Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Günaydın nohut kekini merak ettim tarifini yazarmisin müsait olduğunda
Atıyorum hemen :)
Diyet tariflerini genelde bu hanımefendinin sitesinden alıyorum.

kızlar merhaba, hemen kendimi tanıytayım size, motive edin beni de etiketleyip durun emi.

wendy ben, evliyim 2 kızım var, büyük 5 yaşında küçükte 9 aylık oldu emiyor. emzirdiğimden mi kilo alışımın kh bağımlılığından mı bilmem elim ayağım titriyor bozuyorum her gün diyeti.

en azından şeker vs almadan biraz ilerlesem sonu güzel olacak sanki.

beni motive edin, bende gireyim zayıflama yoluna, Anka canım desteklerine teşekkür eder devamını dilerim

Günaydın,
Bu sabah tempolu bi yürüyüş yaptım, bi saatten uzun yürüdüm. 8700 adım olmuş.

Ben varım

Nasıl sayacagiz adımları benim aletim filan yok
Telefondan uygulama indirebilirsin canım. Ama bazı uygulamalar telefonu sallayınca ya da arabayla giderken falan da sayıyor dikkat et.
Günaydın ben katılıyorum

Telefona play store'dan uygulama indirebilirsin canim
Harika
Geçmiş olsun canım ilaçların faydasından fazla yan etkileri var zaten de işte kullanmayınca da olmuyor
Kızlar ben yumurta haslamasi yiyemiyorum sevmiyorum o yüzden kahvaltı tabagim Kaptanım üzüm pekmezi yiyebiliyormuyuz kansizligim var benim kan hapida kullaniyorum
Haşlama sevmiyorsan omlet yapabilirsin. Sebzeli omlet özellikle çok doyurucu oluyor. Yulaf ezmesi veya yulaf kepeğiyle krepler yapabilirsin ben yumurta hastasıyım. Haftada 3 gün yesen yeter sana.
Anka Kaptanım tartildim bu sabah 86 çıktım
Olsun canım azmedersen 10 günde 2 kilo gider kasıma 84 le girebilirsin
Günaydın Anka ben de katılıyorum 10 bin adım hedefine
Süper
Kizlar bugün yogunum simdi yoldayim kursa gidiyorum. Cok giremeyebilirim. Herkese iyi haftalar bu arada. Cumaya güzel eksiler görelim.
Kolay gelsin canım yaptın mı dün jumping jack göremedim sanırım ben.
Hoş geldin canım. Aylardır ben de senin gibi başlayıp bozup duruyorum. Ama diyetisyenim oruç değil ki bu bozulsun. Bir öğün yersin diğer öğün dengelersin hemen motivasyonunu düşürme dedi. Doğru yani çok hak verdim. Şimdi takım da olunca artık hiç yemiyorum çok şükür inşallah böyle devam ederim sen de başaracaksın acele etme sadece.
Günaydın,
Bu sabah tempolu bi yürüyüş yaptım, bi saatten uzun yürüdüm. 8700 adım olmuş.
Neeee maşallah sen baya hızlı başlamışsın
Gunaydın Guzeller,
Mutlu sabahlar, güzel haftalar
Günaydın

biliyorum, yapmalıyım! yapıcam!

Ben daha kahvaltı yapamadım. Çocuklara hazırladım bebek durmadı onla ilgilendim. Yeni yapacağım.
Baya geç olmuş senin için. Bu kadar bekletmezdin normalde kahvaltı ni. Afiyet olsun canım. Bende bantta yürüyorum şu an. Evi toparlamayi öğle sonuna bıraktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…