Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

suukaa
Z zeyas

Kızlar ya sadece adım yazacaksınız ya da tempolu yürüyüş olarak yazacaksınız. Hangisini yazacağınız size kalmış. İkisini birden yazamazsınız. Ben koşu bandında yürüyorum ve yürürken telefon üstümde olmuyor.

Düşününce benim yaptığım saçma. Ama ben telefonumun adımsayarını kullanıyorum. Sadece adımsayarım yok. Nasıl çıkarıcam yürüdüğüm süreyi onu düşünüyorum. Benim koşu bandım yok. Dışarda yürüyorum o yüzden. Haliyle telefon yanımda oluyor

Eğer gün içinde fazla adım atmadıysan yürüyüş olarak yaz. Ekstra fazla adımın varsa adım olarak yaz. Sonuçta bi kaybın yok ki.

evt, bunu düşünmeliyim.
Sabah ekmeği tamamen kessem nasıl olur ?

Eğer karatay yapmıyorsan bence ekmeği tam kesme. Yağ grubunu biraz azaltıp sebze yiyebilirsin. Mesela dün akşam ton balıklı salata yemiştin bence öğlen de öyle bişey yiyebilirdin.

Canım bende önceki cuma bigün ara vermiştim ertesi gün çok daha motive başladım ve geçtiğimiz hafta 1,5 kilo verdim. Arada es vermek yeniden motive olmak için iyi oluyor

03 Aralık Menüm

Kahvaltı 10.00
2 yağda yumurta
3 zeytin
2 d tahıllı ekmek

Öğle 13.00
1 tabak kuru fasulye
1 tabak mercimek çorbası
2 d tahıllı ekmek

Ara 18.00
Yarım muz

Akşam 19.00
3 yk bulgur pilavı
8 yk mantar sote
1 kase yoğurt

Ara 21.00
1 b sütlü kahve
2 hurma
7-8 çiğ fındık

2lt su
40 dk tempolu yürüyüş
4bin adım

Öğleden sonra pazara markete gittim. Bir lokma kızımın simitinden yedim.

Bencede böyle olmalı ama ortak bi karar alınsın diye yazdım cnm ben adımımı eliptik öncesi yazdım biyere spor sırasında oluşan adımları sonra çıkardım.çünkü eliptik için zaten puan gircem

Sen az almışsın ben 62 ile hamile kaldım 82 leri gördüm daha tarrtılmadım. 20 kgdan fazla almıştım sırf hamilelikte ki onun öncesi de var kpss serüveninde.

Birinden birini yazmayacaksınız o zaman kızlar. Yürüyüşü ya adım olarak ya da tempolu yürüyüş olarak yazın. Dün ben tempolu yürüyüş olarak hesapladım adım sayısı değil mesela. Bugün adım sayısı yazacağım ama. Öyle daha kolay çünkü.

Ben de bugün 10bini tamamladım ama artık tamamlayamam sanırım çünkü bugün bacaklarım dondu resssssmeeennnn - 10 dereceye düşmüş sıcaklık. İşyerinde içeride merdiven in çık yapıyorum boş kaldıkça. Zaten çok su içtiğim için sürekli tuvalete gidiyorum filan Ne kadar olursa artık.

Eklentiler

• Screenshot_20191203_204802_com.huawei.health.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 25
Canım valla işinizi şansa bırakmayın ben 3ncüye kadar isteyerek yaptım 4 süpriz oldu şimdi çift dikiş korunuyorum hem sprial var hem eşim korunuyor sprialede güvenmiyorum .
Iyı etmıssın benım spırale cesaretımm yok
Çok şükür şu an bir sıkıntım yok. İlk çocuktan hazırlıklıyım ya kendimi kasmıyorum. Her şey daha rahat oluyor böylece. Ne kadar stres yaparsam o kadar kötü oluyor her şey.
Hıc stres yapma zaten taze annenın kılosuna kırıne bakılmaz nasıl mutluysan oyle davran ☺ miss gıbı bebek kokusundan kokla benım ıcın
Evet cnm 10, 7, 3.5, 1.5 yaşlarındalar. 2 kız 2 oğlum var 31 yaşındayım.
Masallah sende benım gıbı erken anne olmussun allah bagislasin
Ay aynen ben

Bende 3. yu isteyerek yaptım ama 4.olsa naparim bilmiyorum

Allah bağışlasın büyüyünce güzel olacakta buyuyene kadar zor anne için
Ya cok ıstahlıyım sureklı kafamda tarıfler kendı kendımle konusuyorum sankı.. bırazda psıkolojık rahatlama yontemı olarak secmısım kendıme. Moral mı bozuk ye hakkın rahatla. Mutlu musun e hadı kutla bunu sureklı ıc sesım boyle. Cocuklar canını mı sıktı bıraz ye hafıflesın sınırın... of of off

Hayırdır canım hastanede mi yatıyordunuz ben görmedim öyle bir mesaj
oğlum Cuma gecesi ağırlaştı canım , bronşit başlangıcı dedi doktor ama çok ağır geçiriyordu yatış verdi .
Ben Anka’ya özelden atmıştım mesajı
Geçmiş olsun canım şimdi nasılsınız
şükür daha iyiyiz canımm sağol
Çok geçmiş olsun canım çok şükür erken çıkmışsınız
evet canım şükür çıktık bugünde bütün gün evde uğraştım , kızımda hasta oluyor valla bugünlerimiz baya karışık allah beterinden saklasın ama
Elma sırkesı yapıyorum ana tutmaya basladı bile cok mutluyum gune sırkelı su ıle baslayacagım
Ben bir kere yaptım ama çürüdü malesef ya olmayınca çok üzüldüm maşallah seninkine

Aaa cok cok gecmıs olsun allah sıfa versın hastane de yatmakda cok zor. Allah daha buyuk ımtıhan vermesın bunla gecmıs olsun. Once uzum sırkesı kurdum 2 kavanoz kuflendı ıkısı ana yaptı ama benım ıcıme sınmedı onları sadece temızlıge kullanıyorum. Bunu balla kurdum ınsallah ıstedıgım gıbı olursa ıcecegım

Çok sağol canım .zor valla Allah herkese yardım etsin orda kalan .. Ellerine sağlık Olursa bana da tarifini ver canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…