- 14 Eylül 2008
- 7.366
- 16.727
- 448
Neden olmasın canım bugün biraz bozdum diyeti aksami hafif gecircem amaBen seninle eşleşmek istiyorum kaptancım da müsaade ederse?Anka
Ne özürü canım ya kismette senide yenmek varmışAllah hemen atladım özür
Masallahimiz var 15 kişi kilolara savaş açtık cokluguz yeneriz kilolariO yüzden düşüyor yüzdemiz. Bazı takımlar 5-6 ya bölünürken bizimki 15 e bölünüyor
Kiizzz ben aslında seni kestirdiydim gözümewendy sen benim rakibim ol kilomuz birebir aynı
Gerçi sende yeni başladın çok gider senden bu hafta ama olsun ben kendime güveniyorum
Tşk cvp içinhoşgeldiniz aramıza. maalesef bizim listemizde hiç yer yok. liste dışı katılmak isterseniz aramıza gelebilirsiniz ama listeye girmek isterseniz diğer takımlara sorun isterseniz. sırada bekleyen arkadaşlarımız da var yer geç açılabilir
Yok canım siz madamhd ile yapın istiyorsa ben öyle atladımNeden olmasın canım bugün biraz bozdum diyeti aksami hafif gecircem ama
Ne özürü canım ya kismette senide yenmek varmış
Masallahimiz var 15 kişi kilolara savaş açtık cokluguz yeneriz kilolari
Kiizzz ben aslında seni kestirdiydim gözümeneyse haftaya kimseye söz verme
izin verseler 20*30 kişi olacağızMasallahimiz var 15 kişi kilolara savaş açtık cokluguz yeneriz kilolari
Yok kacmak yok ❤oda rakibini seçmişYok canım siz madamhd ile yapın istiyorsa ben öyle atladımHaftaya da olmadı senle ben oluruz.
Tamam o zaman, bu hafta baya dişli rakibim olduğunu düşünerek aşırı asılacağımYok kacmak yok ❤oda rakibini seçmiş
Ooo hadi bakalımTamam o zaman, bu hafta baya dişli rakibim olduğunu düşünerek aşırı asılacağım
Hastayken öyle oluyorlar gerçekten.Maalesef çok mızmız kucağımdan inmiyor. Şu listeyi yapana kadar yıktı ortalığı ağlamaktan.
wendy sen benim rakibim ol kilomuz birebir aynı
Gerçi sende yeni başladın çok gider senden bu hafta ama olsun ben kendime güveniyorum
Listeye benim kilom yanlış girilmişHayırlı sabahlar arkadaşlar. Kutluyorum kilo veren arkadaşları
Ben geçen hafta 62.3 bu hafta 62.2 100 gr vermişim buna da şükür.
Çünkü boyuma göre kilom normal aslında az az vermem normal geçen hafta aldığımla beraber toplam 700 gr vermiştim. Bu hafta uğraştım ama verememeyi göze aldım. Şimdi 100 gr eksi beni mutlu etti açıkcası. Sonuç olarak:
62.3-62.2=100 gr
HAdi yaListeye benim kilom yanlış girilmişAnka 200 gr vermiş görünüyorum listede
Kiizzz ben aslında seni kestirdiydim gözümeneyse haftaya kimseye söz verme
Hastayken öyle oluyorlar gerçekten.
Ayy çok mutlu oldum, gizlenmemişim bile hemen rakibem çıktı
Pekala madamcım, benden çok gider mi bilmiyorum bakıcaz inşallah çok gitsin ama ben mideyi küçültene kadar napıcam bilmiyorum. Biraz zorlanıyorum ama gidecek inşallah.
İyi akşamlar arkadaşlar kaçıncı olduk
Mesajını görünce tahmin ettim aslında ama aslı yazınca bende sazan gibi atlamıyım dediydim senden almam gereken bir rövanşım var zaten haftaya görüşelim biz
Çok bişey yapmana gerek yok biraz dikkat etsen de ödem falan derken en az 1-1,5 kilo gider zaten merak etme
Bugün birazcık bozdumama hemen toparlamam lazım
Yok sorun değil 20 aralıktan sonra inşallahhhmaalesef haftaya giremezsin ki
64.100 canımAda senin kilon kacti unuttum bak.
canım Naber nasilsin desene sende benim gibi olmuşsun 64 ile Merhaba dedim diyete
Aynen bendeayyy listeye girmeyi kedi gibi bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?