Zor mesele yaa. Kimisi yer yer kilo almaz nasıl basariyorlar anlamıyorum. Normalde kıskanç bir insan değilim kim ne almış ne giymiş umrumda olmaz. Bir tek şeyi kiskanirim şu yiyip yiyip kilo almayanlariBen de eskiden tartılmadan duramazdım. Ama artık kaldırıyorum haftada 1 çıkarıyorum. Ben de etkileniyordum senin gibi. Bazen bir önceki gün ayni çıkıp ertesi gün 1 kilo birden gittiği oluyor. O zamanda uçuyordum tabi
Yok doğru söylüyorsun canım sonuçta ben birşeyleri yanlış yapıyorum. Yapiyorumki sonuç alamıyorum.Mesela canım burada sabah kahvaltısında ekmeği tamamen kesip onun yerine bol bol peynir zeytin yeşillik koyabilirsin, yanına da kavurma olur sucuk olur. Yani karnını tamamen doyurmalısın. Ve kahvaltıdan sonra akşama kadar ağzına çay ve su dışında bir şey sürmemelisin ki vücudun leptin salgılayıp yağları yakmaya başlayabilsin.
Akşam yemeğin zaten çok uygun.
Burada da mesela yine tost yerine tonbalıklı salata, bol bol zeytin, tereyağlı, sucuklu yumurta olabilir ya da 3 yumurta yiyebilirsin.
Öğleni ve arayı çıkartabilirsin yine leptin salgılatmamız lazım vücuda. Evet aç kalmadan zayıflanmıyor gerçekten ama yememiz gereken sağlıklı besinleri tıka basa yiyerek de zayıflayabiliriz. Yeter ki aradaki o açlık süresinde yağları yakabilelim.
Akşam yemeğinde de mesela daha proteinli beslenebilirsin. Doymuyor musun 2 tabak çorba iç ya da 2 tabak pırasa ye. Yeterki sağlıklı beslen.
Bunlar benim önerilerim ama istersen sen kendin de bir araştır. Ben daha çok yardımcı olmaya çalışırım karar verirsen.
Evet Anka yaa. Ne yapsamBiz asyayla eski karataycıyızbu sefer bi türlü odaklanamadık nedense. Çok kilo verdi asya karatayla bi ara
Ben deZor mesele yaa. Kimisi yer yer kilo almaz nasıl basariyorlar anlamıyorum. Normalde kıskanç bir insan değilim kim ne almış ne giymiş umrumda olmaz. Bir tek şeyi kiskanirim şu yiyip yiyip kilo almayanlari
bunların hepsini bilip uygulayamamama birde üstüne her gün kek börek yapmama ne diyorsun peki? Ama bugünden itibaren kararlıyım vericem kilolarımı.Olursun canım hiç merak etme, yeter ki süt yapacak diye abuk subuk beslenme. Emin ol sağlıklı beslenme ve bol su içmek süt için yeterli olur. Bir yaş sonrası da daha sıkı bir diyetle fitmom olursun inşallah :)
Eti karam ve biskrem ekstra benim zayıf noktalarım. Of allahım ya yok yok vericem kilolarımı. İlk oğlumdan sonra 20 kilo verdim bunda da vericemBende de Eti Karam bağımlılığı vardı bu diyete başlamadan önce. Hergün yiyordum, ama hergün... Şu an aşırı özlüyorum ama yoooook ağzıma sürmemem lazım. Hem de aşırı sağlıksız bir şey, yiyecek değil mübarek kimyasal bileşik.
Canım bak ben Karatayın, Ayşegül çoruhlunun, dukanın vb. neredeyse bütün diyet kitaplarını ezberledim artık. Keza that sugar belgeselini defalarca izledim. Diyetisyenlere bir servet ödedim. Aidin salihin kitabını kaç kere okudum. Öğrencilerinden danışmanlık aldım. Ama bu emzirme dönemi nasıl bir dönemse kesinlikle hiç bir bilgi işe yaramıyor. Ve panik yaptıkça daha batıyor insan. Bazıları emzirirken kilo veriyor. Ben hiç onlardan olamadım. Emzirirken aldım bütün kilomu. Boşver sen benim yaptığım hatayı yapma. Ben acele ettikçe panik yaptım panik yaptıkça dibe battım. İnsan 1 kilo sütten muhallebi yapar yer mibunların hepsini bilip uygulayamamama birde üstüne her gün kek börek yapmama ne diyorsun peki? Ama bugünden itibaren kararlıyım vericem kilolarımı.
