- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.669
- 498
Kaç tane çocuk var cnm.yaslari kaç kolay gelsinKızlarrr çocuklar çok fena ağlıyor. Birinin gönlünü yapıyorum diğeri başlıyor. Yazamıyorum. Gelicem inşallah uyudukları zaman
Yaptim tabiTelefondan uygulama indirebilirsin canım. Ama bazı uygulamalar telefonu sallayınca ya da arabayla giderken falan da sayıyor dikkat et.
Harika
Geçmiş olsun canım ilaçların faydasından fazla yan etkileri var zaten de işte kullanmayınca da olmuyor
Haşlama sevmiyorsan omlet yapabilirsin. Sebzeli omlet özellikle çok doyurucu oluyor. Yulaf ezmesi veya yulaf kepeğiyle krepler yapabilirsinben yumurta hastasıyım. Haftada 3 gün yesen yeter sana.
Olsun canım azmedersen 10 günde 2 kilo gider kasıma 84 le girebilirsin
Süper
Kolay gelsin canımyaptın mı dün jumping jack göremedim sanırım ben.
Hoş geldin canım. Aylardır ben de senin gibi başlayıp bozup duruyorum. Ama diyetisyenim oruç değil ki bu bozulsun. Bir öğün yersin diğer öğün dengelersin hemen motivasyonunu düşürme dedi. Doğru yani çok hak verdim. Şimdi takım da olunca artık hiç yemiyorum çok şükür inşallah böyle devam ederimsen de başaracaksın acele etme sadece.
Neeee maşallah sen baya hızlı başlamışsın
Günaydın
Çok geçmiş olsun canım. Önce sağlık. İnşallah o direnci kırar 69 u en kisa zamanda görürsün.Ben başlamgicimi biraz anlatmak istiyorum size kızlar ben cikolata bagimlisiydim resmen Surekli her yemekten sonra gider 2 3 paket biskuvi cikolata kek alıp hepsini yer bidahaki o günden sonra yine aynisini yapardım . Hatta bi ara öle bi döngü oluştu ki bu son diyip hergün 4 er paket cikolata bıTiriyordum yedikçe yiyesim geliyordu.
Benim 12 yaşında ayağım kırıldı 10 kilo birden çıkmıştım o dönem ondan sonra başladı kilo sorunum 50 iken 60 olunca ye yat ye yat ayak alcida tabi sonra psikolojim.bozuldu ve 13 kilo daha alıp 73 Olmustum . 73 de senelerce kaldim sonra 76 ya çıktım 19 yaşındayken sonra yürüyüşe başladım bi arkadaşımla 69 a düştüm 3 haftada ( hayatta en hızlı kilo verdiğim tek dönemdi o ) 2014 eylül . O ara kalbimde durduk yere çarpıktılar başladı meğer akciğerime pıhtı atmış emboli geçirdim yoğun bakımda yattım ölümden dondum doktor aileme ölebileğimi heran pıhtının tekrar kalbime ya da beynime atabileceğini herşeye hazırlıklı olmaları gerekrigini solemis . O zaman esimle nişanıydık o da ailemde perişan tabi . Bende asiei otesi bi kramp ve agridan ( 2 3 morfininn bile geçiremediği aşırı şiddetli bi ağrı) ile mahvolmustum neyse bi şekilde yaşayacak günüm varmış . Hastaneden ciktigimda geri 72 olmuştum çünkü günde 4 5 kez kan aliyolardi değerlere bakmak için . Annem.yogun bakıma poşet yollamış bi dolu cikolata tostlareşim diyor annen alırken şok oldum biraz çok degilmi bu kadar yiyemez ki dedim diyor ama ben o poşeti 2 günde bitirmistim sonuçta 72 oldum evlenene kadar 76 ( 2 ay sonra evlenmistik)
