Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Kızlar sinirlendigimde stres oldugumda çarpıntım oluyordu psikiyatrise gittim başka sebeplerimdende

Ama bugün öğleden sonra hep çarpıntım oldu kardiolojiye randevu aldım 10:20 şimdi
Ilaclarimida düzenli kullaniyorum çok yordu bu durum beni

Geçen senede aynı durum olmuştu kalp usg yaptı dr herşey normal dedi 24 saatlik holter takilsin dedi randevu aldım randevu gününe kadar bidaha olmadı bende gitmedim holter için

Ve bi sene sonra yıne böyle bir durumla karşılaşan oldumu hiç

Okuyunca yalnız deilim benim çektiklerimi çeken başka kaderdaşlarım da var diye düşündüm. Allah yardımcımız olsun.

10 squat la başlayım sabahları yarın adımsayarı çalıştıracam telefonun. Cebimden de çıkarmayacağım. Bence 10 000 adım atıyorumdur

Yani acikca diyet yapıyorum demiyorum ama etraftakiler anlıyor uzattiklarini yemeyince. Art niyetli insan cok oluyor etrafimda cokca var kimseyle kilomun muhasebesini yapmak istemiyorum o yuzden pek demiyorum

Saymadım ama yarım saat ip atladım. 150 yi geçmiştir. Duş felan anca yazabildim.
İyi geceler kızlar. Uyku beni çağırıyo. Çok bekletmeyim.

Bu arada ben de diyetimi gizlerim hep. Pasta felan yiyince de çok anlamıyo zaten kimse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…