- 21 Temmuz 2008
- 17.367
- 54.201
- 1.123
Hoşgeldin canım .Aa sende dönmüşsün kaptanım
Hoşgeldin Nasılsın ? Ben de iyi diyelim öyle olsun yuvarlanıp gidiyoruz .
Ne kararı
Çoktandır buralara bakamıyorum bazı özel sebeplerden dolayı baya geri kaldım
Ç
@Edebiye 006bulutungokyuzu @compeng karamelli_turta H Hamzakifzulal
@mrv2855
@elifff_9595
Sizler nasılsınız kızlar
Bir işe girseydim bende gelirdm birikim topiğineHoşgeldin canım .
İyiyim bende çok şükür ,zayıflamaya devam
Sen nasılsın ne buralardasın ,ne benim birikim topiğimde sır oldun kız.
Hayırlı olsun bebeğin Allah ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Hamişlikte dikkat etmek lazım kilo alımına yoksa ucu kaçıyor. İlk bebiş miKolay gelsin canım verirsin merak etme. Ben 75 le başladım 57 ile bitirmiştim ama koruyamadım 62 ye çıkmıştım şimdi hamileyim 63 geldim sabah
Yok canım yaa dördüncüPhoen
Hayırlı olsun bebeğin Allah ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Hamişlikte dikkat etmek lazım kilo alımına yoksa ucu kaçıyor. İlk bebiş mi
@cilekgibibi-zuzu nasılsınız kızlar nasıl geçiyor ilk gününüz
madamhd sen nasılsın. Kaç kilo aldın şimdiye kadar.
Hıı kaç gün oldu günaydınkızz bacı senmisin?amaannnnn nick değişmiş.şimdi çark etti
Teşekkür ederimgözün aydın buarada bacıRabbim sağsağlim kucağına almayı nasip etsin inşallahh
Benim göbek gitmiyor yainşallah canım ya demek ideal kiloya yakın olunca ne göbek kalıyor ne kollar
Oooo dikkat et canım yaa sen de menü yaz artık kontrol altına alalım. Şekerin nasıl normal mi.Çok şükür iyiyim canım ama en son 12 kilo almıştım yakın zamanda tartılmadımseneye sağlam bi üye gelecek takıma
Benimde halim kalmadı 2 saat boyunca voleybol oynadım ac ve yorgunumBende spordayım kafam bulandı
Oooo dikkat et canım yaa sen de menü yaz artık kontrol altına alalım. Şekerin nasıl normal mi.
Umarım kendine uygun bir iş bulursun cnm.Bir işe girseydim bende gelirdm birikim topiğineçok hevesliyim
Maaşallah ne guzel kalabalık aile benimde hayalim. yaşları nasıl ki ben de birleştirp üçlemeyi düsünüyorum şimdi bir tane bebişim var 1 er 2 şer yaş arayla 3 tane olsa pes pese buyurler diyorum yaş ta geciyor 29 hızlandırılmış doğumlaYok canım yaa dördüncü
ayy valla bacı yeni çark etti bendeHıı kaç gün oldu günaydın
Teşekkür ederim
Benim göbek gitmiyor ya
Sağol canım
Aa sende dönmüşsün kaptanım
Hoşgeldin Nasılsın ? Ben de iyi diyelim öyle olsun yuvarlanıp gidiyoruz .
Ne kararı
Çoktandır buralara bakamıyorum bazı özel sebeplerden dolayı baya geri kaldım
Ç
@Edebiye 006bulutungokyuzu @compeng karamelli_turta H Hamzakifzulal
@mrv2855
@elifff_9595
Sizler nasılsınız kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?