Bugün 74 kilo olduğum bir fotomu gördüm. Geçen sene yazdan bir foto. Aman Allahım incecikmişim. Feci gaza geldim.O kilolarda ipi çok tavsiye etmiyorlar zaten canım sen yürüyüşüne devam et. Yakında 70 lere geleceksin zaten o zaman beraber atlarız
Akşamki mantar patatesten sonra sabah kesin 71 çıkarımOooo kombo yapacaksın. 68i göreceksin sanırım cuma.
Ok. Yağsız yapayım. Bakalım Cuma’ya ne katkısı olacak. Yarına da imambayıldı yapacaktımO zaman detoks olmuyor galiba. Bilmiyorum ki diyetisyen bana yağsız dedi.
Canım ya yardıma gelecek kimsen yok mu? AZcık uyusan ne güzel olacak. Hangi şehirdesin?Akşamki mantar patatesten sonra sabah kesin 71 çıkarım69,9 görsem yine yetecek. Baya saldım uykusuzlukla bu hafta ben
Sen bu azimle kısa zamanda görürsün canım. Ben hala 70 lerde olurum o zamanaBugün 74 kilo olduğum bir fotomu gördüm. Geçen sene yazdan bir foto. Aman Allahım incecikmişim. Feci gaza geldim.
Yok maalesef. Konyadayım ben. Yardıma biri gelse bile kızıma bakamıyorlar canım ya. Sürekli bağırıyor ağlıyor uyuyamıyorum. 1 gece hastanede kaldım Doğumda mahvetti herkesi. Bezi var yemeği var zaten. Sıkıntı bayaCanım ya yardıma gelecek kimsen yok mu? AZcık uyusan ne güzel olacak. Hangi şehirdesin?
Yarın derse gidicemRegl değilsen yarın beraber tutalım
Cuma sana eşlik ederimRegl değilsen yarın beraber tutalım
Yok yok birlikte bitireceğiz bu işi merak etme.Sen bu azimle kısa zamanda görürsün canım. Ben hala 70 lerde olurum o zamana
Allah yardımcın olsun canım. Kızın gündüz uyuyor mu? Evet onu kimseye bırakamazsın. Birde ana yüreği denen bir faktör var. Uygun ortam oluştursan bile aklın kalır uyuyamazsın. Allahım sana güç kuvvet versin. Fırsat bulduğunda uyumaya çalış yine. Birde arada kaynadı sormuştum yine de tekrar sorayım uyku eğitimi vermeyi düşündün mü diğer çocuklarına?Yok maalesef. Konyadayım ben. Yardıma biri gelse bile kızıma bakamıyorlar canım ya. Sürekli bağırıyor ağlıyor uyuyamıyorum. 1 gece hastanede kaldım Doğumda mahvetti herkesi. Bezi var yemeği var zaten. Sıkıntı baya
Cuma tek tutulmuyor diye biliyorum. Cumartesi tutabilecek misin?Cuma sana eşlik ederim
Yok canım gündüzleri de uyumuyor. 4. ye vermeyi denedim ama yapamadım ya. Zaten onu bıraksalar uyuyacak da abisiyle ablası uyandırıp duruyor. 3 numara mesela 3 yaşında şimdi. Sabah 7:30 gibi kalktı. Güneş yeni doğuyordu. 23:00 de zoraki uyuttum. Gündüz de uyumadı hiç. 22 de başladım sallamaya. Ben şaşırıyorum nasıl dayanıyorYok yok birlikte bitireceğiz bu işi merak etme.
Allah yardımcın olsun canım. Kızın gündüz uyuyor mu? Evet onu kimseye bırakamazsın. Birde ana yüreği denen bir faktör var. Uygun ortam oluştursan bile aklın kalır uyuyamazsın. Allahım sana güç kuvvet versin. Fırsat bulduğunda uyumaya çalış yine. Birde arada kaynadı sormuştum yine de tekrar sorayım uyku eğitimi vermeyi düşündün mü diğer çocuklarına?
Doğru tutulmuyor cumarteside gün var eniyisi ben pazartesi basliyimCuma tek tutulmuyor diye biliyorum. Cumartesi tutabilecek misin?
Benimde aklım ermiyor bu çocuklara valla. Ben ilk oğlum 10 aylıkken verdim. Çok şükür çok rahatladım. Küçüğe de 4. Ay bitince vericem inşallah. Ama aynı koşullarda değiliz. O eğitimi verirken kendini full o çocuğa vermen lazım. Ee sende 3 tane daha olunca pek mümkün olmaz. Haklısın yani. Allahım yardımcın olsun canımYok canım gündüzleri de uyumuyor. 4. ye vermeyi denedim ama yapamadım ya. Zaten onu bıraksalar uyuyacak da abisiyle ablası uyandırıp duruyor. 3 numara mesela 3 yaşında şimdi. Sabah 7:30 gibi kalktı. Güneş yeni doğuyordu. 23:00 de zoraki uyuttum. Gündüz de uyumadı hiç. 22 de başladım sallamaya. Ben şaşırıyorum nasıl dayanıyor
Teşekkür ederimm :)Kolay gelsin ☺
Valla bilmiyorum ki omuzlarım faaln sızlıyor aslında bende biletlerimle ceviriyorum ama bilemedim kiloda var ya bendede ondan mı acaba.Kollarını nasıl yordu ben sadece bileklerimi çeviriyorum
Kuyruk için tavsiyen var mı ya bacağıma basamıyorum resmen. Daha önce de çok oldu ama bu kadar kötü olmamıştı. Bu sefer felç indi sanki çok fena
Ben azcık yağda soteliyorum valla cnm yağsız çok kötü olur ya. Sarımsaklı yogırt ekliyorum cok leziz oluyorAZcık yağla sotelesek?
İyi geceler :)İyi geceler kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?