Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

En dogrusu süper karar

Ip mi karistiriyor olmayasin ipim bile yok benim
Cacik ve yarim kase mercimek corbasi aksam yemegim oldu.
Cok yorgunum dostlar nasil spor yapacagim
Sen bu işi şurup gibi halledersin
Mızıkçılık yok bak 8li rakamları birakmamiz lazım

Sanki mi

Merhaba kızlar sabah 6:16 dan beri ayaktayım ve daha yeni oturdum ne yazık ki!

Menü bildirimi:
Sabah: 1 haşlanmış yumurta , 2 KK peynir , domates- salatalık , 1 dilim ekmek, 3 zeytin
Ara: çeyrek simit
Öğlen: 1 muz, 1 şekersiz nescafe, 1 dilim ev keki ( Aceleden çok saçma bir öğlen oldu. )
Ara: yok
Akşam: levrek ızgara , boş salata , 2-3 kaşık fırın helva (olmasa iyi olurdu ama oldu)
Ara: 1 bardak kefir içeceğim.

Ben hafta sonu çok yoruluyorum. Resmen ordan oraya koşturmakla geçiyor.

Hayırlı aksamlar dostlar gun benım ıcın 6 da basladı kahvaltı 8 gıbıydı anca ayıldım 2 yumurtadan omlet yaptım yedım bugun 3 ogun yedım gun erken baslayınca dayanamadım oglen tavuklu patates yemegı vardı sadece tavugundan bır kase kadar yedım.. hersey yolunda gıdıyordu dedım kapuska yapayım yogurtla yerım hafıf olur ıkı tabak yedım etsızdı sonra hersey oglumun kek istemesiyle basladı 2 dılım kek yedım 🖓 ay cok uzgunum.. 5 ten sonra bısey yemedım ama yarın 10 bın adım atmaya kendıme soz verdım ınsallah sımdı tarcınlı yesılcay ıcerım bıter gun

Buarada yenş arkadaşlar gelmiş hoşgelmiş

Bugün kursum vardı. Öğlene kadar oradaydım. Sonra okul aile birliği Veli görüşmeleri yaptım. Çok konuştum sesim gitti. Ordan eve geldim bir emzirme seansı ve dışarı çıkış. Kızımın kreşten alışveriş listesi yollamışlar. Temizlik malzemeleri ( ıslak mendil, sıvı sabun , tuvalet kağıdı ve kağıt havlu) hepsinde de marka belirtmişler. Onları hallettim, eve geldim. Yenek, temizlik, bebeyi yıka derken saat oldu 20:00. Çocuklar uyuyunca da ütü. Allah yardımcım olsun.

Kolay gelsin canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…