Ben de simdi elime kitabimi aldim saka gibiAnka cım kitap okumaya varım ama spor için kendime güvenemiyorum. Kitap bugün başlıyorum hemen. Hergün 10 sayfa. Daha seçmedim kitabı. Bebeler uyusun halledicem.
Spor için sabah yazdıklarımı okudun muAnka cım kitap okumaya varım ama spor için kendime güvenemiyorum. Kitap bugün başlıyorum hemen. Hergün 10 sayfa. Daha seçmedim kitabı. Bebeler uyusun halledicem.
Deme öyle inşallah uykuyu seven yemek seçmeyen tatlış kuzuların olurKötüymüş valla ama benimde başıma gelecek onlar nasipse birgun
Okuyunca yalnız deilim benim çektiklerimi çeken başka kaderdaşlarım da var diye düşündüm. Allah yardımcımız olsun.Buarada yenş arkadaşlar gelmiş hoşgelmiş
Bugün kursum vardı. Öğlene kadar oradaydım. Sonra okul aile birliği Veli görüşmeleri yaptım. Çok konuştum sesim gitti. Ordan eve geldim bir emzirme seansı ve dışarı çıkış. Kızımın kreşten alışveriş listesi yollamışlar. Temizlik malzemeleri ( ıslak mendil, sıvı sabun , tuvalet kağıdı ve kağıt havlu) hepsinde de marka belirtmişler. Onları hallettim, eve geldim. Yenek, temizlik, bebeyi yıka derken saat oldu 20:00. Çocuklar uyuyunca da ütü. Allah yardımcım olsun.
10 squat la başlayım sabahlarıSpor yapmakta üşengeçlik yaşayan arkadaşlar.
Açın Leslinin bi videosunu yapmasanız da açık kalsın. Bir süre sonra yapmaya başlaacaksınız. Bi anda 15 dakika gözünüzde mi büyüyor 5 dakikalık videosunu açın. Zaman içerisinde 5 mil yapacaksınız
Ya da ona da mı vaktiniz yok her tuvalete gittiğinizde çıkmadan 5 squat yapın. Zamanla 10-20-30-40 derken çoğaltırsınız. Yatmadan 10 Jumping jack yapın. 20 saniye plank yapın. 10 lungee yapın. Ya da yemek yaparken soğanları kavururken duvar şınavı yapın.
Bir sürü hareket var. Başlangıç olarak hangi hareketi yaptığınızın hiç bir önemi yok. Sadece yavaş yavaş beynimizi ve vücudumuzu spora alıştıracağız.
Zamanla zaten yaptıkça yapasınız gelecek. Telefonu cebinize katın. 10 dakika evde adım atın ileri geri bile olur. 1000 adım atmış olursunuz.
hadi bu gün spor için herkes bir adım atsın. Hiç vaktim yok diyen 10 squat yapsın inanın 20 saniye sürmüyor
Akşam herkesi kontrol edeceğimhadi bakalım canlar otumaya mı geldik
Ah bu kadınların çilesiOkuyunca yalnız deilim benim çektiklerimi çeken başka kaderdaşlarım da var diye düşündüm. Allah yardımcımız olsun.
Aminnn insallahhDeme öyle inşallah uykuyu seven yemek seçmeyen tatlış kuzuların olur
Harikasın benceKahvaltı(9.00)
Patates omleti 4 kaşık
2 dilim peynir
Ara(13.00)
1 kase buğday salatası
4 çiğ fındık
Akşam (17.30)
Yarım ciğer dürüm
Spor:10500 Adım , 20 squat, 20 jumping jack
Su:1lt
Teşekkür ederimHarikasın bence
İki öğün için biraz daha fazla yemek gerekiyor bence. Yani tamamen değişmek lazım o zaman beslenme şeklini.Teşekkür ederimşu ara öğünü bi bırakabilsem 2 öğün bence daha sağlıklı ama işte sık sık acıkıyorum
Yani acikca diyet yapıyorum demiyorum ama etraftakiler anlıyor uzattiklarini yemeyince. Art niyetli insan cok oluyor etrafimda cokca var kimseyle kilomun muhasebesini yapmak istemiyorum o yuzden pek demiyorumAranızda diyetini gizleyen var mı kızlar?
Daha önceki diyetlerimde bir de insanlara laf anlatmakla uğraşıyordum. Şimdi çaktırmadan yapacağım. Nasıl olacak bilmiyorum ama... Sanki böyle daha iyi olur gibi geliyor.
Ama aşk olsun pasta ne ya
150 ip atlar mısın rica etsem. İpin yoksa 150 jumping jack de olur. Tamam her şeyi kısmayın dedik çok kasmayın dedim ama pasta da yenmez ki ilk haftadan.
Belki ağır spor yapıyorsan ondan da duraklamış olabilir. Bu hafta sadece yürüyüş yapmaya çalış canım.
Bence de dimi ya
Ele verir talkımı kendi yutar böreğineyse sporla gitmiştir börek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?