Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Menum kızlar
Sabah 10 da
2 has yumurta Peynir domates 10 zeytin 3 dil form ekmek çay

Ara 1 elma

Öğle 14 de 5 kasik pirasa 3 tane oğlumun biskuvi sinden attım agzima bir buhran aniydi

Akşam 17.45
5 kasik pirasa
5 kasik etli tava
Salata turp
2 bardak ayran

Su 2 lt
Spor yok

Menün güzel canım biskuviler olmasaydı bende iki tane yedim bugün
Bu yüzden yemekten sonra ekstra spor yapicam

Arada oluyor o buhran anları. Önemli olan en az hasarla atlatabilmek ki sende az hasarlı atlatmışsın zaten. Ben seni başka topiklerden hatırlıyorm(hangisi olduğunu çıkaramadım). Bence hedeflerini çok rahat tutturursun.

Menü
Kahvaltı 11 00
2 has . Yumurta
1 dilim salçalı cavdar ekmegi.
4 yeşil zeytin
1 bardak sekersiz çay
Ara 13 00
Şekersiz türk kahvesi
Öğlen 14 00
6 yk taze fasulye
1 dilim cavdar ekmegi ( avuç iicinden biraz büyük dilimler )
1 bardak ayran
Akşam 17 30
3 yk taze fasulye
3 ızgara kofte
1 bardak ayran
1 dilim cavdar ekmegi
Ara
Şekersiz türk kahvesi
1 kare bitter
Spor
20 dk normal yürüyüş
20 dk tempolu yürüyüş
10 dakika eliptik bisiklet
200 tane ip atlama
10 dk kol dumbill çalışması
25 dakika hitt cardio

Menü bildirimi:
Sabah: 1 yumurtadan omlet , 2 kk peynir, 3 zeytin , 1 tatlı kaşığı bal, domates salatalık , 1 dilim ekmek

Ara:1 Türk kahvesi

Öğlen:1 bardak kefir, 1 dişim ev keki ( bitti sonunda)

Ara: 2 hurma

Akşam: pırasa yemeği ( pirinç veya bulgur yok) , az yoğurt, 1 kase tarhana , 1 filim ekmek

Ara: yok

Su 2 litreyi buldum. Bugün telefonu pek Yanımda taşıyamadım. Ama buna ek tüm evi süpürdüm.

Bence bu hafta listeye gireceksin cnm. 72 den kurtulmana ramak kaldı. Menün gayet güzel çünkü...

Potansiyel var dimi yarindan itibaren 2 ogune geçiyorum. 2 ana bir ara ogun

Cuma gunu 3 gün kalmaya yatılı misafirim gelecekmis daha önce hiç tanımadigim biri . Eşimin amcasının oğlu ( çok.kalabalik sülale ve çok uzakta oturuyorlar ondan hepsini tanımıyorum) biri yakında üniversite okuyor o yüzden haftasonu bize gelip kalacakmış . Bana yine iş cıktı yani pek hoşlanmıyorum emrivakilerden bi de haftasonu yani benim için kötü oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…