Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Ben Tibet yapiyordum simdi gene baslayacagim tavsiye ederim. Ben öyle cok hoplamali ziplamali seylere gelemiyorum. Diz sorunum var. Zaten doktorum da tavsiye etmiyor. Yürüyüs yap kosma diyor mesela.
Eliptik bisiklet tam sana göre o zaman ya da normal bisiklet ama eliptik kilo verme için en muthisi ama onu ya alman ya da salona gitmen lazim.Doktor öyle diyorsa zorlama tempolu yürüyüş üstüne bölgesel hareketler bence yeterli olur canım

Son düzenleme:
Çocuk kesinlikle dünyanın en güzel şeyi. 2 oğlum var 2 yaş arayla planladık. Çok mutluyum şükür ama çok yorucu. Tabi bu kadar yorulmamda benim mükemmeliyetçi bir insan olmamım çok payı var. allahım hayırlısıyla hayırlı zamanda nasip etsin.

Çocuk olayının zorlukları var evet ama bence güzellikleri de var :) Korkacak bir şey yok ama inan. Tamam başlarda biraz zorlanıyorsun ama zaman geçtikçe kolaylaşıyor ve o tempoya alışıyorsun. Ben de 2020 gibi çalışmalara başlamayı planlıyorum ikinci için. Belki aynı anda olur:)

Sen Ağustos 2017 annesiydin değil mi suukaa:) O topikte beraberdik. İkinci oldu demek :) Sağlıkla büyüt bebişini. Darısı başıma.

Merhaba kızlar. Takımda değilim ama bende yaptıklarımı yazayım dedim. Belki gaza getirir beni. 1 mile Leslie ve 30 dk yürüyüş yaptım. Tabi bide yaklaşık 1 saat olmuştur evde slingle oğlumu gezdiriyorum uyutmak için

Sen Ağustos 2017 annesiydin değil mi suukaa:) O topikte beraberdik. İkinci oldu demek :) Sağlıkla büyüt bebişini. Darısı başıma.

Yaa tanındığıma çok mutlu oldum. Çünkü topiklere çok fazla yazamıyorum. Orayı da hep takip ettim ama az yazdım. Evet 45 gün oldu Doğum yapalı çok şükür. İki çocuk annesi olmak Kesinlikle mükemmel bir duygu. Hayırlısıyla darısı sana olsun inş.

Evet çok aktif değildin ama hatırlıyorum seni :) Araları çok ideal olmuş ah ah kilo derdim olmasa ben de aynı şekilde istiyordum. 40'ı devirmişsin ya artık işin daha da kolaylaşır inşallah. Çok sevindim senin adına.

Nasip dertleşir dururuz o zmn

Sağol cnm amin Allah sağlıklı uzun ömürler nasip etsin evlatlarına ve size

Nasip dertleşir dururuz o zmn
Hadi bakalım, güzel olur inşallah. Bilinçli başlamışsın ama tebrik ederim. Benim gibi hamilelikte tonla kilo almayın sakın. Hayatımın cahilliği ve hatası diyorum Tabi o an psikoloji biraz farklı oluyor, büyük konuşmayayım diyorum. Yine de ikincide o kadar kilo almam diyorum, daha bilinçli olacağım diyorum. Diyorum da diyorum...

evet evet çok şükür. Valla bende ikincide yine kilolu hamile kaldım. 80le başlayıp 94 le bitirdim. İnşallah artık kilolarımı verip fit anne olucam.
Sağol cnm amin Allah sağlıklı uzun ömürler nasip etsin evlatlarına ve size
amin hepimizin evlatlarına inşallah

evet evet çok şükür. Valla bende ikincide yine kilolu hamile kaldım. 80le başlayıp 94 le bitirdim. İnşallah artık kilolarımı verip fit anne olucam.
amin hepimizin evlatlarına inşallah
Olursun canım hiç merak etme, yeter ki süt yapacak diye abuk subuk beslenme. Emin ol sağlıklı beslenme ve bol su içmek süt için yeterli olur. Bir yaş sonrası da daha sıkı bir diyetle fitmom olursun inşallah :)

İşyerimde bir hatun var arkadaşım. Ne zaman kilo konusu açılsa ben şöyle zayıfım, açar pantolonunun belini gösterir bak düşüyor filan... Ay nasıl sinir oluyorum ona o anlarda anlatamam Ben çok zayıfım bakın, kilo almıyorum, çok kolay veriyorum aldığım kiloyu... Kilo problemi olan birine gelip bunu anlatması sinir bozucu oluyor cidden Yine geldi biraz önce pantolonun belini gösterdi "Sizce biraz zayıflamış mıyım, ne?" dedi. Uçasım geldi hatuna doğru

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…