O neeeBullet journal yapcam
Ajanda düzenleme yöntemiO neee
Hımm ay ne cahilim bu konulardaAjanda düzenleme yöntemi
Menün güzel canım biskuviler olmasaydı bende iki tane yedim bugünMenum kızlar
Sabah 10 da
2 has yumurta Peynir domates 10 zeytin 3 dil form ekmek çay
Ara 1 elma
Öğle 14 de 5 kasik pirasa 3 tane oğlumun biskuvi sinden attım agzima bir buhran aniydi
Akşam 17.45
5 kasik pirasa
5 kasik etli tava
Salata turp
2 bardak ayran
Su 2 lt
Spor yok
Arada oluyor o buhran anları. Önemli olan en az hasarla atlatabilmek ki sende az hasarlı atlatmışsın zaten. Ben seni başka topiklerden hatırlıyorm(hangisi olduğunu çıkaramadım). Bence hedeflerini çok rahat tutturursun.Menum kızlar
Sabah 10 da
2 has yumurta Peynir domates 10 zeytin 3 dil form ekmek çay
Ara 1 elma
Öğle 14 de 5 kasik pirasa 3 tane oğlumun biskuvi sinden attım agzima bir buhran aniydi
Akşam 17.45
5 kasik pirasa
5 kasik etli tava
Salata turp
2 bardak ayran
Su 2 lt
Spor yok
2-3 kaşık yersin cnm. Bir tencerede yesen ağzında kalan tat aynı olacak, birkaç kaşık yesen de... O yüzden ne kdr az yeyip durabilirsen o kdr iyi olur senin için.Bu akşam bulgur pilavı imtahanım var çok severim esimi bekliyorum yemek için birazdan gelir
Bence bu hafta listeye gireceksin cnm. 72 den kurtulmana ramak kaldı. Menün gayet güzel çünkü...Menü
Kahvaltı
2 has . Yumurta
1 dilim salçalı cavdar ekmegi.
4 yeşil zeytin
1 bardak sekersiz çay
Ara
Şekersiz türk kahvesi
Öğlen
6 yk taze fasulye
1 dilim cavdar ekmegi ( avuç iicinden biraz büyük dilimler )
1 bardak ayran
Akşam
3 yk taze fasulye
3 ızgara kofte
1 bardak ayran
1 dilim cavdar ekmegi
Spor
20 dk normal yürüyüş
20 dk tempolu yürüyüş
10 dakika eliptik bisiklet
200 tane ip atlama
10 dk kol dumbill çalışması
25 dakika hitt cardio
Aynen. Daha da pahalıya patlayabilirdi bugünü ucuz atlattımMenün güzel canım biskuviler olmasaydı bende iki tane yedim bugün
Bu yüzden yemekten sonra ekstra spor yapicam
Canım sabah neden yemiyor sunSlm kızlar
Sabah
Kahve
Öğle
1 tabak kurufasülye
200 gr yoğurt
1 dilim tb ekmeği
Ara
100 gr kdr fındık
Akşam
Tavuk sote
Salata
Potansiyel var dimiArada oluyor o buhran anları. Önemli olan en az hasarla atlatabilmek ki sende az hasarlı atlatmışsın zaten. Ben seni başka topiklerden hatırlıyorm(hangisi olduğunu çıkaramadım). Bence hedeflerini çok rahat tutturursun.
Sadece haftasonu öğle yerine kahvaltı yapabiliyrm. İşimden dolayı böyle bir düzen oturttum.Canım sabah neden yemiyor sun
İşte bende aslında iki ana bir ara besleniyrm şuanda.Potansiyel var dimiyarindan itibaren 2 ogune geçiyorum. 2 ana bir ara ogun
Inşallah sıkıyorum bu hafta bakalımBence bu hafta listeye gireceksin cnm. 72 den kurtulmana ramak kaldı. Menün gayet güzel çünkü...
Vay cok iyi fikir kilo hedefleri icin mi sadece?Sağlam bir kahve yaptım kendime geleyim artık. Defter tutacam kızlar. Minik hedefler koyup çizelge yapiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?