- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.669
- 498
Eliptik bisiklet tam sana göre o zaman ya da normal bisiklet ama eliptik kilo verme için en muthisi ama onu ya alman ya da salona gitmen lazim.Doktor öyle diyorsa zorlama tempolu yürüyüş üstüne bölgesel hareketler bence yeterli olur canımBen Tibet yapiyordum simdi gene baslayacagim tavsiye ederim. Ben öyle cok hoplamali ziplamali seylere gelemiyorum. Diz sorunum var. Zaten doktorum da tavsiye etmiyor. Yürüyüs yap kosma diyor mesela.
Çocuk kesinlikle dünyanın en güzel şeyi. 2 oğlum var 2 yaş arayla planladık. Çok mutluyum şükür ama çok yorucu. Tabi bu kadar yorulmamda benim mükemmeliyetçi bir insan olmamım çok payı var.Tünaydın kızlar bende 10 buçukta uyandım kahvaltı hazırladım eşime o işe gitti bende ütü yaptım ayakkabiligi bosaltip sildim hem ayakkabılar hem ayakkabiligi süpürge yaptım çamaşırlar vs uğraştım yemek ve spor kaldı.
Bende şuan çocuk yok pekde dusunmuyordum 5 yıl olacak evleneli ama artık eşim istiyor bende biraz ister gibiyim zaten korkuyor ve isteksizken bu zorlukları okuyunca baya stres oluyorum ya gerçekten annelik ne zor Allah sabır versin kolaylık versin ben de uyumayı severim. Dusunuyorumda uykunun en tatlı yerinde gece sürekli uyanmak asıri zor olmalı çocuklar nasıl dayanıyor ya gece sürekli uyanıp geç saate kadar uyumayıp sabah da erken uyanmayı valla helal olsun çocuklara koskoca ebeveynleri bile dayanamıyor çocuklar dayanıyor enerji bol demekki ay bi de ben herşeyin en başından basliycam öyle duusnun ben dogurana siz çocukları büyütmüş olursunuzbu yıl mart nisan gibi düşünüyorum o zamana kadar baya zayıflamam lazım hamilelikte doktor kontrolünde spor yapıp yediklerime dikkat etmeyi duusnuyorum . Sonuçta hamiileyim diye yersem hamur işi ve tatlıları çocuğa değil bana yağ olarak geri döner hem onlarda vitaminde yok şeker ve çok zararlı sağlıklı beslenmek gerek yaşamın her döneminde bence . Tabi arada kaçamaklar olur insanın cani çekiyor ama önemli olan genel bütünlük. Ay valla korkuyorum hamilelik ameliyat kilo alma çocuk buyutme hepsi zor tabi ben şimdi güzelliklerini bilmediğimden sadece olumsuzlukları göz önünde bulunduruyorum ins hayatım mahvolmaz ama herkes dünyanın en güzel şeyi diyor bakalım gorucez
Çocuk olayının zorlukları var evet ama bence güzellikleri de var :) Korkacak bir şey yok ama inan. Tamam başlarda biraz zorlanıyorsun ama zaman geçtikçe kolaylaşıyor ve o tempoya alışıyorsun. Ben de 2020 gibi çalışmalara başlamayı planlıyorum ikinci için. Belki aynı anda olur:)Tünaydın kızlar bende 10 buçukta uyandım kahvaltı hazırladım eşime o işe gitti bende ütü yaptım ayakkabiligi bosaltip sildim hem ayakkabılar hem ayakkabiligi süpürge yaptım çamaşırlar vs uğraştım yemek ve spor kaldı.
Bende şuan çocuk yok pekde dusunmuyordum 5 yıl olacak evleneli ama artık eşim istiyor bende biraz ister gibiyim zaten korkuyor ve isteksizken bu zorlukları okuyunca baya stres oluyorum ya gerçekten annelik ne zor Allah sabır versin kolaylık versin ben de uyumayı severim. Dusunuyorumda uykunun en tatlı yerinde gece sürekli uyanmak asıri zor olmalı çocuklar nasıl dayanıyor ya gece sürekli uyanıp geç saate kadar uyumayıp sabah da erken uyanmayı valla helal olsun çocuklara koskoca ebeveynleri bile dayanamıyor çocuklar dayanıyor enerji bol demekki ay bi de ben herşeyin en başından basliycam öyle duusnun ben dogurana siz çocukları büyütmüş olursunuzbu yıl mart nisan gibi düşünüyorum o zamana kadar baya zayıflamam lazım hamilelikte doktor kontrolünde spor yapıp yediklerime dikkat etmeyi duusnuyorum . Sonuçta hamiileyim diye yersem hamur işi ve tatlıları çocuğa değil bana yağ olarak geri döner hem onlarda vitaminde yok şeker ve çok zararlı sağlıklı beslenmek gerek yaşamın her döneminde bence . Tabi arada kaçamaklar olur insanın cani çekiyor ama önemli olan genel bütünlük. Ay valla korkuyorum hamilelik ameliyat kilo alma çocuk buyutme hepsi zor tabi ben şimdi güzelliklerini bilmediğimden sadece olumsuzlukları göz önünde bulunduruyorum ins hayatım mahvolmaz ama herkes dünyanın en güzel şeyi diyor bakalım gorucez
Sen Ağustos 2017 annesiydin değil mi suukaa:) O topikte beraberdik. İkinci oldu demek :) Sağlıkla büyüt bebişini. Darısı başıma.Çocuk kesinlikle dünyanın en güzel şeyi. 2 oğlum var 2 yaş arayla planladık. Çok mutluyum şükür ama çok yorucu. Tabi bu kadar yorulmamda benim mükemmeliyetçi bir insan olmamım çok payı var.allahım hayırlısıyla hayırlı zamanda nasip etsin.
