Akşam yemeğini güncelliyorumKızlar ben bugünkü menümü yazayım, akşam editlerim:
Başlangıç 7.30
2 kuru kayısı
2 kuru erik
Sabah 9.30
1 kase zeytinyağlı pırasa
Ara 10.30
1 fincan Türk kahvesi
Öğlen 13.00
3 köfte, 2 parça pirzola
Yarım lavaş
Salata
Ara 14.30
1 fincan yeşil çay
Akşam 19.00
Davetliyiz-menüyü bilmiyorum-düzenleyeceğim.
Su: 2 lt
Spor:
5000 bin adım 75 p
200 ip 40 p
Akşam yemeğini güncelliyorum
Yarım tabak ayran aşı
Yarım tabak etli patates
Biraz kuymak
1 dilim ekmek
O ekmeği yemesem süper olacaktı ama kuymak da ekmeksiz yenmezdi. Geçmiş olsun diyorum. Bir de ayva tatlısı varBalla yapılmış ama. Off kendimi niye durduramıyorum ki ben şu misafirliklerde. Hayır bir de diyet yaptığım anlaşılmasın diye uğraşıyorum
Eeee ozaman bu hafta yarışalım seninle kilomuz aynıymışcanım Naber nasilsin desene sende benim gibi olmuşsun 64 ile Merhaba dedim diyete
İyiyim canım günlerim çok yoğun geçiyot eskiden bütün gün spor yapardım biliyorsun şuan okula git gel tüm günümü alıyor... sen nasılsın ?canım Naber nasilsin desene sende benim gibi olmuşsun 64 ile Merhaba dedim diyete
Özür dilerim canım çok üzgünümAy benim rakibemCordelia da gitti ☹
Ne oldu canım motivasyonun neden düştü. Bak kış geldi bahara az kaldı.Özür dilerim canım çok üzgünüm
Sağlık açısından iyim çok şükür ama yoğunluğu yok bütün gün evdeyim bu hareketsizlik bide gece geç yamalar beni bitirdi Yarisalim bugün sabah 63.85 cikmistimİyiyim canım günlerim çok yoğun geçiyot eskiden bütün gün spor yapardım biliyorsun şuan okula git gel tüm günümü alıyor... sen nasılsın ?
Bu eşler yokmu bende resim çekilecem bakalım kilolu ve zayıf halimle ne kadar fark varAy eşimle iddaya girdik 52 olamzsın dedibende niye daha önce 57 oldum ama dedim.. en fazla 55 olursun daha kilo veremezsin dedi şimdi ona bunu tartı fotomla kanıtlamak istiyorum gaza geldim yine
Tamam canım hadi bakalım cumaya kim daha fazla kilo verecekSağlık açısından iyim çok şükür ama yoğunluğu yok bütün gün evdeyim bu hareketsizlik bide gece geç yamalar beni bitirdi Yarisalim bugün sabah 63.85 cikmistim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?