Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Mantıklı bazıları çok gereksiz muhabbet yapıyor

Saymadım ama yarım saat ip atladım. 150 yi geçmiştir. Duş felan anca yazabildim.
İyi geceler kızlar. Uyku beni çağırıyo. Çok bekletmeyim.
Yarim saatte 150 çok az degilmi ? Ben 10 dakikada 700 tane atlıyorum bi yanlışlık olmasın canım 150 tane yarim saatte çok çok az .1500 mu yoksa yanlış mi yazdın acaba yanlış anlama yani gece gece ip atlaman çok.iyi olmuş sadece merak ettim

Valla bende gıcık oluyorum bazen insanlara ye ye bu kadardan birşey olmaz demeler aman boşver demeler zorla yedirmeye çalışmalar . Bu biizm insanimiz bi garip ben 87 kiloyken sen zayiflayamazsin senin kemiklerin iri diyolardi simdide 72 kiloyum daha zayıflama hasta olursun diyolar sanki 40 kilo olmuşum gibi herkes bi garip sen boşver insanları cnm takma en iyisini yaparsin

cnm omuştur o kadar. sonuçta 150 yi geçti yani.

Canım ben 1500 ipi 15 dakikada atlıyorum yarım saat nasıl atladın 150 den fazladır o. 150 ip 1 dakika sürmüyor

Adım yarışı yapacakları not alıyordum ama kaydetmeden çıkmışım sanırım ya da çocuklar yanlışlıkla sildi bulamıyorum şimdi

Katılmak isteyenler yarın en az 10 bin adım atıyoruz ve akşam ekran görüntüsünü paylaşıyoruz. Katılmak mecburi değil ama hem eğlenceli hem faydalı olacaktır bol katılım bekliyorum bakalım

Nasıl sayacagiz adımları benim aletim filan yok

Günaydın ben katılıyorum
Nasıl sayacagiz adımları benim aletim filan yok
Telefona play store'dan uygulama indirebilirsin canim

Günaydınlar
Mutlu sabahlar
Kızımı anaokuluna götürdü eşim bende evi topluyum kahvaltimi yapicam sonra temizlige başlıycam

Çarpıntım kullandigim ilaçların yan etkisiymis okudum randevuyu iptal ettim zaten haftaya psikiyatrise randevum var

Kızlar ben yumurta haslamasi yiyemiyorum sevmiyorum o yüzden kahvaltı tabagim Kaptanım üzüm pekmezi yiyebiliyormuyuz kansizligim var benim kan hapida kullaniyorum

Yani acikca diyet yapıyorum demiyorum ama etraftakiler anlıyor uzattiklarini yemeyince. Art niyetli insan cok oluyor etrafimda cokca var kimseyle kilomun muhasebesini yapmak istemiyorum o yuzden pek demiyorum
Aynen bir de kendi fikirlerini dayatanlar oluyor yok öyle kilo verilmez böyle verilir vs...
Ahaha sırf kamuflaj için yani

Günaydın kızlar :) Mutlu bir hafta olsun.

Bugün toplantım var tam yemek saatimde, o yüzden erken yiyeceğim. Nohut keki getirdim işe, yanına ayran aldım mı tamamdır. Adım yarışı için yürüyüşe çıkacağım ama her yer çamur olmuş bakalım nasıl olacak Tam Sonbahar mevsimindeyiz, nasıl olacak bilmiyorum. Kurumda merdiven mi inip çıksam diyorum saat başı. Kafayı sıyırdı diyecekler Bende durumlar böyle, bu arada dayanamadım tartıldım ve şaşkınım. Bakalım Cuma günü ne gösterecek tartı. Eğer böyle gidersem baya güzel bir eksi görecek gibiyim.

Günaydın nohut kekini merak ettim tarifini yazarmisin müsait olduğunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…