor. Ben genelde 63 en fazla 64 kiloydum doğumlarda 70 leri görüyordum 3 çocuk olunca mecbur iğne vuruldum 2 sene adet görmedim sonra kimyasal gebelik geçirdim şimdi kilo vermeye çalışıyorum

Kolay gelsin canım verirsin merak etme. Ben 75 le başladım 57 ile bitirmiştim ama koruyamadım 62 ye çıkmıştım şimdi hamileyim 63 geldim sabah

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Maşallah çok azimlisin ya bende 75 ile başladım 69.800 oldum ama bu hafta şehir dışında dikkat edemedim ondan mı yoksa adet haftasındayım ondan mı bilmem 70.75 çıktım dün. İnşallah fazlaca veririm ya. Sen 57 ye kadar nasıl düştün peki?

kahvaltı
tereyağında sucuklu 2 yumurta
11 zeytin
3 çeri domates
bir kibrit kutusu kadar beyaz peynir
yanında süt

Son düzenleme:
Geçen hafta öneride bulundum sağolsun kaptan arkadaşlar onayladı. Dün kesinleşti. Mezun olup pişman olan üye eğer mezun olduğu kilonun altındaysa listeye dönebiliyor 6 ay beklemesi gerekmiyor.
Ben de döndüm ama kaptanlığı almadım öylesine takılıyorum

Zamanla alışırsın canım bi anda herşeyi azaltma istersen. Diş için tetagil diye takviye var doktora sorarak kullan istersen çok rahatlatıcı

Bugün daha iyiyim canım tarçınlı süt içtim sabah iyi geldi sanırım. Calgel verdi diş kaşıyıcısına sürüp kaşıyoruz şimdilik idare ediyor. Olmadı birde onu denerim benim kız durdu durdu 4 dişi birden çıkarmaya karar verdiği için yetmiyo rahatlaticı jeller

Hu huuuuuuuuuuuu
Kızzlaaar nasılsınız ?
Düne göre daha enerjik bi hafif hissediyorum kendimi ve bu sabah doğum öncesi giydiğim gomleğe girebilmenin mutluluğu var tabi gomlek bol salaş bişeydi 58 kiloma donmem icin 8 kilo daha vermem lazım buraya gelmeden once bir ayda 4 kilo vermistim. Sen nasılsın nasıl gidiyo diyet spor

Maşallah süpersin

Kolay gelsin canım verirsin merak etme. Ben 75 le başladım 57 ile bitirmiştim ama koruyamadım 62 ye çıkmıştım şimdi hamileyim 63 geldim sabah
kızz bacı senmisin?amaannnnn nick değişmiş.şimdi çark etti

gözün aydın buarada bacı Rabbim sağsağlim kucağına almayı nasip etsin inşallahh

nörüyonuz kızlar?bugün temizlik yok izinliyim izin verdim kendimepaşayı yıkadım uyuttum bakayım bizim kızlar napıyor dedim

Anladım canım takıl bakalım daha iyisindir inşallah
Ben hala 69lar da geziyorum vermedim de almadım da ölçülü yiyerek devam ediyorum şimdilik bakalım

24 Nisan menü,
Akşam 18.00;1 biberdolma
1 kase yoğurt

Ara 21.00;sade türk kahvesi
Sade soda

Ara 01.30;form çayı
2 kuru kayısı
6 badem

Kahvaltı 03.30;1 kase tavuksuyu çorba
1 haşlanmış yumurta
6 siyah zeytin
1 dilim çavdar ekmek
1 kk beyaz peynir

Ara 05.30;2 nektarin

Su 2,5 lt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…