Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Hoşgeldin canım .
İyiyim bende çok şükür ,zayıflamaya devam
Sen nasılsın ne buralardasın ,ne benim birikim topiğimde sır oldun kız.

Phoen
Kolay gelsin canım verirsin merak etme. Ben 75 le başladım 57 ile bitirmiştim ama koruyamadım 62 ye çıkmıştım şimdi hamileyim 63 geldim sabah
Hayırlı olsun bebeğin Allah ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Hamişlikte dikkat etmek lazım kilo alımına yoksa ucu kaçıyor. İlk bebiş mi

kızz bacı senmisin?amaannnnn nick değişmiş.şimdi çark etti
Hıı kaç gün oldu günaydın

gözün aydın buarada bacı Rabbim sağsağlim kucağına almayı nasip etsin inşallahh
Teşekkür ederim
inşallah canım ya demek ideal kiloya yakın olunca ne göbek kalıyor ne kollar
Benim göbek gitmiyor ya

Anka tebrik ediyorum canım şu an öğrendim rabbim sağlıkla huzurla kucağına almayı nasip etsin

Sağol canım

Oooo dikkat et canım yaa sen de menü yaz artık kontrol altına alalım. Şekerin nasıl normal mi.

Şeker yüklemesi yaptırmadım da açlık 77 tokluk 92 çıkmıştı. Benim kilo yemekten ziyade hareketsizlikten oldu canım ya bi ara düşük tehlikem olunca yattım ondan sonra kilo almaya başladım zaten şimdi de mümkün olduğunca hareket etmeye çalışıyorum.

Az önce eşim video izliyo dünyanın en büyük kalçalı kadını rekoru elinde tutmak için günde 5000 kalori alıyomuş bunla yarışırsın diyo bana

Yok canım yaa dördüncü
Maaşallah ne guzel kalabalık aile benimde hayalim. yaşları nasıl ki ben de birleştirp üçlemeyi düsünüyorum şimdi bir tane bebişim var 1 er 2 şer yaş arayla 3 tane olsa pes pese buyurler diyorum yaş ta geciyor 29 hızlandırılmış doğumla

Bugün ki menü sabah aç karına ılık limonlu su.
Kahvaltı
Domates salatalık bir haşlanmış yumurta 2 dilim köy ekmeği 3 acı sivri biber zeytin 2 dilim peynir 1 kupa yeşil çay

Ara 1 bardak çay.

Öğle
2 dilim ekmek az çorba az türlü semiz otu salatası

Ara
3 erik

Akşam

Çorba 2 yemek kaşığı ıspanak 1 dilim ekmek. Bugün yemekten önce tek kaçamak 1 adet çikolata ;(
Su 1 litre içtim yatana kadar da yarım litre daha içerim. Bugünlük bu kadar kızlar . Spor olarak 1 mil yürüyüş ve 10 dk cardio yapacağım yemeği sindirince.

kızlar menüm

sabah 10,00
1 haş yum az peynir

akşam 16,30
2 kepçe çorba
1 dolma
cacık
2 ısırık simit

su 2 lt ama daha içerim spor yok

ben dün baya abarttım o yüzden sabah canım istemedi.sporuda eşim evdeydi hep onunla ilgilendim.psikolojisi düzelsin diye pervane oluyorum etrafında

Geçen ben de senin sayfanı inceledim bir yerlere giriyorsan ceee yapıp karşına çıkacaktım eski günleri özledim
Nasılsın
Çocuklar iyidir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…