HarikaaaaaaMerhaba herkese. Ben lessi 3 mil yaptım toplamda 8bin küsür adım oldu akşama kadar 10 bine tamamlarım inşallah ☺
Teşekkür ederim kaptanım
Ben 11 gibi uyanıyorum da kahvaltıdan snra yazdım.biraz geç olduTamamdır canım. Bence siz de hiç cevap vermeyin orda.
Günaydın mıııı
Tamam canım. Ben de tartılmadan duramıyorum da işte belki sen durursun diye dedim
❤❤
Hadi bakalım geçmiş olsun
Ahh nasıl kıskandım şu an biz baykuş gibi yatıyoruz horoz gibi kalkıyoruzBen 11 gibi uyanıyorum da kahvaltıdan snra yazdım.biraz geç oldu
Keşke bende 11 e kdr uyuyabilsem. Kendi istediğim zamanda uyanmayı çok özledimBen 11 gibi uyanıyorum da kahvaltıdan snra yazdım.biraz geç oldu
Her gün tartılma istersen canım. Hadi bakalım sana güveniyorum bu gün de tertemiz menü gelecek
Tamam canım
Nasıl uygunsa size farketmez canım yeter ki hareket olsun hayatımızda
Aaaaaa bak görmiyim sakın. Haftasonu yediklerimiz yağ olmuyor mu
150 gr et/köfte + salataKizlar slm bugün arkadaslarla brunch yaptik. Haliyle kahvalti öglen bir oldu. Iki tane minis ev yapimi pogaca yedim maalesef. Onun disinda ekmek yemedim tabi. Domates, salatalik, peynir, sucuklu yumurta ve siyah zeytin.
Aksama ne yesem ki
Evet yaa benimde haftasonu duzenim bozuluyor. Hafta içi toparlicaz artık. Genellikle akşam yazıyoruz menuyu canımMerhaba Kızlar,
Pazar günleri bütün düzen şaşıyo bende. Şimdi yürüyüşten geldim. En az 1 saat tempolu yürüdüm.
Bu arada menüyü akşam mı paylaşıyoruz? yoksa bi gün sonra önceki günkü menüyü mü paylaşıyoruz?(Hani gece kaçamak olduysa diye)
Vay be kaptan ayakta alkisliyorum150 gr et/köfte + salata
8 kaşık sebze yemeği + salata + yoğurt
6-7 kaşık bakliyat + salata+ yoğurt
Normal salata yapıp içine 4 kaşık yeşil
mercimek katabilirsin
Ya da salatana ton balığı katabilirsin. (Gerçi karatay sağlıksız diyor ton balıklarına)
Çorba+ lor peynirli salata olabilir
Akşamları paylaşıyoruz canım. Gece kaçamak olursa ertesi gün itiraf edin ceza verelimMerhaba Kızlar,
Pazar günleri bütün düzen şaşıyo bende. Şimdi yürüyüşten geldim. En az 1 saat tempolu yürüdüm.
Bu arada menüyü akşam mı paylaşıyoruz? yoksa bi gün sonra önceki günkü menüyü mü paylaşıyoruz?(Hani gece kaçamak olduysa diye)
Ben sana ceza düşünüyorum o poğaçalar yağ olmadan atalım
Layık olmaya çalışıyorumVay be kaptan ayakta alkisliyorum
Cacik ve salata yapayim150 gr et/köfte + salata
8 kaşık sebze yemeği + salata + yoğurt
6-7 kaşık bakliyat + salata+ yoğurt
Normal salata yapıp içine 4 kaşık yeşil
mercimek katabilirsin
Ya da salatana ton balığı katabilirsin. (Gerçi karatay sağlıksız diyor ton balıklarına)
Çorba+ lor peynirli salata olabilir
Sen bana ankammmm senin için 50 ip atlarım demiştin dimiCacik ve salata yapayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?