Yeşilçay iç canimgünaydın kızlarbenim tartı sonucum maalesef tüm hafta çektiğim zorluklara değmedi. sadece 300gr.cık verebilmişim neyse artık önüme bakıcam ,devam edicem. bu yol uzun, bu yol çetrefilli, bunu bilerek yürümeye devam edeceğim bu hafta adet olacağım için metabolizmam yavaşlayacaktır bu haftada çok kilo kaybı beklentim yok. ben hiç ekmek yemiyordum bu hafta yemeklerimin yanında 1 dilim tam tahıllı ekmekten yiyeceğim yine öğünlerime dikkat edeceğim.adet öncesi dönemde beslenme ve kilo vermek için bildiğiniz yöntemler varsa yazar mısınız kızlar?
Bol sıvı tüket cnm. Ben öyle yapıyorum. gerçi ne yaparsan yap regl başlamadan şişkinlik pek gitmiyo.günaydın kızlarbenim tartı sonucum maalesef tüm hafta çektiğim zorluklara değmedi. sadece 300gr.cık verebilmişim neyse artık önüme bakıcam ,devam edicem. bu yol uzun, bu yol çetrefilli, bunu bilerek yürümeye devam edeceğim bu hafta adet olacağım için metabolizmam yavaşlayacaktır bu haftada çok kilo kaybı beklentim yok. ben hiç ekmek yemiyordum bu hafta yemeklerimin yanında 1 dilim tam tahıllı ekmekten yiyeceğim yine öğünlerime dikkat edeceğim.adet öncesi dönemde beslenme ve kilo vermek için bildiğiniz yöntemler varsa yazar mısınız kızlar?
Bazen kilo verme böyle durabiliyor. O zaman detoks filan öneriyorlar metabolizmayı şaşırtmak için. Ne dersin?Kızlar,
Sabah tartıldım. 64.2 çıktım. Takılıp kaldım 64 lere. Üstüne önümüzdeki haftaya kalmaz regl olurum. bi de onun şişkinliği başlar şimdi. üfff
Teşekkür edrm cnm,Bazen kilo verme böyle durabiliyor. O zaman detoks filan öneriyorlar metabolizmayı şaşırtmak için. Ne dersin?
Afiyet olsun canım. Bende bir ara öğün yaptım şimdiYürüyüş yaptım geldim öğle arasında
Şimdi de LUNCH TİMEEEE
Ben de kabak önerecektim aslında. Bir arkadaşıma diyetisyeni önermiş, o da bana söylemişti.Teşekkür edrm cnm,
Bir ay kadar önce kabak detoksu yapmıştım. Bu hafta da kilo veremezsem haftaya detoks yapablirim. Nasıl yapayım. Ne önerirsin? Kabak detoksunu 3 gün yapmıştım.
Afiyet olsunYürüyüş yaptım geldim öğle arasında
Şimdi de LUNCH TİMEEEE
Inş canım bu hafta listeye giremiyorum o zaman yoksa takimca haftaya mı giriyoruzTelefondan uygulama indirebilirsin canım. Ama bazı uygulamalar telefonu sallayınca ya da arabayla giderken falan da sayıyor dikkat et.
Harika
Geçmiş olsun canım ilaçların faydasından fazla yan etkileri var zaten de işte kullanmayınca da olmuyor
Haşlama sevmiyorsan omlet yapabilirsin. Sebzeli omlet özellikle çok doyurucu oluyor. Yulaf ezmesi veya yulaf kepeğiyle krepler yapabilirsinben yumurta hastasıyım. Haftada 3 gün yesen yeter sana.
Olsun canım azmedersen 10 günde 2 kilo gider kasıma 84 le girebilirsin
Süper
Kolay gelsin canımyaptın mı dün jumping jack göremedim sanırım ben.
Hoş geldin canım. Aylardır ben de senin gibi başlayıp bozup duruyorum. Ama diyetisyenim oruç değil ki bu bozulsun. Bir öğün yersin diğer öğün dengelersin hemen motivasyonunu düşürme dedi. Doğru yani çok hak verdim. Şimdi takım da olunca artık hiç yemiyorum çok şükür inşallah böyle devam ederimsen de başaracaksın acele etme sadece.
Neeee maşallah sen baya hızlı başlamışsın
Günaydın
Afiyet olsunYürüyüş yaptım geldim öğle arasında
Şimdi de LUNCH TİMEEEE
KABAK DETOKSU: Bu detoksu bir hafta boyunca bir gün Menü 1 bir gün Menü 2 olacak şekilde uyguluyoruz.Ben de kabak önerecektim aslında. Bir arkadaşıma diyetisyeni önermiş, o da bana söylemişti.
Teşekkürler :)Afiyet olsun ☺
Afiyet olsun sana da :)Afiyet olsun canım. Bende bir ara öğün yaptım şimdi
Eline sağlık cnmKABAK DETOKSU: Bu detoksu bir hafta boyunca bir gün Menü 1 bir gün Menü 2 olacak şekilde uyguluyoruz.
Menü 1:
Menü 2:
- Sabah: 3 yumurtalı salata
- Ara: 3 hurma
- Öğlen: Sote kabak, üstüne yoğurt ceviz
- Ara: 12 badem ya da fındık
- Akşam: Sote kabak, üstüne yoğurt ceviz (kabaklar 2'şer tane, üstüne 1 bardak yoğurt)
- Sabah: 1 yumurta, 60 gr peynir, 5-6 zeytin, bir dilim ekmek, sınırsız salata
- Ara: 3 hurma
- Öğlen: 4 köfte kadar et, sınırsız salata, ayran
- Ara: 12 badem ya da fındık
- Akşam: 4 köfte kadar et, sınırsız salata, ayran
Elifcig93 Bu şekilde, telefonumdan baktım yazdım:)
Teşekkürler :)
Afiyet olsun sana da :)
Benim son anda kafama öyle esti cnm yoksa soylemezmiyimYarın ben de atlatacağımip atlıyoruz deseniz eşlik ederdim size
Rica ederim, umarım işine yarar:)Eline sağlık cnm, çok iyi oldu bu. Ben ezbere yapıyordum. Akşamları sadece kabak yiyordum bunda 2. menüde hiç kabak yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?