Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

günaydın kızlar benim tartı sonucum maalesef tüm hafta çektiğim zorluklara değmedi. sadece 300gr.cık verebilmişim neyse artık önüme bakıcam ,devam edicem. bu yol uzun, bu yol çetrefilli, bunu bilerek yürümeye devam edeceğim bu hafta adet olacağım için metabolizmam yavaşlayacaktır bu haftada çok kilo kaybı beklentim yok. ben hiç ekmek yemiyordum bu hafta yemeklerimin yanında 1 dilim tam tahıllı ekmekten yiyeceğim yine öğünlerime dikkat edeceğim.adet öncesi dönemde beslenme ve kilo vermek için bildiğiniz yöntemler varsa yazar mısınız kızlar?

Yeşilçay iç canim

Bol sıvı tüket cnm. Ben öyle yapıyorum. gerçi ne yaparsan yap regl başlamadan şişkinlik pek gitmiyo.

Kızlar,
Sabah tartıldım. 64.2 çıktım. Takılıp kaldım 64 lere. Üstüne önümüzdeki haftaya kalmaz regl olurum. bi de onun şişkinliği başlar şimdi. üfff
Bazen kilo verme böyle durabiliyor. O zaman detoks filan öneriyorlar metabolizmayı şaşırtmak için. Ne dersin?

Bazen kilo verme böyle durabiliyor. O zaman detoks filan öneriyorlar metabolizmayı şaşırtmak için. Ne dersin?
Teşekkür edrm cnm,
Bir ay kadar önce kabak detoksu yapmıştım. Bu hafta da kilo veremezsem haftaya detoks yapablirim. Nasıl yapayım. Ne önerirsin? Kabak detoksunu 3 gün yapmıştım.

Teşekkür edrm cnm,
Bir ay kadar önce kabak detoksu yapmıştım. Bu hafta da kilo veremezsem haftaya detoks yapablirim. Nasıl yapayım. Ne önerirsin? Kabak detoksunu 3 gün yapmıştım.
Ben de kabak önerecektim aslında. Bir arkadaşıma diyetisyeni önermiş, o da bana söylemişti.

Inş canım bu hafta listeye giremiyorum o zaman yoksa takimca haftaya mı giriyoruz

Ben de kabak önerecektim aslında. Bir arkadaşıma diyetisyeni önermiş, o da bana söylemişti.
KABAK DETOKSU: Bu detoksu bir hafta boyunca bir gün Menü 1 bir gün Menü 2 olacak şekilde uyguluyoruz.

Menü 1:
  • Sabah: 3 yumurtalı salata
  • Ara: 3 hurma
  • Öğlen: Sote kabak, üstüne yoğurt ceviz
  • Ara: 12 badem ya da fındık
  • Akşam: Sote kabak, üstüne yoğurt ceviz (kabaklar 2'şer tane, üstüne 1 bardak yoğurt)
Menü 2:
  • Sabah: 1 yumurta, 60 gr peynir, 5-6 zeytin, bir dilim ekmek, sınırsız salata
  • Ara: 3 hurma
  • Öğlen: 4 köfte kadar et, sınırsız salata, ayran
  • Ara: 12 badem ya da fındık
  • Akşam: 4 köfte kadar et, sınırsız salata, ayran

Elifcig93 Bu şekilde, telefonumdan baktım yazdım:)
Afiyet olsun ☺
Teşekkürler :)
Afiyet olsun canım. Bende bir ara öğün yaptım şimdi
Afiyet olsun sana da :)

Eline sağlık cnm, çok iyi oldu bu. Ben ezbere yapıyordum. Akşamları sadece kabak yiyordum bunda 2. menüde hiç kabak yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…