Evlendikten sonra 78 de 1 2 sene kaldım sonra 82 de kaldım 1 2 sene ( adama şişko halim denk geldi) sonra biianda 88 oldum spora basladim diyete de 88 den 81 oldum ilerlemedi durdu ve veremeyecegim sanip bıraktım. Bu döngü tam 3 kez sürdü 88 den 81 ,80e inip hep geri ciktim tam 3 kez . En son 91 i gorunce siyah giysem bile yakışmıyordu ,alisveris yapmiyordum aynaya bakıyordum yuzum sis gobegim sis simit bolgesi firlams o kadar igrenc ki kendimden utanmaya başladım. Evde hareketsizlikten mayışmış Surekli cikolata yiyip şişen biri olmuştum . Eşim artık biseyler yap iyi görünmüyorsun çok kötü olmaya başladı diyordu annem zayıfla diyordu babam direk net öküz gibi olmuşsun bu ne böyle diyordu kiziyordu çok . Birgün gittim kan tahlili yaptırdım insulin direnci vardı çok hafif açlık şekeri normalden fazlaydı . Diyetisyene gittim sen kilo veremezsin bu kiloda hiç olmamalıydın 80 olursan Allah a şükret sen . 75 zaten rüyanda bile göremezsin dedi beni rezil etti yanında benim yaşımda olan sekreterlere . O şokla cevap da veremeden çıktım . O gün diyete başladım . Yuruyusede baslamistim zaten diyet e tam anlamyla o gun baslamistim ama . Yuruyus çok zor geliyordu tabi kaval kemiklerim 2 ay zonkladi . Cikolatasizlik mahvetti. Sinir krizine girmiştim sekersizlikten ama sabrettim spor zamanla kondisyon ilerleyince ilerledi sekersizligede nescafe kahve meyveler sayesinde alistim arada kaçamak oluyor devamlilik için . Aslında şuan 69 çoktan ulaşmam lazımdı ama araya yaz tatilleri ramazan oruçlar girince böyle oldu . Ramazanda her sene kilo alırım bu ramazanda 3 kilo verdim ama gece 3 de cardiolar yaparak ve asla tatliyi yemekleri abartmadan zararlı beslenmeden anca o akdar gitti ramazanda 1 er haftalık 2 3 kez tatile çıktık onlarda 1.5 kilo aldim bi de onları vermekle uğraş derken böyle oldu . TM mezun olmustum 71.8 ile eşim tutturdu memlekete gidelim seni hiç götürmedim gel gezelim diye tokat eşimin memleket taa izmirden oralara gittik dönüşte orduya gidip gezdik orda kaldık 1 gece filan derken 10 gün oralarda 500 gram aldim 2 hafta önce bi geldim 72.4 sonraki hafta 72.3 bu hafta 72.1 cıktı kilo . Umuyorum bu hafta 71 lerde olacak çünkü 5 haftadır 72 lerdeyim ve cildiricam artık o 69 ilk hedefimi gormekk istiyorum 69 bi olayim havalars uçarım 65 de olurum zaten o saatten sonra ama şu 72 artık gitmeli .
Çok güzel kilo vermişsin canım. Takılman çok normal vücut bir sürü yağ kaybetmiş. 7-8 kiloda bir takılır genellikle vücut yeni haline bi alışsın. Ben takıldığım dönemlerde sadece yürüyüş yaptım ve sebzeyle beslendim daha önceki kilo serüvenlerimde. Bu hafta takip edelim seni. Haftaya mutlaka direnci kırarız. Kasım son haftasına 69 la girerizBen başlamgicimi biraz anlatmak istiyorum size kızlar ben cikolata bagimlisiydim resmen Surekli her yemekten sonra gider 2 3 paket biskuvi cikolata kek alıp hepsini yer bidahaki o günden sonra yine aynisini yapardım . Hatta bi ara öle bi döngü oluştu ki bu son diyip hergün 4 er paket cikolata bıTiriyordum yedikçe yiyesim geliyordu.