Eti karam ve biskrem ekstra benim zayıf noktalarım. Of allahım ya yok yok vericem kilolarımı. İlk oğlumdan sonra 20 kilo verdim bunda da vericem
Pirasa salataOkuya okuya geldim kizimla yarım saat uyumuşum
Akşam yemeği için fasulyeleri doğruycam
Taze fasulye bulgur pilavı cacık yapicam
Sizde ne var akşama bakiyim
Senin kan grubun neydi asya. Pırasada bulgur var mıPirasa salata
Alırsın canım sonuç, hemen enseyi karartma. O kadar kilo vermişsin, yine verirsin ki zaten az kalmış. 162 cm boya 65 filan olsan ideal zaten. Az kalmış yani.Yok doğru söylüyorsun canım sonuçta ben birşeyleri yanlış yapıyorum. Yapiyorumki sonuç alamıyorum.
Verirsin canım bu kadar canını sıkma. Zaten tazecik annesin. Yukarıda da yazmıştım. Cidden bu lohusalık psikolojisi farklı bir şey. Yapmayacağım dediğin şeyleri yapıyorsunbunların hepsini bilip uygulayamamama birde üstüne her gün kek börek yapmama ne diyorsun peki? Ama bugünden itibaren kararlıyım vericem kilolarımı.
Eti karam ve biskrem ekstra benim zayıf noktalarım. Of allahım ya yok yok vericem kilolarımı. İlk oğlumdan sonra 20 kilo verdim bunda da vericem
AB+RH. Sorma ya yarım çay bardağı katmistim dün. Tek tek ayikladim bulguları. Karataya geciyom Anka yoksa dibe vuracamSenin kan grubun neydi asya. Pırasada bulgur var mı
6 li rakamı bir görsem horoz kesecem yeminleAlırsın canım sonuç, hemen enseyi karartma. O kadar kilo vermişsin, yine verirsin ki zaten az kalmış. 162 cm boya 65 filan olsan ideal zaten. Az kalmış yani.
Verirsin canım bu kadar canını sıkma. Zaten tazecik annesin. Yukarıda da yazmıştım. Cidden bu lohusalık psikolojisi farklı bir şey. Yapmayacağım dediğin şeyleri yapıyorsunYemek istiyorsan ye ama limit koy kendine. Kilo veremesen bile alma. Zaten emzirme hafifleyince güzelce yaparsın diyetini.
Ben de 5li görürsem aynen6 li rakamı bir görsem horoz kesecem yeminle
Ben kan grubuma göre yasaklı yiyecekleri çıkarınca da baya rahatladım ondan sordum. Gerçi hala ara ara yeşil mercimek yiyorum. O da yasakmış aslında ama çok aşırı seviyorum onu.AB+RH. Sorma ya yarım çay bardağı katmistim dün. Tek tek ayikladim bulguları. Karataya geciyom Anka yoksa dibe vuracam
Ben de 5li görürsem aynen
Bizimle de paylaşır mısın özel bir şey değilse?Sağlam bir kahve yaptım kendime geleyim artık. Defter tutacam kızlar. Minik hedefler koyup çizelge yapiyorum
Löseve filan bağış yapacağım ama ciddili :)yeminle kesip ihtiyacı olan birine verecem
Be de güya noktalı defter aldım kendime hedefler yapmak için daha kapağını açmadım. Çocuklar uyuyunca yapmam lazım o zaman da üşeniyorum.Sağlam bir kahve yaptım kendime geleyim artık. Defter tutacam kızlar. Minik hedefler koyup çizelge yapiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?