Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Zor mesele yaa. Kimisi yer yer kilo almaz nasıl basariyorlar anlamıyorum. Normalde kıskanç bir insan değilim kim ne almış ne giymiş umrumda olmaz. Bir tek şeyi kiskanirim şu yiyip yiyip kilo almayanlari

Yok doğru söylüyorsun canım sonuçta ben birşeyleri yanlış yapıyorum. Yapiyorumki sonuç alamıyorum.

bunların hepsini bilip uygulayamamama birde üstüne her gün kek börek yapmama ne diyorsun peki? Ama bugünden itibaren kararlıyım vericem kilolarımı.
Eti karam ve biskrem ekstra benim zayıf noktalarım. Of allahım ya yok yok vericem kilolarımı. İlk oğlumdan sonra 20 kilo verdim bunda da vericem

Okuya okuya geldim kizimla yarım saat uyumuşum
Akşam yemeği için fasulyeleri doğruycam
Taze fasulye bulgur pilavı cacık yapicam
Sizde ne var akşama bakiyim

Canım bak ben Karatayın, Ayşegül çoruhlunun, dukanın vb. neredeyse bütün diyet kitaplarını ezberledim artık. Keza that sugar belgeselini defalarca izledim. Diyetisyenlere bir servet ödedim. Aidin salihin kitabını kaç kere okudum. Öğrencilerinden danışmanlık aldım. Ama bu emzirme dönemi nasıl bir dönemse kesinlikle hiç bir bilgi işe yaramıyor. Ve panik yaptıkça daha batıyor insan. Bazıları emzirirken kilo veriyor. Ben hiç onlardan olamadım. Emzirirken aldım bütün kilomu. Boşver sen benim yaptığım hatayı yapma. Ben acele ettikçe panik yaptım panik yaptıkça dibe battım. İnsan 1 kilo sütten muhallebi yapar yer mi ben yedim hem de yarım saatte hem de her gün. Sonra kendime yasaklamak istedikçe daha çok canım çekti daha çok yedim. Sonra içine susam katmaya başladım. İyice kaloriyi çoğalttım

Şimdi yeni yeni adapte olmaya başladım kalıcı olur inşallah. Sen de stres yapma zamanı gelince olur inşallah. Almamak hedefin olsun şimdilik.

Yok doğru söylüyorsun canım sonuçta ben birşeyleri yanlış yapıyorum. Yapiyorumki sonuç alamıyorum.
Alırsın canım sonuç, hemen enseyi karartma. O kadar kilo vermişsin, yine verirsin ki zaten az kalmış. 162 cm boya 65 filan olsan ideal zaten. Az kalmış yani.
Verirsin canım bu kadar canını sıkma. Zaten tazecik annesin. Yukarıda da yazmıştım. Cidden bu lohusalık psikolojisi farklı bir şey. Yapmayacağım dediğin şeyleri yapıyorsun Yemek istiyorsan ye ama limit koy kendine. Kilo veremesen bile alma. Zaten emzirme hafifleyince güzelce yaparsın diyetini.

6 li rakamı bir görsem horoz kesecem yeminle

AB+RH. Sorma ya yarım çay bardağı katmistim dün. Tek tek ayikladim bulguları. Karataya geciyom Anka yoksa dibe vuracam
Ben kan grubuma göre yasaklı yiyecekleri çıkarınca da baya rahatladım ondan sordum. Gerçi hala ara ara yeşil mercimek yiyorum. O da yasakmış aslında ama çok aşırı seviyorum onu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…