Amin canım.Sagol canım rabbim isteyen herkese hayırlısıyla versin inş.
Düşününce benim yaptığım saçma. Ama ben telefonumun adımsayarını kullanıyorum. Sadece adımsayarım yok. Nasıl çıkarıcam yürüdüğüm süreyi onu düşünüyorum.
Düşününce benim yaptığım saçma. Ama ben telefonumun adımsayarını kullanıyorum. Sadece adımsayarım yok. Nasıl çıkarıcam yürüdüğüm süreyi onu düşünüyorum. ☺Benim koşu bandım yok. Dışarda yürüyorum o yüzden. Haliyle telefon yanımda oluyor
evt, bunu düşünmeliyim.
Sabah ekmeği tamamen kessem nasıl olur ?
Kızlar cuma günü 1 geceliğine diyete ara vericem. O yüZden o günümü paylaşmayacağım çok büyük ihtimalle. @Anka canım sıkıntı olmaz değil mi? Sonraki gün yediğim o kadar şeyden sonra sadece yoğurt yemem gerekecek sanırım
Bencede böyle olmalı ama ortak bi karar alınsın diye yazdım cnm ben adımımı eliptik öncesi yazdım biyere spor sırasında oluşan adımları sonra çıkardım.çünkü eliptik için zaten puan gircem
Sen az almışsın ben 62 ile hamile kaldım 82 leri gördüm daha tarrtılmadım.Benim öyle oldu işte. Canım sıkıldıkça yedim. Birde o bir iki günlük kaçamak minimum 2 kilo oluyor onu da veremiyorsun zaten.o yüzden ikisinde de 14 kilo aldım
Hamile kalmadan önceki kiloma dönmeme 7 kaldı şükür.
Iyı etmıssın benım spırale cesaretımm yokCanım valla işinizi şansa bırakmayın ben 3ncüye kadar isteyerek yaptım 4 süpriz oldu şimdi çift dikiş korunuyorum hem sprial var hem eşim korunuyor sprialede güvenmiyorum .
Hıc stres yapma zaten taze annenın kılosuna kırıne bakılmaz nasıl mutluysan oyle davran ☺ miss gıbı bebek kokusundan kokla benım ıcınÇok şükür şu an bir sıkıntım yok. İlk çocuktan hazırlıklıyım ya kendimi kasmıyorum. Her şey daha rahat oluyor böylece. Ne kadar stres yaparsam o kadar kötü oluyor her şey.
Masallah sende benım gıbı erken anne olmussun allah bagislasinEvet cnm 10, 7, 3.5, 1.5 yaşlarındalar. 2 kız 2 oğlum var 31 yaşındayım.
Ya cok ıstahlıyım sureklı kafamda tarıflerAy aynen ben
Bende 3. yu isteyerek yaptım ama 4.olsa naparim bilmiyorum
Allah bağışlasın büyüyünce güzel olacakta buyuyene kadar zor anne için
oğlum Cuma gecesi ağırlaştı canım , bronşit başlangıcı dedi doktor ama çok ağır geçiriyordu yatış verdi .Hayırdır canım hastanede mi yatıyordunuz ben görmedim öyle bir mesaj
şükür daha iyiyiz canımm sağolGeçmiş olsun canım şimdi nasılsınız
evet canım şükür çıktık bugünde bütün gün evde uğraştım , kızımda hasta oluyor valla bugünlerimiz baya karışık allah beterinden saklasın amaÇok geçmiş olsun canım çok şükür erken çıkmışsınız
Ben bir kere yaptım ama çürüdü malesef ya olmayınca çok üzüldüm maşallah seninkineElma sırkesı yapıyorum ana tutmaya basladı bile cok mutluyum gune sırkelı su ıle baslayacagım
Aaa cok cok gecmıs olsun allah sıfa versın hastane de yatmakda cok zor. Allah daha buyuk ımtıhan vermesın bunla gecmıs olsun. Once uzum sırkesı kurdum 2 kavanoz kuflendı ıkısı ana yaptı ama benım ıcıme sınmedı onları sadece temızlıge kullanıyorum. Bunu balla kurdum ınsallah ıstedıgım gıbı olursa ıcecegımoğlum Cuma gecesi ağırlaştı canım , bronşit başlangıcı dedi doktor ama çok ağır geçiriyordu yatış verdi .
Ben Anka’ya özelden atmıştım mesajı
şükür daha iyiyiz canımm sağol
evet canım şükür çıktık bugünde bütün gün evde uğraştım , kızımda hasta oluyor valla bugünlerimiz baya karışık allah beterinden saklasın ama
Ben bir kere yaptım ama çürüdü malesef ya olmayınca çok üzüldüm maşallah seninkine
Çok sağol canım .zor valla Allah herkese yardım etsin orda kalan .. Ellerine sağlık Olursa bana da tarifini ver canımAaa cok cok gecmıs olsun allah sıfa versın hastane de yatmakda cok zor. Allah daha buyuk ımtıhan vermesın bunla gecmıs olsun. Once uzum sırkesı kurdum 2 kavanoz kuflendı ıkısı ana yaptı ama benım ıcıme sınmedı onları sadece temızlıge kullanıyorum. Bunu balla kurdum ınsallah ıstedıgım gıbı olursa ıcecegım
Çok geçmiş olsun canım.Çok sağol canım .zor valla Allah herkese yardım etsin orda kalan .. Ellerine sağlık Olursa bana da tarifini ver canım
Teşekkür ederim canımÇok geçmiş olsun canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?