Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

O kilolarda ipi çok tavsiye etmiyorlar zaten canım sen yürüyüşüne devam et. Yakında 70 lere geleceksin zaten o zaman beraber atlarız
Bugün 74 kilo olduğum bir fotomu gördüm. Geçen sene yazdan bir foto. Aman Allahım incecikmişim. Feci gaza geldim.

Canım ya yardıma gelecek kimsen yok mu? AZcık uyusan ne güzel olacak. Hangi şehirdesin?
Yok maalesef. Konyadayım ben. Yardıma biri gelse bile kızıma bakamıyorlar canım ya. Sürekli bağırıyor ağlıyor uyuyamıyorum. 1 gece hastanede kaldım Doğumda mahvetti herkesi. Bezi var yemeği var zaten. Sıkıntı baya

Sen bu azimle kısa zamanda görürsün canım. Ben hala 70 lerde olurum o zamana
Yok yok birlikte bitireceğiz bu işi merak etme.
Allah yardımcın olsun canım. Kızın gündüz uyuyor mu? Evet onu kimseye bırakamazsın. Birde ana yüreği denen bir faktör var. Uygun ortam oluştursan bile aklın kalır uyuyamazsın. Allahım sana güç kuvvet versin. Fırsat bulduğunda uyumaya çalış yine. Birde arada kaynadı sormuştum yine de tekrar sorayım uyku eğitimi vermeyi düşündün mü diğer çocuklarına?

Yok canım gündüzleri de uyumuyor. 4. ye vermeyi denedim ama yapamadım ya. Zaten onu bıraksalar uyuyacak da abisiyle ablası uyandırıp duruyor. 3 numara mesela 3 yaşında şimdi. Sabah 7:30 gibi kalktı. Güneş yeni doğuyordu. 23:00 de zoraki uyuttum. Gündüz de uyumadı hiç. 22 de başladım sallamaya. Ben şaşırıyorum nasıl dayanıyor

Benimde aklım ermiyor bu çocuklara valla. Ben ilk oğlum 10 aylıkken verdim. Çok şükür çok rahatladım. Küçüğe de 4. Ay bitince vericem inşallah. Ama aynı koşullarda değiliz. O eğitimi verirken kendini full o çocuğa vermen lazım. Ee sende 3 tane daha olunca pek mümkün olmaz. Haklısın yani. Allahım yardımcın olsun canım

Kolay gelsin ☺
Teşekkür ederimm :)

Kızlar dün nöbetim çok yoğun geçti değil elime telefon almak 16 saatte 700 ml su içememişim Hiç oturmadan sabahı sabah ettim eve geldim pertim çıkmış öğlen de erken kalktım uykudan evdeki işleri yapayım anneme gideyim diye. Şimdi çokk uykum var anneme gelip giderken yürüdüm. Dünkü menümü ne bugunu de paylaşacağım. Yarınki nöbet böyle olmaz umarım hala belim ağrıyor

Valla bilmiyorum ki omuzlarım faaln sızlıyor aslında bende biletlerimle ceviriyorum ama bilemedim kiloda var ya bendede ondan mı acaba.
Doktor bana magnezyum vermişti cnm bacağıma doğru inen bi ağrımda vardı sonra rahatladım arrık etkisi oldudamı rahatladım dikkat ettiğim içinmi bilemiyorum. Benimki sürekli oturup 3ncüyü sallamaktan olmuştu bide bel fıtıgıda var bende
AZcık yağla sotelesek?
Ben azcık yağda soteliyorum valla cnm yağsız çok kötü olur ya. Sarımsaklı yogırt ekliyorum cok leziz oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…