Dikkate almadığım kanısına nerden vardın canımTmm yazarım. Aslında hep yazardım da pek dikkate alınmıyor diye vazgeçmiştim. Artık daha dikkatli olurum
Şu ara tek hedefim diyete başlayabilmek. Çok teşekkür ederim ilgine.Hoşgeldin canım
O geçen haftaydı o mesajdan sonra 20 kişi olduk listeye sığamıyoruz şu an
Sıra beklerim liste dışı takılırım dersen başım üstünde yerin var.
Çare yok zaten kendimi gersemde germesemde en iyisi rahat olmak . Ya benim eşimin taraf-ı çok sever kalmayı içli dişli olmayı benim.ailemddde kalanlar oluyordu ama ben pek hoşlanmıyorum bu biri bende kalsın ben birinde kalayim olayını . Bunun için kötü insan olarak goruneceksem goruneyim ama ne yapayım elimde değil herşey iyi güzel ama işte bu yatılı başkasına kalma ya da baskasının kalması olayı beni nedense rahatsız ediyor rahat edemiyorum yani.Emrivaki gibi düşünme keyfini çıkarmaya bak sana da değişiklik olur.
Allah kolaylık versin. Ama işin çok güzel canım. Büyük faydaniz var. Rabbim güç kuvvet versinBen yenidoğan yoğun bakımdayım cnm. Bebişlerle çalışıyorum.
Eskiden bizde de kalan çok oluyordu. Üstelik eşim 1 saat önce haber verirdi. Ben de gerilirdim. Zaman içerisinde alıştım. Gelenle muhabbet edip anda kalmaya çalıştım. Hem kendim mutlu oldum hem eşim. 4 çocuklu hayata geçince kimse gelmemeye başladı artık. Annemler geliyor yılda 1 kere tamam.Çare yok zaten kendimi gersemde germesemde en iyisi rahat olmak . Ya benim eşimin taraf-ı çok sever kalmayı içli dişli olmayı benim.ailemddde kalanlar oluyordu ama ben pek hoşlanmıyorum bu biri bende kalsın ben birinde kalayim olayını . Bunun için kötü insan olarak goruneceksem goruneyim ama ne yapayım elimde değil herşey iyi güzel ama işte bu yatılı başkasına kalma ya da baskasının kalması olayı beni nedense rahatsız ediyor rahat edemiyorum yani.
Ama napalim dediğin gibi mecbur şimdi gelen misafire de ayip olur ben gergin olursam en iyisi o güne kendimi hazrlamak
Aynen cnm ya neyse artık yapacak birşey yokBoşver tadını zi kaçırmayın yine. Eleman odunmus insan der abi burda unutmussun. Cins.
Neyyy eti tutku mu? Ayıp arkadaşım yiyemeyen varBugün yediklerim
Sabah 09:00 iki dilim tb ekmeğinden yagsiz tost bi bardak ıhlamur bir tatlı kaşığı bal ilaveli
11:20 bi mandalina
13:30 bir kase ispanak yemeği bi dilim tb ekmeği
16:30 Iki ceviz bi küçük muz ( 3 eti tutku)(kızımı uyutunca 50mekik 20sn plank vs 15dk spor yapicam)
19:00 bi kase taze fasulye 4 kaşık bulgur pilavı 3kasik cacik
21:30 gibi bitki çayı
Benim kızım 30 haftalık doğdu baya zor günler geçirdik hastanedeBen yenidoğan yoğun bakımdayım cnm. Bebişlerle çalışıyorum.
Yok yok burası için söylemedim. Ben birçok topikte yazmıştım. Pek dikkate alınıp yorum yapılmayınca bende bırakmıştım. Ondan bahsetmek istedim.Dikkate almadığım kanısına nerden vardın canım
Benim kızım 30 haftalık doğdu baya zor günler geçirdik hastanedeBen yenidoğan yoğun bakımdayım cnm. Bebişlerle çalışıyorum.