Buna bomba patlamış diyorsan gel bizim eve bak direk füze atmışlar
Sen Ağustos 2017 annesiydin değil mi suukaa:) O topikte beraberdik. İkinci oldu demek :) Sağlıkla büyüt bebişini. Darısı başıma.
Evet çok aktif değildin ama hatırlıyorum seni :) Araları çok ideal olmuş ah ah kilo derdim olmasa ben de aynı şekilde istiyordum. 40'ı devirmişsin ya artık işin daha da kolaylaşır inşallah. Çok sevindim senin adına.Yaa tanındığıma çok mutlu oldum. Çünkü topiklere çok fazla yazamıyorum. Orayı da hep takip ettim ama az yazdım. Evet 45 gün oldu Doğum yapalı çok şükür. İki çocuk annesi olmak Kesinlikle mükemmel bir duygu. Hayırlısıyla darısı sana olsun inş.
Nasip dertleşir dururuz o zmnÇocuk olayının zorlukları var evet ama bence güzellikleri de var :) Korkacak bir şey yok ama inan. Tamam başlarda biraz zorlanıyorsun ama zaman geçtikçe kolaylaşıyor ve o tempoya alışıyorsun. Ben de 2020 gibi çalışmalara başlamayı planlıyorum ikinci için. Belki aynı anda olur:)
Regl mi olacaksın yoksa? Ben olmuşum, bende de sanki bir şişlik var gibi. Bir de yorgunluk ve bir de tatlı isteğiKızlar bende daha gram oynamadibu şişlik boşa değil
Sağol cnm aminÇocuk kesinlikle dünyanın en güzel şeyi. 2 oğlum var 2 yaş arayla planladık. Çok mutluyum şükür ama çok yorucu. Tabi bu kadar yorulmamda benim mükemmeliyetçi bir insan olmamım çok payı var.allahım hayırlısıyla hayırlı zamanda nasip etsin.
Hadi bakalım, güzel olur inşallah. Bilinçli başlamışsın ama tebrik ederim. Benim gibi hamilelikte tonla kilo almayın sakın. Hayatımın cahilliği ve hatası diyorumNasip dertleşir dururuz o zmn
evet evet çok şükür. Valla bende ikincide yine kilolu hamile kaldım. 80le başlayıp 94 le bitirdim. İnşallah artık kilolarımı verip fit anne olucam.Evet çok aktif değildin ama hatırlıyorum seni :) Araları çok ideal olmuş ah ah kilo derdim olmasa ben de aynı şekilde istiyordum. 40'ı devirmişsin ya artık işin daha da kolaylaşır inşallah. Çok sevindim senin adına.
amin hepimizin evlatlarına inşallahSağol cnm aminAllah sağlıklı uzun ömürler nasip etsin evlatlarına ve size
Evet işte aynı bendede öyle. Karbonhidrat fazla oluyor galiba yaa. Sisim çünkü resmen. Reglime 10 gun falan var dahaRegl mi olacaksın yoksa? Ben olmuşum, bende de sanki bir şişlik var gibi. Bir de yorgunluk ve bir de tatlı isteği
Olursun canım hiç merak etme, yeter ki süt yapacak diye abuk subuk beslenme. Emin ol sağlıklı beslenme ve bol su içmek süt için yeterli olur. Bir yaş sonrası da daha sıkı bir diyetle fitmom olursun inşallah :)evet evet çok şükür. Valla bende ikincide yine kilolu hamile kaldım. 80le başlayıp 94 le bitirdim. İnşallah artık kilolarımı verip fit anne olucam.
amin hepimizin evlatlarına inşallah
Evet karbonhidratın fazlası adamı mahvediyorEvet işte aynı bendede öyle. Karbonhidrat fazla oluyor galiba yaa. Sisim çünkü resmen. Reglime 10 gun falan var daha
Dikkat edecem. Çok moralsizim bugün. Kilo veremeyince modu düşüyor insaninEvet karbonhidratın fazlası adamı mahvediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?