TarihAlttaki sayılar i anlamadım ben
Tartı günlerinin tarihleriAlttaki sayılar i anlamadım ben
Çok beğendimEvet kızlar ben de yaptım :)
Hadi BismillahTartı günlerinin tarihleri
Hadi Anka sen de yap çizelge ni
Hadi inşallah yeni yıla fazllıklardan kurtulmuş olarak girelim.Hedeflerim kızlar
Kasimin 7 si oğlumun doğum günü ilk hedefim yılbaşı ve ocak 31 doğum günüm olmak üzere devam ettim.sırasıyla yazacam
Kasım 7: 74
Aralık 7:69
Ocak 1:65
Ocak 31:62 inşallah
Gayet makul hedeflerHedeflerim kızlar
Kasimin 7 si oğlumun doğum günü ilk hedefim yılbaşı ve ocak 31 doğum günüm olmak üzere devam ettim.sırasıyla yazacam
Kasım 7: 74
Aralık 7:69
Ocak 1:65
Ocak 31:62 inşallah
İnşallah. Karataya istikrarla devam edersem tutturum bu hedefleriHadi inşallah yeni yıla fazllıklardan kurtulmuş olarak girelim.
Ooooo kimler gelmiş hoş gelmişOooooo anka kaptan bi selam vereyim dedim :)
Ya ben süslü püslü yapacağım ya o yüzden erteleyip duruyorumHadi Anka sen de yap çizelge ni
Evet ankam. Abartma asya gerçeci ol dedimGayet makul hedeflerinanıyorum bu sefer ulaşacaksın
Napıcan süsü pusu. Yap hedefe kosalimYa ben süslü püslü yapacağım ya o yüzden erteleyip duruyorum
Bullet journal yapcamNapıcan süsü pusu. Yap hedefe kosalim
Senin kan grubun neydiKan grubuna göre beslenmeyi duymuştum ama hiç merak edip araştırmamıştım. Resmen aydınlandımteşekkürler Anka
O RH+ ve bana süt gerçekten iyi gelmiyor. Ekmeği faZla yediğimde de sıkıntı yaşarım genelde. Kendimi en hafif balık yediğimde hissederim. Ah şu ekmeği bir bırakabilsem..,az da olsa yiyorum.Senin kan grubun neydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?