- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.669
- 498
Gece 3 saat uyudum kas gevsetici icmistim ama geçmedi sabah da tekrar kas gevsetici surdum 2 3 saat de oyle uyudum kalktım 2 saate ise gideceğim daha simdiden nasil sabah olur diyorum..
Herkesi beklerim :)
Aldım ama geçmedi malesef
Bir baktım da şimdi. Karışık geldi biraz.Ben kan grubuma göre yasaklı yiyecekleri çıkarınca da baya rahatladım ondan sordum. Gerçi hala ara ara yeşil mercimek yiyorum. O da yasakmış aslında ama çok aşırı seviyorum onu.
Bunlar benim netten kopyaladıklarımBizimle de paylaşır mısın özel bir şey değilse?
Nerden baktın acaba?Bir baktım da şimdi. Karışık geldi biraz.kız biz ne yicez yaa
ya çok çok teşekkür ederim. Gerçekten bende böyle hissediyorum. Çıkmaya çalıştıkça batıyorum sanki. Evet almamaya çalışsam daha güzel olacak şimdilik.Canım bak ben Karatayın, Ayşegül çoruhlunun, dukanın vb. neredeyse bütün diyet kitaplarını ezberledim artık. Keza that sugar belgeselini defalarca izledim. Diyetisyenlere bir servet ödedim. Aidin salihin kitabını kaç kere okudum. Öğrencilerinden danışmanlık aldım. Ama bu emzirme dönemi nasıl bir dönemse kesinlikle hiç bir bilgi işe yaramıyor. Ve panik yaptıkça daha batıyor insan. Bazıları emzirirken kilo veriyor. Ben hiç onlardan olamadım. Emzirirken aldım bütün kilomu. Boşver sen benim yaptığım hatayı yapma. Ben acele ettikçe panik yaptım panik yaptıkça dibe battım. İnsan 1 kilo sütten muhallebi yapar yer miben yedim hem de yarım saatte hem de her gün. Sonra kendime yasaklamak istedikçe daha çok canım çekti daha çok yedim. Sonra içine susam katmaya başladım. İyice kaloriyi çoğalttım
Şimdi yeni yeni adapte olmaya başladım kalıcı olur inşallah. Sen de stres yapma zamanı gelince olur inşallah. Almamak hedefin olsun şimdilik.
Evet evet ilk oğlumda da 4. Ayından sonra başladım diyete. 20 kilo verdim. İnş bunda da azmedersem yaparım. Hepimiz zayıflayalım incecik olalım inşAlırsın canım sonuç, hemen enseyi karartma. O kadar kilo vermişsin, yine verirsin ki zaten az kalmış. 162 cm boya 65 filan olsan ideal zaten. Az kalmış yani.
Verirsin canım bu kadar canını sıkma. Zaten tazecik annesin. Yukarıda da yazmıştım. Cidden bu lohusalık psikolojisi farklı bir şey. Yapmayacağım dediğin şeyleri yapıyorsunYemek istiyorsan ye ama limit koy kendine. Kilo veremesen bile alma. Zaten emzirme hafifleyince güzelce yaparsın diyetini.
Ay ne kadar hoşlar, ben de yapayım böyle bir şey. Sağ ol :) Of of çok hedefim var çoook .Bunlar benim netten kopyaladıklarım
Yap Anka. Hadi bende yapıyorum. Birlikte bir start verelim önce nasıl yaptık yine yaparız. Beni karatay paklar baci. Daha disiplin alıyorum karatay da ilkin 1 hafta zorlar sonra rutine girerBe de güya noktalı defter aldım kendime hedefler yapmak için daha kapağını açmadım. Çocuklar uyuyunca yapmam lazım o zaman da üşeniyorum.
Bende a rh pozitifim. Et yasakmış. Etsiz bir hayat hayal edemiyorum ben ya. O yüzden kan grubuna göre beslenmeyi yapamıyorumBir baktım da şimdi. Karışık geldi biraz.kız biz ne yicez yaa
Bunu da kendim için yapmıştım ama tabii devam edemedim o sıralar.Ay ne kadar hoşlar, ben de yapayım böyle bir şey. Sağ ol :) Of of çok hedefim var çoook .
Hedeflerimimi yoksa nasıl beslenecegimi miBizimle de paylaşır mısın özel bir şey değilse?
Hedeflerini :)Hedeflerimimi yoksa nasıl beslenecegimi mi
21 gün :) Tamam bunlar güzel örnek oldu bana.Bunu da kendim için yapmıştım ama tabii devam edemedim o sıralar.
Netten google amcadan baktım ilk önüme çıkan yazıyı okudumNerden baktın acaba?
Tamam cizelgem bitsin. şu an yapıyorum. Sizinle de paylaşırımHedeflerini :)
AB biraz karışık bir kan grubu. A ya mı daha yatkınsın B ye mi önce onu bulmak lazım aslında. Neyse sen biraz daha böyle devam et. Veremezsen bunu denerizBir baktım da şimdi. Karışık geldi biraz.kız biz ne yicez yaa
B ye de etçil derler ama ben otçulumA+'im, şimdi baktım da vegan filan olmam lazım. NÖÖÖÖÖÖÖ
Alttaki sayılar i anlamadım benEvet kızlar ben de yaptım :)
Çok güzel olmuş canım hadi bakalımEvet kızlar ben de yaptım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?