- 13 Aralık 2014
- 4.195
- 17.392
- 458
Yok ben 12. Takımı özellikle istedim. Ayrıca hep birlikte olmak istedik dier arkadaşlarımla da. Kimse zorla gelmedi. Takımımız kapanmasaydı iyi olurdu ama kapanma kararı alındığı için mecburi değişiklik oldu sadece. Yoksa bu takımda olmakla ilgili hiç sıkıntımız yok.Canım biz gireceğiz girmesine de sizin takım zorla gelmiş gibi. Son mesajlar benim kafamı karıştırdı
Eğer 14 kapanırsa sizin bu hafta direk bizim listemize girmeniz lazım. Ortada kalamazsınız. Buraya gelmek istemeyen varsa eğer şimdiden söylesin çünkü o zaman son kez orada liste yapmamız lazım ki o üyeleri izine ayıralım.
Başınız sağ olsunİyi akşamlar kızlar
Menü bildirimi:
Kahvaltı: patatesli yumurta , 1 kk peynir , 2 zeytin, yarın simit , domates- salatalık, 1 parça tahinli pide
Ara: Türk kahvesi
Öğlen: 1 kase sütlü pişmemiş yulaf ezmesi
Ara: yok
Akşam: 1 kase mercimek çorbası, havuç tarator, 1 dilim ekmek, 5 kaşık taze fasülye
Ara: yok
Akşam yemeğinden sonra üzücü bir haber aldım. Arkadaşımın 35 haftalık bebeğinin kalbi durmuş. Çok üzgünüm. Yarın görüşürüz.
Tamam canım sıkıntı yok o zaman bu hafta listelerdeyizYok ben 12. Takımı özellikle istedim. Ayrıca hep birlikte olmak istedik dier arkadaşlarımla da. Kimse zorla gelmedi. Takımımız kapanmasaydı iyi olurdu ama kapanma kararı alındığı için mecburi değişiklik oldu sadece. Yoksa bu takımda olmakla ilgili hiç sıkıntımız yok.
10bin adıma varım benGündüz kim adım yarışı yapar dedim hiç babayiğit çıkmadı yakızlarrrr kızlarrrr hadi kaldıralım totoları yaa
Haftasonu bende uyamıyorm. Genelde evdeki işlerimi hallediyorm haftasonu onda da telefon cebimde gezemiyorm. O yüzden haftaiçi işte olduğum süre bana daha uygun oluyor.10bin adıma varım benYani 10bin hedef yapalım mı her gün? (haftasonu hariç, hafta sonu uyamıyorum)
Aynı durumlar, haftasonu iş güç derken zor oluyor, olmadı leslie filan yapmaya çalışırız haftasonu da vakit buldukça.Haftasonu bende uyamıyorm. Genelde evdeki işlerimi hallediyorm haftasonu onda da telefon cebimde gezemiyorm. O yüzden haftaiçi işte olduğum süre bana daha uygun oluyor.
Her gün tartılma istersen canım. Hadi bakalım sana güveniyorum bu gün de tertemiz menü gelecekGünaydın hanımlar dün balığı ekmeksizde olsa fazla yemişim sabaha kadar acıkamadım sabahta eksi göremedim dün sabahki kilomla aynı çıktım. Aslında çok mutlu oldum çünkü hafta sonu geldiğinde hafta içi verdiğim tüm kiloları geri alırdım. Bugünüde kazasız belasız kaçamamışız anlatıcam inş. Hepinize iyi pazarlar
Tamam canım10bin adıma varım benYani 10bin hedef yapalım mı her gün? (haftasonu hariç, hafta sonu uyamıyorum)
Nasıl uygunsa size farketmez canım yeter ki hareket olsun hayatımızdaHaftasonu bende uyamıyorm. Genelde evdeki işlerimi hallediyorm haftasonu onda da telefon cebimde gezemiyorm. O yüzden haftaiçi işte olduğum süre bana daha uygun oluyor.
Aaaaaa bak görmiyim sakın. Haftasonu yediklerimiz yağ olmuyor muAynı durumlar, haftasonu iş güç derken zor oluyor, olmadı leslie filan yapmaya çalışırız haftasonu da vakit buldukça.
