Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Yok ben 12. Takımı özellikle istedim. Ayrıca hep birlikte olmak istedik dier arkadaşlarımla da. Kimse zorla gelmedi. Takımımız kapanmasaydı iyi olurdu ama kapanma kararı alındığı için mecburi değişiklik oldu sadece. Yoksa bu takımda olmakla ilgili hiç sıkıntımız yok.

Başınız sağ olsun Çok üzücü

Tamam canım sıkıntı yok o zaman bu hafta listelerdeyiz

Gündüz kim adım yarışı yapar dedim hiç babayiğit çıkmadı ya kızlarrrr kızlarrrr hadi kaldıralım totoları yaa
10bin adıma varım ben Yani 10bin hedef yapalım mı her gün? (haftasonu hariç, hafta sonu uyamıyorum)

10bin adıma varım ben Yani 10bin hedef yapalım mı her gün? (haftasonu hariç, hafta sonu uyamıyorum)
Haftasonu bende uyamıyorm. Genelde evdeki işlerimi hallediyorm haftasonu onda da telefon cebimde gezemiyorm. O yüzden haftaiçi işte olduğum süre bana daha uygun oluyor.

Haftasonu bende uyamıyorm. Genelde evdeki işlerimi hallediyorm haftasonu onda da telefon cebimde gezemiyorm. O yüzden haftaiçi işte olduğum süre bana daha uygun oluyor.
Aynı durumlar, haftasonu iş güç derken zor oluyor, olmadı leslie filan yapmaya çalışırız haftasonu da vakit buldukça.

Yeni gelen arkadaşlara hoş geldiniz diyorum.

Herkese mutlu pazarlar.

Pazar diye koyvermeyin sakın:) Ben Haftasonları çok koyveririm çünkü.

Her gün tartılma istersen canım. Hadi bakalım sana güveniyorum bu gün de tertemiz menü gelecek
Tamam canım
Nasıl uygunsa size farketmez canım yeter ki hareket olsun hayatımızda
Aaaaaa bak görmiyim sakın. Haftasonu yediklerimiz yağ olmuyor mu

Slm. Gelmek istememekle ilgisi yok. Grup kapatılma kararı aldılar. Arkadaşlar bu grubu seçmiş. Ben annemin ameliyatı ile meşgulken şoka girdim. Oradaki insanlara alışmıltık. Çok da yardımcı oluyorlardı. Nasıl buradaki arkadaşlar sen gitsen grubu kapasan üzülürse bende üzüldüm. Burayla ilgisi yok. Sizlere teşekkür ederim. İnşallah burada birlikte güzel kilolar vereceğiz. Gördüğüm kadarıyla çok ilgilisin. Yanlış anlamayın lütfen

Canım ben hergün sabah ve akşam tartılırım . Tartışmazsam stresten şişerim heralde acaba kilomu aldım diye bana tartılmak çok iyi geliyor cnm eğer kilo verdiysem dahada motive oluyorum aldıysam dahada bir dikkat ediyorum.

Napiyorsunuz kızlar? Çok şükür bu haftaki kursta bitti kaldı 1 ay. Hafta içi stabil gidiyor çokşükür. Akşam kahvaltı lik hazirlicam. Şimdi evi toparlamaca

Tamamdır canım. Bence siz de hiç cevap vermeyin orda.
Günaydın . Iyi pazarlar kızlar
Günaydın mıııı
Tamam canım. Ben de tartılmadan duramıyorum da işte belki sen durursun diye dedim
Herkese mutlu pazarlar.

Napiyorsunuz kızlar? Çok şükür bu haftaki kursta bitti kaldı 1 ay. Hafta içi stabil gidiyor çokşükür. Akşam kahvaltı lik hazirlicam. Şimdi evi toparlamaca
Hadi bakalım geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…