- 8 Mayıs 2013
- 11.896
- 25.514
- 798
Atıyorum hemen :)Günaydın nohut kekini merak ettim tarifini yazarmisin müsait olduğunda
Ben de nerdeyse 85 olmustum azim et. Yolumuz uzun ama basaracagiz.
Ben de merak ettimGünaydın nohut kekini merak ettim tarifini yazarmisin müsait olduğunda
Tadi nasil?Atıyorum hemen :)
Diyet tariflerini genelde bu hanımefendinin sitesinden alıyorum.Peynirli Glutensiz Kek (Ekmek)
glütensiz ekmek tarifi, mayasız ekmek, glütensiz tarifler, nohut unu tarifleri, nohut unu ekmeği, nohut unundan ekmek tarifiwww.kurumsalevhanimi.com
Nohut seviyorsan güzelTadi nasil?
SeverimNohut seviyorsan güzel
O zaman beğenebilirsinSeverim
Günaydın,Adım yarışı yapacakları not alıyordum ama kaydetmeden çıkmışım sanırım ya da çocuklar yanlışlıkla sildi bulamıyorum şimdi
Katılmak isteyenler yarın en az 10 bin adım atıyoruz ve akşam ekran görüntüsünü paylaşıyoruz. Katılmak mecburi değil ama hem eğlenceli hem faydalı olacaktır bol katılım bekliyorum bakalım
Ye bence.Hatta keçi boynuzu pekmezi de ye. Önce sağlık.Kızlar ben yumurta haslamasi yiyemiyorum sevmiyorumo yüzden kahvaltı tabagim Kaptanım üzüm pekmezi yiyebiliyormuyuz kansizligim var benim kan hapida kullaniyorum
Ben varımAdım yarışı yapacakları not alıyordum ama kaydetmeden çıkmışım sanırım ya da çocuklar yanlışlıkla sildi bulamıyorum şimdi
Katılmak isteyenler yarın en az 10 bin adım atıyoruz ve akşam ekran görüntüsünü paylaşıyoruz. Katılmak mecburi değil ama hem eğlenceli hem faydalı olacaktır bol katılım bekliyorum bakalım
Telefondan uygulama indirebilirsin canım. Ama bazı uygulamalar telefonu sallayınca ya da arabayla giderken falan da sayıyor dikkat et.Nasıl sayacagiz adımları benim aletim filan yok
HarikaGünaydın ben katılıyorum
Telefona play store'dan uygulama indirebilirsin canim
Geçmiş olsun canım ilaçların faydasından fazla yan etkileri var zaten de işte kullanmayınca da olmuyorGünaydınlar
Mutlu sabahlar
Kızımı anaokuluna götürdü eşim bende evi topluyum kahvaltimi yapicam sonra temizlige başlıycam
Çarpıntım kullandigim ilaçların yan etkisiymis okudum randevuyu iptal ettim zaten haftaya psikiyatrise randevum var
Haşlama sevmiyorsan omlet yapabilirsin. Sebzeli omlet özellikle çok doyurucu oluyor. Yulaf ezmesi veya yulaf kepeğiyle krepler yapabilirsinKızlar ben yumurta haslamasi yiyemiyorum sevmiyorumo yüzden kahvaltı tabagim Kaptanım üzüm pekmezi yiyebiliyormuyuz kansizligim var benim kan hapida kullaniyorum
Olsun canım azmedersen 10 günde 2 kilo gider kasıma 84 le girebilirsin
SüperGünaydın Anka ben de katılıyorum 10 bin adım hedefine
Kolay gelsin canımKizlar bugün yogunum simdi yoldayim kursa gidiyorum. Cok giremeyebilirim. Herkese iyi haftalar bu arada. Cumaya güzel eksiler görelim.
Hoş geldin canım. Aylardır ben de senin gibi başlayıp bozup duruyorum. Ama diyetisyenim oruç değil ki bu bozulsun. Bir öğün yersin diğer öğün dengelersin hemen motivasyonunu düşürme dedi. Doğru yani çok hak verdim. Şimdi takım da olunca artık hiç yemiyorum çok şükür inşallah böyle devam ederimkızlar merhaba, hemen kendimi tanıytayım size, motive edin beni de etiketleyip durun emi.
wendy ben, evliyim 2 kızım var, büyük 5 yaşında küçükte 9 aylık oldu emiyor. emzirdiğimden mi kilo alışımın kh bağımlılığından mı bilmem elim ayağım titriyor bozuyorum her gün diyeti.
en azından şeker vs almadan biraz ilerlesem sonu güzel olacak sanki.
beni motive edin, bende gireyim zayıflama yoluna,Anka canım desteklerine teşekkür eder devamını dilerim
Neeee maşallah sen baya hızlı başlamışsınGünaydın,
Bu sabah tempolu bi yürüyüş yaptım, bi saatten uzun yürüdüm. 8700 adım olmuş.
GünaydınGunaydın Guzeller,
Mutlu sabahlar, güzel haftalar
Ben daha kahvaltı yapamadım. Çocuklara hazırladım bebek durmadı onla ilgilendim. Yeni yapacağım.Güzel haftalar kızlaruykumu aldım çok şükür. Kahvaltı faslı bitti kahvemi içiyorum. Sonra yuruyus yapıcam inşallah
Hoş geldin canım. Aylardır ben de senin gibi başlayıp bozup duruyorum. Ama diyetisyenim oruç değil ki bu bozulsun. Bir öğün yersin diğer öğün dengelersin hemen motivasyonunu düşürme dedi. Doğru yani çok hak verdim. Şimdi takım da olunca artık hiç yemiyorum çok şükür inşallah böyle devam ederimsen de başaracaksın acele etme sadece.
Baya geç olmuş senin için. Bu kadar bekletmezdin normalde kahvaltı ni. Afiyet olsun canım. Bende bantta yürüyorum şu an. Evi toparlamayi öğle sonuna bıraktımBen daha kahvaltı yapamadım. Çocuklara hazırladım bebek durmadı onla ilgilendim. Yeni yapacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?