Yeni gelen arkadaşlara hoş geldiniz diyorum.
Herkese mutlu pazarlar.
Pazar diye koyvermeyin sakın:) Ben Haftasonları çok koyveririm çünkü.
Oluyor hem de öyle bir oluyor kiAaaaaa bak görmiyim sakın. Haftasonu yediklerimiz yağ olmuyor mu
BenKızlar bi liste yapalım kim var kim yok kafam karıştı benim.
Eski üyeler
@MorVampirella
asya_01
@mavimli
@Su perisi86
fantastikaaa
@Elifcig93
B Baharyagmuru35
Cordelia
@poncikbirgelincik
@madamhd
@wendy
Yeni üyeler
G gunesli gunler
@Kosantosbaa
Z zeyas
@asliayet
A Asya-Hedef 65 kilo
@Elifesenn
Kızlar unuttuklarım var geçmişe dönüp bakacağım müsait zamanda. Unuttuklarım benim adım yok desin ekleyeyim
Slm. Gelmek istememekle ilgisi yok. Grup kapatılma kararı aldılar. Arkadaşlar bu grubu seçmiş. Ben annemin ameliyatı ile meşgulken şoka girdim. Oradaki insanlara alışmıltık. Çok da yardımcı oluyorlardı. Nasıl buradaki arkadaşlar sen gitsen grubu kapasan üzülürse bende üzüldüm. Burayla ilgisi yok. Sizlere teşekkür ederim. İnşallah burada birlikte güzel kilolar vereceğiz. Gördüğüm kadarıyla çok ilgilisin. Yanlış anlamayın lütfenCanım biz gireceğiz girmesine de sizin takım zorla gelmiş gibi. Son mesajlar benim kafamı karıştırdı
Eğer 14 kapanırsa sizin bu hafta direk bizim listemize girmeniz lazım. Ortada kalamazsınız. Buraya gelmek istemeyen varsa eğer şimdiden söylesin çünkü o zaman son kez orada liste yapmamız lazım ki o üyeleri izine ayıralım.
Canım ben hergün sabah ve akşam tartılırım . Tartışmazsam stresten şişerim heralde acaba kilomu aldım diyeHer gün tartılma istersen canım. Hadi bakalım sana güveniyorum bu gün de tertemiz menü gelecek
Tamam canım
Nasıl uygunsa size farketmez canım yeter ki hareket olsun hayatımızda
Aaaaaa bak görmiyim sakın. Haftasonu yediklerimiz yağ olmuyor mu
Tamamdır canım. Bence siz de hiç cevap vermeyin orda.Slm. Gelmek istememekle ilgisi yok. Grup kapatılma kararı aldılar. Arkadaşlar bu grubu seçmiş. Ben annemin ameliyatı ile meşgulken şoka girdim. Oradaki insanlara alışmıltık. Çok da yardımcı oluyorlardı. Nasıl buradaki arkadaşlar sen gitsen grubu kapasan üzülürse bende üzüldüm. Burayla ilgisi yok. Sizlere teşekkür ederim. İnşallah burada birlikte güzel kilolar vereceğiz. Gördüğüm kadarıyla çok ilgilisin. Yanlış anlamayın lütfen
Günaydın mııııGünaydın . Iyi pazarlar kızlar
Tamam canım. Ben de tartılmadan duramıyorum da işte belki sen durursun diye dedimCanım ben hergün sabah ve akşam tartılırım . Tartışmazsam stresten şişerim heralde acaba kilomu aldım diyebana tartılmak çok iyi geliyor cnm eğer kilo verdiysem dahada motive oluyorum aldıysam dahada bir dikkat ediyorum.
Herkese mutlu pazarlar.
Hadi bakalım geçmiş olsunNapiyorsunuz kızlar? Çok şükür bu haftaki kursta bitti kaldı 1 ay. Hafta içi stabil gidiyor çokşükür. Akşam kahvaltı lik hazirlicam. Şimdi evi toparlamaca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?