Mantıklı bazıları çok gereksiz muhabbet yapıyorAranızda diyetini gizleyen var mı kızlar?
Daha önceki diyetlerimde bir de insanlara laf anlatmakla uğraşıyordum. Şimdi çaktırmadan yapacağım. Nasıl olacak bilmiyorum ama... Sanki böyle daha iyi olur gibi geliyor.
Yarim saatte 150 çok az degilmi ? Ben 10 dakikada 700 tane atlıyorum bi yanlışlık olmasın canım 150 tane yarim saatte çok çok az .1500 mu yoksa yanlış mi yazdın acaba yanlış anlama yani gece gece ip atlaman çok.iyi olmuş sadece merak ettimSaymadım ama yarım saat ip atladım. 150 yi geçmiştir.Duş felan anca yazabildim.
İyi geceler kızlar. Uyku beni çağırıyo. Çok bekletmeyim.
Tebrikler supersin150 jumping background ve 45 dk leslie 3 mil bitti.@fantastikaaa hu huuu
Valla bende gıcık oluyorum bazen insanlara ye ye bu kadardan birşey olmaz demeler aman boşver demeler zorla yedirmeye çalışmalar . Bu biizm insanimiz bi garip ben 87 kiloyken sen zayiflayamazsin senin kemiklerin iri diyolardiAranızda diyetini gizleyen var mı kızlar?
Daha önceki diyetlerimde bir de insanlara laf anlatmakla uğraşıyordum. Şimdi çaktırmadan yapacağım. Nasıl olacak bilmiyorum ama... Sanki böyle daha iyi olur gibi geliyor.
cnm omuştur o kadar. sonuçta 150 yi geçti yani.Yarim saatte 150 çok az degilmi ? Ben 10 dakikada 700 tane atlıyorum bi yanlışlık olmasın canım 150 tane yarim saatte çok çok az .1500 mu yoksa yanlış mi yazdın acaba yanlış anlama yani gece gece ip atlaman çok.iyi olmuş sadece merak ettim
Bencede yarım saatte olmuşturcnm omuştur o kadar. sonuçta 150 yi geçti yani.
Canım ben 1500 ipi 15 dakikada atlıyorum yarım saat nasıl atladın 150 den fazladır o. 150 ip 1 dakika sürmüyorSaymadım ama yarım saat ip atladım. 150 yi geçmiştir.Duş felan anca yazabildim.
Bu arada ben de diyetimi gizlerim hep. Pasta felan yiyince de çok anlamıyo zaten kimse.
Baya baya geçmiştir her ipin arasında 30 saniye dinlensen yine geçer ki dinlenmemişsindir. say sen bi daha 1000 vardır ocnm omuştur o kadar. sonuçta 150 yi geçti yani.
Yarın ben de atlatacağımBencede yarım saatte olmuştursüper cnm gece gece yansın karbonhidratlar bende 1100 atladim
Maşallah bi gittim geldim coşmuş buralar cansınız yaa150 jumping background ve 45 dk leslie 3 mil bitti.@fantastikaaa hu huuu
Nasıl sayacagiz adımları benim aletim filan yokAdım yarışı yapacakları not alıyordum ama kaydetmeden çıkmışım sanırım ya da çocuklar yanlışlıkla sildi bulamıyorum şimdi
Katılmak isteyenler yarın en az 10 bin adım atıyoruz ve akşam ekran görüntüsünü paylaşıyoruz. Katılmak mecburi değil ama hem eğlenceli hem faydalı olacaktır bol katılım bekliyorum bakalım
Günaydın ben katılıyorumAdım yarışı yapacakları not alıyordum ama kaydetmeden çıkmışım sanırım ya da çocuklar yanlışlıkla sildi bulamıyorum şimdi
Katılmak isteyenler yarın en az 10 bin adım atıyoruz ve akşam ekran görüntüsünü paylaşıyoruz. Katılmak mecburi değil ama hem eğlenceli hem faydalı olacaktır bol katılım bekliyorum bakalım
Telefona play store'dan uygulama indirebilirsin canimNasıl sayacagiz adımları benim aletim filan yok
Aynen bir de kendi fikirlerini dayatanlar oluyor yok öyle kilo verilmez böyle verilir vs...Yani acikca diyet yapıyorum demiyorum ama etraftakiler anlıyor uzattiklarini yemeyince. Art niyetli insan cok oluyor etrafimda cokca var kimseyle kilomun muhasebesini yapmak istemiyorum o yuzden pek demiyorum
Ahaha sırf kamuflaj için yaniSaymadım ama yarım saat ip atladım. 150 yi geçmiştir.Duş felan anca yazabildim.
Bu arada ben de diyetimi gizlerim hep. Pasta felan yiyince de çok anlamıyo zaten kimse.
Valla bende gıcık oluyorum bazen insanlara ye ye bu kadardan birşey olmaz demeler aman boşver demeler zorla yedirmeye çalışmalar . Bu biizm insanimiz bi garip ben 87 kiloyken sen zayiflayamazsin senin kemiklerin iri diyolardisimdide 72 kiloyum daha zayıflama hasta olursun diyolar sanki 40 kilo olmuşum gibi herkes bi garip sen boşver insanları cnm takma en iyisini yaparsin
Günaydın nohut kekini merak ettim tarifini yazarmisin müsait olduğundaAynen bir de kendi fikirlerini dayatanlar oluyor yok öyle kilo verilmez böyle verilir vs...
Ahaha sırf kamuflaj için yani
Günaydın kızlar :) Mutlu bir hafta olsun.
Bugün toplantım var tam yemek saatimde, o yüzden erken yiyeceğim. Nohut keki getirdim işe, yanına ayran aldım mı tamamdır. Adım yarışı için yürüyüşe çıkacağım ama her yer çamur olmuş bakalım nasıl olacakTam Sonbahar mevsimindeyiz, nasıl olacak bilmiyorum. Kurumda merdiven mi inip çıksam diyorum saat başı. Kafayı sıyırdı diyecekler Bende durumlar böyle, bu arada dayanamadım tartıldım ve şaşkınım. Bakalım Cuma günü ne gösterecek tartı. Eğer böyle gidersem baya güzel bir eksi görecek gibiyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?