Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Akşam yemeğini güncelliyorum
Yarım tabak ayran aşı
Yarım tabak etli patates
Biraz kuymak
1 dilim ekmek
O ekmeği yemesem süper olacaktı ama kuymak da ekmeksiz yenmezdi. Geçmiş olsun diyorum. Bir de ayva tatlısı var Balla yapılmış ama. Off kendimi niye durduramıyorum ki ben şu misafirliklerde. Hayır bir de diyet yaptığım anlaşılmasın diye uğraşıyorum

Cuma bugün canım haftaya kadar toparlarsın

canım Naber nasilsin desene sende benim gibi olmuşsun 64 ile Merhaba dedim diyete
İyiyim canım günlerim çok yoğun geçiyot eskiden bütün gün spor yapardım biliyorsun şuan okula git gel tüm günümü alıyor... sen nasılsın ?

Bugün menü
Sabah 10.30
2 haşlanmış yumurta
1 dilim beyaz peynir
7 yeşil zeytin
1 közlenmiş kırmızı biber
1 salatalık
1 kızarmış form ekmek

Ara
1 avuç kavrulmamış kabak çekirdeği

Akşam 16.45
8 sıkma mercimekli köfte
1 bardak ayran

1.5 lt su içebildim .. Anka

Spor
Eliptik 45 dk =180 puan
20 dk yürüyüş bandında yürüdüm 2.5 tan mı puanlanıyor öyleyse = 50 puan yoksa cardioya mı sayılıyor G gunesli gunler

İyiyim canım günlerim çok yoğun geçiyot eskiden bütün gün spor yapardım biliyorsun şuan okula git gel tüm günümü alıyor... sen nasılsın ?
Sağlık açısından iyim çok şükür ama yoğunluğu yok bütün gün evdeyim bu hareketsizlik bide gece geç yamalar beni bitirdi Yarisalim bugün sabah 63.85 cikmistim

Ay eşimle iddaya girdik 52 olamzsın dedi bende niye daha önce 57 oldum ama dedim.. en fazla 55 olursun daha kilo veremezsin dedi şimdi ona bunu tartı fotomla kanıtlamak istiyorum gaza geldim yine
Bu eşler yokmu bende resim çekilecem bakalım kilolu ve zayıf halimle ne kadar fark var

Bugünkü menu
Sabah 11
1 buçuk dilim ekmek
1 has yumurta
40 gr peynir
Domates çay

15 ara
1 mandalina

17.30 akşam
1 kepçe tarhana çorbası
Fırında pişmiş hamsi(sayı veremiyorum)
Havuç turp salatasi
Bir ara yapıcam ama ne yiyecem karar veremedim

Sağlık açısından iyim çok şükür ama yoğunluğu yok bütün gün evdeyim bu hareketsizlik bide gece geç yamalar beni bitirdi Yarisalim bugün sabah 63.85 cikmistim
Tamam canım hadi bakalım cumaya kim daha fazla kilo verecek 🖒

Son düzenleme:
6 Aralık Menüm

Kahvaltı 10.00 (kahvaltıyı serbest yaptım bugün)
Yağda yumurta, peynir, zeytin, vişne reçeli, patates kızartması, kaşar (hepsinden bikaç çatal aldım)
2 d tahıllı ekmek

Öğle 13.30
1 tabak pırasa
Bikaç çatal patlıcan kızartma (az yağda buğulama şeklinde)
Az söğüş
1 d tahıllı ekmek

15.00 çikolatalı ekmek

16.30
1 portakal

Akşam 19.30
Sulu köfte yemeğinin köftelerinden 9-10 tane
1 kase yoğurt

Ara 21.30
1 b sütlü kahve

2 lt su
800 zıplama (100 puan) - 3bin adım (45 puan)
G gunesli gunler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…