Benim 12 yaşında ayağım kırıldı 10 kilo birden çıkmıştım o dönem ondan sonra başladı kilo sorunum 50 iken 60 olunca ye yat ye yat ayak alcida tabi sonra psikolojim.bozuldu ve 13 kilo daha alıp 73 Olmustum . 73 de senelerce kaldim sonra 76 ya çıktım 19 yaşındayken sonra yürüyüşe başladım bi arkadaşımla 69 a düştüm 3 haftada ( hayatta en hızlı kilo verdiğim tek dönemdi o ) 2014 eylül . O ara kalbimde durduk yere çarpıktılar başladı meğer akciğerime pıhtı atmış emboli geçirdim yoğun bakımda yattım ölümden dondum doktor aileme ölebileğimi heran pıhtının tekrar kalbime ya da beynime atabileceğini herşeye hazırlıklı olmaları gerekrigini solemis . O zaman esimle nişanıydık o da ailemde perişan tabi . Bende asiei otesi bi kramp ve agridan ( 2 3 morfininn bile geçiremediği aşırı şiddetli bi ağrı) ile mahvolmustum neyse bi şekilde yaşayacak günüm varmış . Hastaneden ciktigimda geri 72 olmuştum çünkü günde 4 5 kez kan aliyolardi değerlere bakmak için . Annem.yogun bakıma poşet yollamış bi dolu cikolata tostlareşim diyor annen alırken şok oldum biraz çok degilmi bu kadar yiyemez ki dedim diyor ama ben o poşeti 2 günde bitirmistim sonuçta 72 oldum evlenene kadar 76 ( 2 ay sonra evlenmistik)
Evlendikten sonra 78 de 1 2 sene kaldım sonra 82 de kaldım 1 2 sene ( adama şişko halim denk geldi) sonra biianda 88 oldum spora basladim diyete de 88 den 81 oldum ilerlemedi durdu ve veremeyecegim sanip bıraktım. Bu döngü tam 3 kez sürdü 88 den 81 ,80e inip hep geri ciktim tam 3 kez . En son 91 i gorunce siyah giysem bile yakışmıyordu ,alisveris yapmiyordum aynaya bakıyordum yuzum sis gobegim sis simit bolgesi firlams o kadar igrenc ki kendimden utanmaya başladım. Evde hareketsizlikten mayışmış Surekli cikolata yiyip şişen biri olmuştum . Eşim artık biseyler yap iyi görünmüyorsun çok kötü olmaya başladı diyordu annem zayıfla diyordu babam direk net öküz gibi olmuşsun bu ne böyle diyordu kiziyordu çok . Birgün gittim kan tahlili yaptırdım insulin direnci vardı çok hafif açlık şekeri normalden fazlaydı . Diyetisyene gittim sen kilo veremezsin bu kiloda hiç olmamalıydın 80 olursan Allah a şükret sen . 75 zaten rüyanda bile göremezsin dedi beni rezil etti yanında benim yaşımda olan sekreterlere . O şokla cevap da veremeden çıktım . O gün diyete başladım . Yuruyusede baslamistim zaten diyet e tam anlamyla o gun baslamistim ama . Yuruyus çok zor geliyordu tabi kaval kemiklerim 2 ay zonkladi . Cikolatasizlik mahvetti. Sinir krizine girmiştim sekersizlikten ama sabrettim spor zamanla kondisyon ilerleyince ilerledi sekersizligede nescafe kahve meyveler sayesinde alistim arada kaçamak oluyor devamlilik için . Aslında şuan 69 çoktan ulaşmam lazımdı ama araya yaz tatilleri ramazan oruçlar girince böyle oldu . Ramazanda her sene kilo alırım bu ramazanda 3 kilo verdim ama gece 3 de cardiolar yaparak ve asla tatliyi yemekleri abartmadan zararlı beslenmeden anca o akdar gitti ramazanda 1 er haftalık 2 3 kez tatile çıktık onlarda 1.5 kilo aldim bi de onları vermekle uğraş derken böyle oldu . TM mezun olmustum 71.8 ile eşim tutturdu memlekete gidelim seni hiç götürmedim gel gezelim diye tokat eşimin memleket taa izmirden oralara gittik dönüşte orduya gidip gezdik orda kaldık 1 gece filan derken 10 gün oralarda 500 gram aldim 2 hafta önce bi geldim 72.4 sonraki hafta 72.3 bu hafta 72.1 cıktı kilo . Umuyorum bu hafta 71 lerde olacak çünkü 5 haftadır 72 lerdeyim ve cildiricam artık o 69 ilk hedefimi gormekk istiyorum 69 bi olayim havalars uçarım 65 de olurum zaten o saatten sonra ama şu 72 artık gitmeli .
