- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.668
- 498
Yok cnm ınstagramda paylaşmıştım burdada paylasayim dedim67 kiloyum su an
Ben kizmiyorum canim .. yanlışımı soyleyin tabi ki.
Dun aksam acikmadim bir sey yemedim malum baya kh yemisim
Cok güzel... paylaşım yaptığın bir sayfan var mı?
Sagol cnm devamı da bi gelse 71 den 69 a bir türlü düşemedimHarikasinbüyük bir basari hikayesi.
Bende onu düşünüyordum bulamadım henüzKızlar akşam a ne yemek yapacaksınız
Bende düşünüyorum ne yapsam diye sabah tan beri. Esimde yardimci olmadı sağolsunBende onu düşünüyordum bulamadım henüz
Günaydın Kızlar,
İyi haftalar.
Haftasonu hiç uğrayamadım.
Fena grip oldum.
Cok geçmiş olsunGünaydin kizlar ben de hastalar kervanina katildimoff bugün de is uzun sürüyor umarim yarina daha fena olmam
Rabbim şifa versin canım. İnşallah çabucak iyileşir
Mor Vampirella annene acil sifalar dilerim canim.
O kadar haklısın ki ... boyle oldugu icin senden beklentileri olmadan gelmeliler ne deyim. Allah kolaylık versin kaptanimOf ya çok gerildim. Ben de şöyle boş boş otururken bu gün Ankaya gideyim diye plan yapacak vakit istiyorum. Hayır gerçekten çok sevdiğim biri gelecek kişi ama burası da 4 çocuklu ev 2 saat önceden haber verilir mi
ben barbunya yemeği ve bulgur pilav yapmayı düşünüyorumKızlar akşam a ne yemek yapacaksınız
Anneciğine çok geçmiş olsun bir an önce toparlanır inşallah canımCok geçmiş olsun
O kadar haklısın ki ... boyle oldugu icin senden beklentileri olmadan gelmeliler ne deyim. Allah kolaylık versin kaptanim
Aynen inş canım şu 80lerden kurtulalim artik nişanda bakıyorum herkes zayif giydiği yakışmış biz neden istedigimizi giyemiyelimki
Paylaşımımi burdada yapayım dedimEki Görüntüle 2555635
Yeşil fasulye pilav turşu. Bugünkü menuyu böyle ayarladim turşu yemicem. Pilavı da az yicemben barbunya yemeği ve bulgur pilav yapmayı düşünüyorum
Anneciğine çok geçmiş olsun bir an önce toparlanır inşallah canım
Ev yapimi tantuni yapicam dometes yeşillik corba eşim lavaş alir bende bi dilim tb ekmeği ile yerimKızlar akşam a ne yemek yapacaksınız
Dün o tarz bişey yaptım eşime. Ben öyle tavuk salata yedim. Tam bir ekmek hastası adam lavasa sar sar ver yesin modunda eşim hepEv yapimi tantuni yapicam dometes yeşillik corba eşim lavaş alir bende bi dilim tb ekmeği ile yerim
Ellerine sağlık. Bende fasulye yi koydum ocaga. Sporumu yaptım duş aldım bir kahve molasi verdimKöfte yiyorum suan fazla yapıp dondurucaya atıyorum öğlen yemeklerinde kurtarıcı oluyor
Bizimkide ayni bende tavuktan ve etten yaptigimda bayılırDün o tarz bişey yaptım eşime. Ben öyle tavuk salata yedim. Tam bir ekmek hastası adam lavasa sar sar ver yesin modunda eşim hep
Bende yürüyorum tempolu bir şekildeEllerine sağlık. Bende fasulye yi koydum ocaga. Sporumu yaptım duş aldım bir kahve molasi verdim
Bizimkide ayni bende tavuktan ve etten yaptigimda bayılır
Adam kilo almiyor gece uyumadan süt icer yaninda kek bisküvi fln sinirim bozuluyor
Bide bana diyo senin işinde zor
Canım sormayı unuttum dr kontrolüne gittinmi yumurtalar kac santim olmusyiyip de kilo almayan tipler gıcık alıyorum kınaya gittiğim gün puding yapmıştım 5 kase yemiş afiyet olsun yesin de kilo da almıyor ona gıcık oluyorum
Haftaya pazartesi kontrol. Çok merak ediyorum bendeCanım sormayı unuttum dr kontrolüne gittinmi yumurtalar kac santim olmus
Hayırlısı olsun güzel haberler verirsin inş haftaya burda❤Haftaya pazartesi kontrol. Çok merak ediyorum bendekılo veremeye tamam en adapte oldum ama ben sanki daha zayıf olsam iyi olacak gibime geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?