Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Merhaba Kızlar,
Pazar günleri bütün düzen şaşıyo bende. Şimdi yürüyüşten geldim. En az 1 saat tempolu yürüdüm.
Bu arada menüyü akşam mı paylaşıyoruz? yoksa bi gün sonra önceki günkü menüyü mü paylaşıyoruz?(Hani gece kaçamak olduysa diye)

Kizlar slm bugün arkadaslarla brunch yaptik. Haliyle kahvalti öglen bir oldu. Iki tane minis ev yapimi pogaca yedim maalesef. Onun disinda ekmek yemedim tabi. Domates, salatalik, peynir, sucuklu yumurta ve siyah zeytin.
Aksama ne yesem ki
150 gr et/köfte + salata

8 kaşık sebze yemeği + salata + yoğurt

6-7 kaşık bakliyat + salata+ yoğurt

Normal salata yapıp içine 4 kaşık yeşil
mercimek katabilirsin

Ya da salatana ton balığı katabilirsin. (Gerçi karatay sağlıksız diyor ton balıklarına)

Çorba+ lor peynirli salata olabilir

Evet yaa benimde haftasonu duzenim bozuluyor. Hafta içi toparlicaz artık. Genellikle akşam yazıyoruz menuyu canım

Vay be kaptan ayakta alkisliyorum

Akşamları paylaşıyoruz canım. Gece kaçamak olursa ertesi gün itiraf edin ceza verelim
Ben sana ceza düşünüyorum o poğaçalar yağ olmadan atalım

Cacik ve salata yapayim

Ben de öğlen kisir yedim ama az bulgurlu bol yeşillikli 5 yk filan yanında sadece ev yapımı mayaladigim yogurdumla 1 bardak ayran
Kahvaltı 1 dilim cavdar 2 has. Yumurta ara 1 muz duble türk kahvesi akşamda kofte yapicam.
Spor bugünde dinlenme günüm yarın çok zor olan programima devam. Salonda hoca baya zor yazmis programi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…