Çok güzel kilo vermişsin canım. Takılman çok normal vücut bir sürü yağ kaybetmiş. 7-8 kiloda bir takılır genellikle vücut yeni haline bi alışsın. Ben takıldığım dönemlerde sadece yürüyüş yaptım ve sebzeyle beslendim daha önceki kilo serüvenlerimde. Bu hafta takip edelim seni. Haftaya mutlaka direnci kırarız. Kasım son haftasına 69 la girerizBen başlamgicimi biraz anlatmak istiyorum size kızlar ben cikolata bagimlisiydim resmen Surekli her yemekten sonra gider 2 3 paket biskuvi cikolata kek alıp hepsini yer bidahaki o günden sonra yine aynisini yapardım . Hatta bi ara öle bi döngü oluştu ki bu son diyip hergün 4 er paket cikolata bıTiriyordum yedikçe yiyesim geliyordu.
4 tane canım 11-10-3 yaşında ve 10 aylıklarKaç tane çocuk var cnm.yaslari kaç kolay gelsin
Yaaa süperYaptim tabi
Maşallah Allah bağışlasın4 tane canım 11-10-3 yaşında ve 10 aylıklarhatta 11 aylık olacak yakında çocukların yaşından haberim yok bu sene 1 yaş büyüdüler tabii
Yaaa süper
Sporu bırakmam imkansız bırakamıyorum bağımlı olmuşumÇok güzel kilo vermişsin canım. Takılman çok normal vücut bir sürü yağ kaybetmiş. 7-8 kiloda bir takılır genellikle vücut yeni haline bi alışsın. Ben takıldığım dönemlerde sadece yürüyüş yaptım ve sebzeyle beslendim daha önceki kilo serüvenlerimde. Bu hafta takip edelim seni. Haftaya mutlaka direnci kırarız. Kasım son haftasına 69 la girerizsen şimdi sporu bırak yürüyüş yap ya da Leslie yap sebzeyle beslen bu hafta.
Maşallah ya4 tane canım 11-10-3 yaşında ve 10 aylıklarhatta 11 aylık olacak yakında çocukların yaşından haberim yok bu sene 1 yaş büyüdüler tabii
Yaaa süper
Sporu bırakmazsan sebze beslenmek yetersiz olur protein şart o zaman. Sen bilirsin canım ben yıllardır duraklayanlara sporu azsa çoğaltıyorum, çoksa azaltıyorum. 1 hafta daha dene istersen olmazsa benim dediğimi yaparsın bi de onu denerizSporu bırakmam imkansız bırakamıyorum bağımlı olmuşumsalona gidiyorum hoca yoğun program yazdı yeni onlarda daha fazla yapman lazım kırmak için diyor anlamadım ben bu isi . Ama sebze ağırlıklı beslenme olayını bu hafta deneyeceğim en azından akşam yemeklerinde
Afiyet olsunn bende kahvemi ıctim spora gidiyorum donuncede yemek yapacagim
91 den 72lere inmişsin büyük bir başarı inş bende ilk hedefimi görüp (70) daha sonra gelsin 60larSporu bırakmam imkansız bırakamıyorum bağımlı olmuşumsalona gidiyorum hoca yoğun program yazdı yeni onlarda daha fazla yapman lazım kırmak için diyor anlamadım ben bu isi . Ama sebze ağırlıklı beslenme olayını bu hafta deneyeceğim en azından akşam yemeklerinde
Inşallah canım91 den 72lere inmişsin büyük bir başarı inş bende ilk hedefimi görüp (70) daha sonra gelsin 60lar
Bol kalori yakmalar sana cok kiskandim müzik acip bende evde yapayımAfiyet olsunn bende kahvemi ıctim spora gidiyorum donuncede yemek yapacagim
Tamam canım bakalım bu hafta neler olacak sporu abartmadan yapip sebze de olabilir aslındaSporu bırakmazsan sebze beslenmek yetersiz olur protein şart o zaman. Sen bilirsin canım ben yıllardır duraklayanlara sporu azsa çoğaltıyorum, çoksa azaltıyorum. 1 hafta daha dene istersen olmazsa benim dediğimi yaparsın bi de onu deneriz
Yap canım çocuğu uyandırmadan başlaBol kalori yakmalar sana cok kiskandim müzik acip bende evde yapayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?