Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Karatay çok etkili tam olarak uyduğunda. İlk bebe 8 aylık iken hiç kaçamaksız 21 gün uyguladım ve tam 5 kilo verdim. Şimdi o gücü bulamıyorum kendimde. Az olsun ama çok yorulmadan olsun diyorum. Ocak 1 e kadar süre verdim kendime

Aç kalınca gidiyor benim kilolar. Takip et bak tabi. Ama artık karbonhidrati çıkarıyorum.kesin kararimi verdim. Yoksa moralim çok bozulacak daha

Bu kaç gündür hareketliyim spor da var ama Sisim kiyafetlerimden de biliyorum. Bugün bir tartilayim dedim gram oynamamis. İster istemez bir modu düşüyor insanın. İnşallah sende etkilemez. Benim 10 gun var daha
Ben de eskiden tartılmadan duramazdım. Ama artık kaldırıyorum haftada 1 çıkarıyorum. Ben de etkileniyordum senin gibi. Bazen bir önceki gün ayni çıkıp ertesi gün 1 kilo birden gittiği oluyor. O zamanda uçuyordum tabi

Çok kalorili ya .Bende 2 hafta önce kötü hatalar yaptım birinde kahvaltıda fındık kremasi yedim hic almam eve ilk kez bir kaşık yerim diye aldim 400 gramlık kavanozu 5 günde bitirdim aldimmi bitiriyorumya o yüzden artık almiyorum. Bagimliligim yok artik ama alincada hepsini yiyecek tatlı yeme kapasitem var malesef onunu alamiyorum sonra . En iyisi hiç bulaşmamak evde bulundurma alma gerisi önemli değil zaten . Meyve ye porsiyon olarak . Muzu dilimle hi dıştan cevizi serp seviyorsan. Mevsim meyveleri en iyisi canim . Gerçekten kalorileri sasilcak derecede çok bu illet tatlilarinya çok lezzetliler ama 3 katı kadar da zararlilar malesef

Mesela canım burada sabah kahvaltısında ekmeği tamamen kesip onun yerine bol bol peynir zeytin yeşillik koyabilirsin, yanına da kavurma olur sucuk olur. Yani karnını tamamen doyurmalısın. Ve kahvaltıdan sonra akşama kadar ağzına çay ve su dışında bir şey sürmemelisin ki vücudun leptin salgılayıp yağları yakmaya başlayabilsin.
Akşam yemeğin zaten çok uygun.
Burada da mesela yine tost yerine tonbalıklı salata, bol bol zeytin, tereyağlı, sucuklu yumurta olabilir ya da 3 yumurta yiyebilirsin.
Öğleni ve arayı çıkartabilirsin yine leptin salgılatmamız lazım vücuda. Evet aç kalmadan zayıflanmıyor gerçekten ama yememiz gereken sağlıklı besinleri tıka basa yiyerek de zayıflayabiliriz. Yeter ki aradaki o açlık süresinde yağları yakabilelim.
Akşam yemeğinde de mesela daha proteinli beslenebilirsin. Doymuyor musun 2 tabak çorba iç ya da 2 tabak pırasa ye. Yeterki sağlıklı beslen.

Bunlar benim önerilerim ama istersen sen kendin de bir araştır. Ben daha çok yardımcı olmaya çalışırım karar verirsen.

Benim kuzenimin eşi yeni doğum yaptı hamilelikte 20 kilo aldı zaten kilosu 120 civariydi şekerden bebek kalbi sağda ve eksik gelismemis ve kolunun yarısı ve testisinin biri yok hastanede kuvezde doğalı 1 hafta oldu ve yaşamayacakmış hic umit yok . Annesinde Doktor zor kurtarmis kanamadan. Bütün sebep annenin çok kilolu olması . Şeker zehir kizlar

Yok biraz almissin gecen gosterdigine göre deseydin

Biz asyayla eski karataycıyız bu sefer bi türlü odaklanamadık nedense. Çok kilo verdi asya karatayla bi ara

Kesinlikle, uyduğunda çok etkili. Ama menü ayarlaması çok dert çünkü kaçak olmamalı. Olsa da azıcık olmalı.
Aç kalınca gidiyor benim kilolar. Takip et bak tabi. Ama artık karbonhidrati çıkarıyorum.kesin kararimi verdim. Yoksa moralim çok bozulacak daha

Kesinlikle aşırı zararlı ve aşırı kalorili. Tadı müthiş iyi ve içindeki msg maddedi bağımlılık yapıyor insana. Dediğin gibi evde hiç bulundurmamak lazım. Yediğin zaman da minicik yiyip bırakmayı bilmek lazım.
Çok üzücü, gerçekten de özellikle şekerin bbeğin gelişiminin ilk aşamalarında gelişim etkilediğien dair bir yazı okumuştum. Allah yardımcıları olsun.

Insallah gecer biran evvel.
Ben de bütün gece uyumadim.
Kas gevşetici geçirir ağrıyı geçmiş olsun inş şimdi daha iyisindir

Gece 3 saat uyudum kas gevsetici icmistim ama geçmedi sabah da tekrar kas gevsetici surdum 2 3 saat de oyle uyudum kalktım 2 saate ise gideceğim daha simdiden nasil sabah olur diyorum..

Cnm okumayı çok severim, yani severdim. işe başladıktan sonra o da yalan oldu. Gelirim tabiki de
Herkesi beklerim :)
Tuh ya çok geçmiş olsun canım kas gevsetici ve ağrı kesici alsaydın keşke şimdi nasıl oldu

Aldım ama geçmedi malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…