Az değil mi bu menü canım sonra krize giriyorsunkızlar menüm
sabah 10,00
2 haş yum
salatalıkk domates 5 zeytin çay
akşam 16,30
3 dolma
1 kase cacık
su 3 olmuştur
spor 30 dk yürüyüş
Canım akşam olmamış hem 2 saat spor yapmışsın protein alman lazımdı. Et mercimek yumurta vb olsa iyiymiş.Menüm
Kahvalti
Bol beyaz peynir
7-8 zeytin
2 dilim kiymali börek
Domates salatalik
Şekersiz 1 çay
Ara öğün
Şekersiz türk kahvesi
Öğlen
Findik ve kuru üzüm bir avuç
Süt
Akşam
Çift kaşarlı tost
Şekersiz 1 çay
Spor salonunda 2 saat spor
Spor harici 9000 adım
Ben de çok yaratıcı değilim ya. Hep aynı şeyler. Köfte et sebzekızlar bana karbonhidratsız yemek hatırlatın yaa tek düze yemekten sıkıldım.
Bizim spor salonundada bir kız bahar karaduman mı onu çok övdü youtubeda var dedi cideoları bilmemne bakamadım daha henüüZzKızlarrr bu arada squat girl ü bilmeyen kalmadı sanırım. Bu ay formsante dergisi onun kitabını hediye olarak verdi. Alanlar vardır belki. 8 haftalık program var içinde... var mı yapmak isteyen. Ben yapamıyorum malum ama yapana destek veririm
Doğru ama eve gidemedim daha bende tostla gecistirdim, yarin protein alayim insallahCanım akşam olmamış hem 2 saat spor yapmışsın protein alman lazımdı. Et mercimek yumurta vb olsa iyiymiş.
Şekersiz iç canım geç olmadanBende menümğ yazayım. Tavuk sulu çorba içtimde şehriyesiz olsa iyi olurduda şehriyeliydi. Oda olmasa açlıktan ölecektim sanırımtürk kahveside içebilir miyim ki acaba Anka
Açlıktan ölme kız n’aptın26 Nisan Perşembe menü,
Akşam 16.30;1.porsiyon ciğer
Ara 21.00;sade türk kahvesi
Sade soda
Ara01.30;form çayı
03.30;2 sıkım kadar çiğ köfte
Yarım kase çorba
05.30;armut
2,5 lt su
Onu tanımıyorum canım.Bizim spor salonundada bir kız bahar karaduman mı onu çok övdü youtubeda var dedi cideoları bilmemne bakamadım daha henüüZz
Yok be canım çok bile yiyiyorum kilo verememem buna bağlı benceAçlıktan ölme kız n’aptın
ay gerçekten açlıktan ölüceeekkAçlıktan ölme kız n’aptın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?