En dogrusu süper kararDeğil mi Anka? Ben neyi doğru neyi yanlış yaptım diye enine boyuna düşündüm. Kilo verecem diye bir gazla kesiyorum herseyi. Sonra en ufak biseyde sıkıntıdan yemeye başlıyorum. O kadar kistigimin manası kalmıyor. Bu defa daha emin adımlarla herseyden ölçülü yiyerek kilo vermeyi dusunuyorum
Hosgeldin. Yarin da ben tüm gün acayip yogun olacagim bakalim aksama kadar zaman bulabilecek miyim girmeye burayaMerhaba kızlar okuya okuya geldim
Kacamaklar olmuş börekler havada uçmuş
Eksiklerimi aldım yarın erkenden buradayım
Sen bu işi şurup gibi halledersinIp mi karistiriyor olmayasin ipim bile yok benim
Cacik ve yarim kase mercimek corbasi aksam yemegim oldu.
Cok yorgunum dostlar nasil spor yapacagim
Sanki miMerhaba kızlar, diyetdaşlar :)
Sabah 9.00 Kahvaltı
Kavurmalı yumurta
Bir kaç zeytin
Bir kaç dilim peynir
Bal
Bir dilimden az ekmek
Domates
Ara öğün yok, bol bol su
Akşam 17.00 Akşam Yemeği
Kuymak
2 dilim börek
1 içli köfte
1 çiğköfte
1 dilim ekmek
Bir kaç dilim köme
Spor tarlada çalıştım
Anka kaptanım bana ceza lütfen akşam yemeğini sanki çok kaçırdım. Yalnız hoplama zıplama atlamalı olmazsa iyi olur, dizlerimde sıkıntı var.
Ben biraktim ki heheSen bu işi şurup gibi halledersin
Mızıkçılık yok bak 8li rakamları birakmamiz lazım
Evet yaaa mikan mış onu diyen ben sen sandımdıIp mi karistiriyor olmayasin ipim bile yok benim
Cacik ve yarim kase mercimek corbasi aksam yemegim oldu.
Cok yorgunum dostlar nasil spor yapacagim
Olsun ben de jumping jack yapayim o da neyse tam kara cahilimEvet yaaa mikan mış onu diyen ben sen sandımdı
Attım ya dün videoOlsun ben de jumping jack yapayim o da neyse tam kara cahilim
Kötüymüş valla ama benimde başıma gelecek onlar nasipse birgunAhh nasıl kıskandım şu an biz baykuş gibi yatıyoruz horoz gibi kalkıyoruz
Üzülme canim ben telafi ederim simdiEvet ya simdi baktim dahakolaymis
Kolay gelsin canim.Buarada yenş arkadaşlar gelmiş hoşgelmiş
Bugün kursum vardı. Öğlene kadar oradaydım. Sonra okul aile birliği Veli görüşmeleri yaptım. Çok konuştum sesim gitti. Ordan eve geldim bir emzirme seansı ve dışarı çıkış. Kızımın kreşten alışveriş listesi yollamışlar. Temizlik malzemeleri ( ıslak mendil, sıvı sabun , tuvalet kağıdı ve kağıt havlu) hepsinde de marka belirtmişler. Onları hallettim, eve geldim. Yenek, temizlik, bebeyi yıka derken saat oldu 20:00. Çocuklar uyuyunca da ütü. Allah yardımcım olsun.
Sağol canımKolay gelsin canim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?