Küçükmüş. Birhayli kalmıştır küvözde. Şuanda nasıl herhangi bir sorunu kaldı mı?Benim kızım 30 haftalık doğdu baya zor günler geçirdik hastanede
3 dilim miiiiiiiiiMenum kızlar
Sabah 10 da
2 has yumurta Peynir domates 10 zeytin 3 dil form ekmek çay
Ara 1 elma
Öğle 14 de 5 kasik pirasa 3 tane oğlumun biskuvi sinden attım agzima bir buhran aniydi
Akşam 17.45
5 kasik pirasa
5 kasik etli tava
Salata turp
2 bardak ayran
Su 2 lt
Spor yok
Saolasın cnm. Ben de severek yapıyorum.Allah kolaylık versin. Ama işin çok güzel canım. Büyük faydaniz var. Rabbim güç kuvvet versin
3 dilim miiiiiiiii
Kaçamaksız, güzel menü tebriklerİyi akşamlar kızlar,
Bugünkü menüm
Kahvaltı
Bir haşlanmış yumurta bir dilim tam Buğday ekmeği bir dilim peynir domates salatalık 7-8 zeytin
Öğle
Bir bardak ayran
Ara
Bir elma
Akşam
Bir levrek ve salata
Gün boyu üç fincan kahve iki bardak yeşil çay
Bu menü bana hiç doğru gelmiyor canım yaa sen ısrarla değiştirmeyeceksin ben ısrarla yazacağımSelam kızlar, bugünkü menüm:
İlk öğün 15.00
2 tabak karabuğday çorbası
1 şişe ayran
2 mandalina
Akşam 18.30
Yarım tabak kesme aşı
1 tabak tavuklu patates yemeği
Salata
Su>2 lt
Spor >10000 adım
Karnımda aşırı şişlik oluyor ama yareglden mi beslenme düzeninden mi anlamadım
Tamam o zaman yarından itibaren başlıyoruzŞu ara tek hedefim diyete başlayabilmek. Çok teşekkür ederim ilgine.
Yarın kesinlikle kaçamak istemiyorum. Perşembe günü daha dikkatli oluyoruz. Spor yapacakmışsın zaten ceza vermiyorumBugün yediklerim
Sabah 09:00 iki dilim tb ekmeğinden yagsiz tost bi bardak ıhlamur bir tatlı kaşığı bal ilaveli
11:20 bi mandalina
13:30 bir kase ispanak yemeği bi dilim tb ekmeği
16:30 Iki ceviz bi küçük muz ( 3 eti tutku)(kızımı uyutunca 50mekik 20sn plank vs 15dk spor yapicam)
19:00 bi kase taze fasulye 4 kaşık bulgur pilavı 3kasik cacik
21:30 gibi bitki çayı
Tamam canım ben de yanlış bişey mi yaptım ki diye tedirgin oldum.Yok yok burası için söylemedim. Ben birçok topikte yazmıştım. Pek dikkate alınıp yorum yapılmayınca bende bırakmıştım. Ondan bahsetmek istedim.
Evet beyin kanaması geçirmiş küvözde kimse farketmemiş. CP li maalesef.Küçükmüş. Birhayli kalmıştır küvözde. Şuanda nasıl herhangi bir sorunu kaldı mı?
Kahve yine çok olmuş. Ben de üç içtimİyi akşamlar kızlar,
Bugünkü menüm
Kahvaltı
Bir haşlanmış yumurta bir dilim tam Buğday ekmeği bir dilim peynir domates salatalık 7-8 zeytin
Öğle
Bir bardak ayran
Ara
Bir elma
Akşam
Bir levrek ve salata
Gün boyu üç fincan kahve iki bardak yeşil çay
Teşekkür ederim kaptanım. Bir an istenmiyorum sandımBu menü bana hiç doğru gelmiyor canım yaa sen ısrarla değiştirmeyeceksin ben ısrarla yazacağım
Tamam o zaman yarından itibaren başlıyoruzhoş geldin
Yarın kesinlikle kaçamak istemiyorum. Perşembe günü daha dikkatli oluyoruz. Spor yapacakmışsın zaten ceza vermiyorum
Tamam canım ben de yanlış bişey mi yaptım ki diye tedirgin oldum.
Evet beyin kanaması geçirmiş küvözde kimse farketmemiş. CP li maalesef.
Kahve yine çok olmuş. Ben de üç içtimsenle kahveyi mi azaltmaya çalışsak . Ben sabit geliyorum sanırım kahve sorumlusu. Saatleri de yazalım artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?