- 8 Mayıs 2013
- 11.896
- 25.514
- 798
Yok canım neden düşüyor, bakarsın bu hafta olmadı, haftaya başka bir yöntem denersin. Vücudunu şaşırtırsın ya da detoks yaparsın.Dikkat edecem. Çok moralsizim bugün. Kilo veremeyince modu düşüyor insanin
Sende sen daha iyi bilirsin deseydin. Böyle Kasım Kasım gerilenlere sinir oluyorumİşyerimde bir hatun var arkadaşım. Ne zaman kilo konusu açılsa ben şöyle zayıfım, açar pantolonunun belini gösterir bak düşüyor filan... Ay nasıl sinir oluyorum ona o anlarda anlatamamBen çok zayıfım bakın, kilo almıyorum, çok kolay veriyorum aldığım kiloyu... Kilo problemi olan birine gelip bunu anlatması sinir bozucu oluyor cidden Yine geldi biraz önce pantolonun belini gösterdi "Sizce biraz zayıflamış mıyım, ne?" dedi. Uçasım geldi hatuna doğru
Git tartıl dedimSende sen daha iyi bilirsin deseydin. Böyle Kasım Kasım gerilenlere sinir oluyorum
Bilmiyorum çok gerginim bugün sır bu yuzden. Kuaför e gidecektim üstümu giydim geri çıkardım. O kadar sıkkın canımYok canım neden düşüyor, bakarsın bu hafta olmadı, haftaya başka bir yöntem denersin. Vücudunu şaşırtırsın ya da detoks yaparsın.
Gicik oluyorum öyle tiplereGit tartıl dedimHey Allahım ya
Hayır hadi giy üzerini, çık kuaföre git. Bak çok iyi gelecek kendine bakmak. Bizim sorunumuz da bu işte kendimize özen göstermemek. Kendin için güzel bir adım at bence :) Hadi bakalım.Bilmiyorum çok gerginim bugün sır bu yuzden. Kuaför e gidecektim üstümu giydim geri çıkardım. O kadar sıkkın canım
Sanırım haklısın, kompleks, sürekli onaylanma ihtiyacını doğuruyor olabilir. Ya da bilmiyorum egoları sürekli pohpohlanmak mı istiyor nedir.Gicik oluyorum öyle tiplerekompleksli ler o yuzden sürekli bir onaylanma ihtiyacı istiyorlar
Ooo hatuna bak, süper yaHaydi spora pozu olsun bu daEki Görüntüle 2547594
Biraz sonra oğlumu parka cikaricam hava almam lazım hiç tadım yok. Şimdi bişey dicem de kızlar tepki verecek belki. Anka eskiden tanıyor biliyor açlık sınırında yaşamadan kilo veremiyorum ben yaa ne pis bir bunyem varHayır hadi giy üzerini, çık kuaföre git. Bak çok iyi gelecek kendine bakmak. Bizim sorunumuz da bu işte kendimize özen göstermemek. Kendin için güzel bir adım at bence :) Hadi bakalım.
Bunu bilmiyordum. Teşekkürler bilgi için.Geçmiş olsun canım. Buzdolabına sok kafasını bi daha öyle olunca. Benimkiler de sürekli hastalanınca nebülatör aldık artık. Eskiden hemen buzdolabına sokardım.
Ego zaten yüksek bu tarz insanlarda. Kendini daha baskın gösterme amacıyla bu şekilde onaylanma takdir görmek istiyorlar. Allah yardım etsinSanırım haklısın, kompleks, sürekli onaylanma ihtiyacını doğuruyor olabilir. Ya da bilmiyorum egoları sürekli pohpohlanmak mı istiyor nedir.
Bunu bilmiyordum. Teşekkürler bilgi için.
Ben de keyifsizim. Adet olacağım sanırım. Cuma tartıyı etkiler mi ki? Genelde bende çok şişkinlik olmuyor.Biraz sonra oğlumu parka cikaricam hava almam lazım hiç tadım yok. Şimdi bişey dicem de kızlar tepki verecek belki. Anka eskiden tanıyor biliyor açlık sınırında yaşamadan kilo veremiyorum ben yaa ne pis bir bunyem var
Senin menülerine bir bakmam lazım. Bence diyet yöntemin yanlış olabilir. İnsanlar Karatay deyince çok tepki veriyor ama bence harika bir yöntem ve kesinlikle karbonhidratları hayatından çıkarmak inanılmaz işe yarıyor. Daha önce 10 kilodan fazla verdim Karatay ile. Herkese tavsiye ediyorum ama genelde insanlar ciddiye almıyorBiraz sonra oğlumu parka cikaricam hava almam lazım hiç tadım yok. Şimdi bişey dicem de kızlar tepki verecek belki. Anka eskiden tanıyor biliyor açlık sınırında yaşamadan kilo veremiyorum ben yaa ne pis bir bunyem var
Görürsün cnm benim de hedefe daha 7 kilo varOoo hatuna bak, süper yaBiz de bugünleri görebilecek miyiz :)
Başka konuşacak ve kendini gösterecek bir şeyi olmayınca demek ki böyle oluyor. Ben rejim yaptığımı kimseye söylemedim. Eşime bile. Ama arkadaş, sanki biraz kilo verdin gibi dediEgo zaten yüksek bu tarz insanlarda. Kendini daha baskın gösterme amacıyla bu şekilde onaylanma takdir görmek istiyorlar. Allah yardım etsin
Bende de Eti Karam bağımlılığı vardı bu diyete başlamadan önce. Hergün yiyordum, ama hergün... Şu an aşırı özlüyorum ama yoooook ağzıma sürmemem lazım. Hem de aşırı sağlıksız bir şey, yiyecek değil mübarek kimyasal bileşik.Görürsün cnm benim de hedefe daha 7 kilo varama 7 aydır uğraşıyorum ben bile yaptiysam eski cikolata bağımlısı olarak hsrkes yapar
Bu kaç gündür hareketliyim spor da var ama Sisim kiyafetlerimden de biliyorum. Bugün bir tartilayim dedim gram oynamamis. İster istemez bir modu düşüyor insanın. İnşallah sende etkilemez. Benim 10 gun var dahaBen de keyifsizim. Adet olacağım sanırım. Cuma tartıyı etkiler mi ki? Genelde bende çok şişkinlik olmuyor.
İyi yapmışsın bende söylemedim. Demek fark etmiski arkadasin söylemiş bakBaşka konuşacak ve kendini gösterecek bir şeyi olmayınca demek ki böyle oluyor. Ben rejim yaptığımı kimseye söylemedim. Eşime bile. Ama arkadaş, sanki biraz kilo verdin gibi dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?