Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Sende sen daha iyi bilirsin deseydin. Böyle Kasım Kasım gerilenlere sinir oluyorum

Yok canım neden düşüyor, bakarsın bu hafta olmadı, haftaya başka bir yöntem denersin. Vücudunu şaşırtırsın ya da detoks yaparsın.
Bilmiyorum çok gerginim bugün sır bu yuzden. Kuaför e gidecektim üstümu giydim geri çıkardım. O kadar sıkkın canım

Bilmiyorum çok gerginim bugün sır bu yuzden. Kuaför e gidecektim üstümu giydim geri çıkardım. O kadar sıkkın canım
Hayır hadi giy üzerini, çık kuaföre git. Bak çok iyi gelecek kendine bakmak. Bizim sorunumuz da bu işte kendimize özen göstermemek. Kendin için güzel bir adım at bence :) Hadi bakalım.

Gicik oluyorum öyle tiplere kompleksli ler o yuzden sürekli bir onaylanma ihtiyacı istiyorlar
Sanırım haklısın, kompleks, sürekli onaylanma ihtiyacını doğuruyor olabilir. Ya da bilmiyorum egoları sürekli pohpohlanmak mı istiyor nedir.

Hayır hadi giy üzerini, çık kuaföre git. Bak çok iyi gelecek kendine bakmak. Bizim sorunumuz da bu işte kendimize özen göstermemek. Kendin için güzel bir adım at bence :) Hadi bakalım.
Biraz sonra oğlumu parka cikaricam hava almam lazım hiç tadım yok. Şimdi bişey dicem de kızlar tepki verecek belki. Anka eskiden tanıyor biliyor açlık sınırında yaşamadan kilo veremiyorum ben yaa ne pis bir bunyem var

Sanırım haklısın, kompleks, sürekli onaylanma ihtiyacını doğuruyor olabilir. Ya da bilmiyorum egoları sürekli pohpohlanmak mı istiyor nedir.
Ego zaten yüksek bu tarz insanlarda. Kendini daha baskın gösterme amacıyla bu şekilde onaylanma takdir görmek istiyorlar. Allah yardım etsin

Bunu bilmiyordum. Teşekkürler bilgi için.
Ben de keyifsizim. Adet olacağım sanırım. Cuma tartıyı etkiler mi ki? Genelde bende çok şişkinlik olmuyor.

Senin menülerine bir bakmam lazım. Bence diyet yöntemin yanlış olabilir. İnsanlar Karatay deyince çok tepki veriyor ama bence harika bir yöntem ve kesinlikle karbonhidratları hayatından çıkarmak inanılmaz işe yarıyor. Daha önce 10 kilodan fazla verdim Karatay ile. Herkese tavsiye ediyorum ama genelde insanlar ciddiye almıyor Aç kalmana gerek yok, bence bir de gluteni, şekeri, karbonhisratı vs tamamen hayatından çıkararak denemelisin.

(Sen neden Karatay devam etmiyorsun diyecek olursan, o zamanlar evdeydim çalışmıyordum bebek izninden dolayı. Yiyeceklerimi ayarlayabiliyordum ama şimdi annemlerde yiyoruz akşamları o yüzden menüye müdahale edemiyorum)

Ego zaten yüksek bu tarz insanlarda. Kendini daha baskın gösterme amacıyla bu şekilde onaylanma takdir görmek istiyorlar. Allah yardım etsin
Başka konuşacak ve kendini gösterecek bir şeyi olmayınca demek ki böyle oluyor. Ben rejim yaptığımı kimseye söylemedim. Eşime bile. Ama arkadaş, sanki biraz kilo verdin gibi dedi

Görürsün cnm benim de hedefe daha 7 kilo var ama 7 aydır uğraşıyorum ben bile yaptiysam eski cikolata bağımlısı olarak hsrkes yapar
Bende de Eti Karam bağımlılığı vardı bu diyete başlamadan önce. Hergün yiyordum, ama hergün... Şu an aşırı özlüyorum ama yoooook ağzıma sürmemem lazım. Hem de aşırı sağlıksız bir şey, yiyecek değil mübarek kimyasal bileşik.

Ben de keyifsizim. Adet olacağım sanırım. Cuma tartıyı etkiler mi ki? Genelde bende çok şişkinlik olmuyor.
Bu kaç gündür hareketliyim spor da var ama Sisim kiyafetlerimden de biliyorum. Bugün bir tartilayim dedim gram oynamamis. İster istemez bir modu düşüyor insanın. İnşallah sende etkilemez. Benim 10 gun var daha

Başka konuşacak ve kendini gösterecek bir şeyi olmayınca demek ki böyle oluyor. Ben rejim yaptığımı kimseye söylemedim. Eşime bile. Ama arkadaş, sanki biraz kilo verdin gibi dedi
İyi yapmışsın bende söylemedim. Demek fark etmiski arkadasin söylemiş bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…