Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Bugün yediklerim
Sabah 9:30 cokelik kavurması 5zeytin iki dilim tb ekmeği

13:00 bi kase tavuk tantuni bol acılı 5 ceri domates birbucuk dilim tb ekmeği

15:00 yeşil çay

18:30 gibi bi tabak pırasa kavurması bi bardak ayran

22:00 gibi yeşil çay icerim

Aman kaçamak yapıyorsan da ev yapımı şeylerle yap. Dışarıda yapılan şeylere artık feci önyargım var.
En azından kalıtelı malzemeyle yapıyorum ınsallah kiloyu verınce daha rahat yapar yerım senın bıde bebek mınık daha demı masallah sana ben dogumdan sonra stresten daha da yıyodum. Kılo vermeye anca 1.5 yıl sonra guc buldum kendimde

Kızlar cuma günü 1 geceliğine diyete ara vericem. O yüZden o günümü paylaşmayacağım çok büyük ihtimalle. Anka canım sıkıntı olmaz değil mi? Sonraki gün yediğim o kadar şeyden sonra sadece yoğurt yemem gerekecek sanırım

Kızlar bişey sorcam şimdi ben atıyorum dışarda yarım saat yürüdüm hem dışarda yürüdüğüm adım sayımı hemde yarım saat yürüyüşün puanınımı gircem. 1 aktiviteden 2 kez puan girmiş olcam öyleyse . Herkes nasıl yapıyorsa öyle yapayım

Bende dısarda yurudum sadece tempolu yuruyusten hesapladım

Ya ben öyle yapıyorum ama yürüyüş sırasında telefon üstümde olduğu için yapıyorum. Adım sayılarını ayırma şansım yok. Anka bizi bilgilendirsin öyle yapalım.

Canım valla işinizi şansa bırakmayın ben 3ncüye kadar isteyerek yaptım 4 süpriz oldu şimdi çift dikiş korunuyorum hem sprial var hem eşim korunuyor sprialede güvenmiyorum .

Çok şükür şu an bir sıkıntım yok. İlk çocuktan hazırlıklıyım ya kendimi kasmıyorum. Her şey daha rahat oluyor böylece. Ne kadar stres yaparsam o kadar kötü oluyor her şey.

Disardada yurusem Adimsayarim açıyorum 2kez puan girilmez

Canım valla işinizi şansa bırakmayın ben 3ncüye kadar isteyerek yaptım 4 süpriz oldu şimdi çift dikiş korunuyorum hem sprial var hem eşim korunuyor sprialede güvenmiyorum .
Senindemi 4 çocuk yaşları kaç
Sen kaç yasindasin

Ben bu ıstahla daha cook dıyet yaparım arkadaslar en ıyısı kendıme bı yuruyus bandı alıp elımde pogaca kek yuruyus yapmak
Ay aynen ben
Bende 3. yu isteyerek yaptım ama 4.olsa naparim bilmiyorum
Evet cnm 10, 7, 3.5, 1.5 yaşlarındalar. 2 kız 2 oğlum var 31 yaşındayım.
Allah bağışlasın büyüyünce güzel olacakta buyuyene kadar zor anne için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…