Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Emrivaki gibi düşünme keyfini çıkarmaya bak sana da değişiklik olur.
Çare yok zaten kendimi gersemde germesemde en iyisi rahat olmak . Ya benim eşimin taraf-ı çok sever kalmayı içli dişli olmayı benim.ailemddde kalanlar oluyordu ama ben pek hoşlanmıyorum bu biri bende kalsın ben birinde kalayim olayını . Bunun için kötü insan olarak goruneceksem goruneyim ama ne yapayım elimde değil herşey iyi güzel ama işte bu yatılı başkasına kalma ya da baskasının kalması olayı beni nedense rahatsız ediyor rahat edemiyorum yani.
Ama napalim dediğin gibi mecbur şimdi gelen misafire de ayip olur ben gergin olursam en iyisi o güne kendimi hazrlamak

Bugün yediklerim

Sabah 09:00 iki dilim tb ekmeğinden yagsiz tost bi bardak ıhlamur bir tatlı kaşığı bal ilaveli

11:20 bi mandalina

13:30 bir kase ispanak yemeği bi dilim tb ekmeği

16:30 Iki ceviz bi küçük muz ( 3 eti tutku)(kızımı uyutunca 50mekik 20sn plank vs 15dk spor yapicam)

19:00 bi kase taze fasulye 4 kaşık bulgur pilavı 3kasik cacik

21:30 gibi bitki çayı

Eskiden bizde de kalan çok oluyordu. Üstelik eşim 1 saat önce haber verirdi. Ben de gerilirdim. Zaman içerisinde alıştım. Gelenle muhabbet edip anda kalmaya çalıştım. Hem kendim mutlu oldum hem eşim. 4 çocuklu hayata geçince kimse gelmemeye başladı artık. Annemler geliyor yılda 1 kere tamam.

Neyyy eti tutku mu? Ayıp arkadaşım yiyemeyen var

3 dilim miiiiiiiii

İyi akşamlar kızlar,
Bugünkü menüm

Kahvaltı
Bir haşlanmış yumurta bir dilim tam Buğday ekmeği bir dilim peynir domates salatalık 7-8 zeytin

Öğle
Bir bardak ayran

Ara
Bir elma

Akşam
Bir levrek ve salata

Gün boyu üç fincan kahve iki bardak yeşil çay

Kaçamaksız, güzel menü tebrikler

Bu menü bana hiç doğru gelmiyor canım yaa sen ısrarla değiştirmeyeceksin ben ısrarla yazacağım
Şu ara tek hedefim diyete başlayabilmek. Çok teşekkür ederim ilgine.
Tamam o zaman yarından itibaren başlıyoruz hoş geldin
Yarın kesinlikle kaçamak istemiyorum. Perşembe günü daha dikkatli oluyoruz. Spor yapacakmışsın zaten ceza vermiyorum
Yok yok burası için söylemedim. Ben birçok topikte yazmıştım. Pek dikkate alınıp yorum yapılmayınca bende bırakmıştım. Ondan bahsetmek istedim.
Tamam canım ben de yanlış bişey mi yaptım ki diye tedirgin oldum.
Küçükmüş. Birhayli kalmıştır küvözde. Şuanda nasıl herhangi bir sorunu kaldı mı?
Evet beyin kanaması geçirmiş küvözde kimse farketmemiş. CP li maalesef.

Kahve yine çok olmuş. Ben de üç içtim senle kahveyi mi azaltmaya çalışsak . Ben sabit geliyorum sanırım kahve sorumlusu. Saatleri de yazalım artık.

Teşekkür ederim kaptanım. Bir an istenmiyorum sandım
İnşallah burası bana iyi gelecek. Kilo verirsem çok duamı alacaksınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…