Çok karbonhidratlı bi menü olmuş yarını hafıf gecırkı dengelesınBugünkü menüm
Kahvaltı (7.30)
1 yum ile omlet ,
1 dilim tam buğday ekmeği
2 dilim peynir
1 kaşık kahvaltılık ezme
Öğlen(12.30)
Yarım tabak patates yemeği
Ara(15.00 gibi)
1 muz
Akşam (18.30)
1 levrek 1 dilim ekmek
Bol salata
Saat 20.00 gibi yeşil çayın yanında 1 halley 2 grisini yedim cuma diye uzun aradan sonra
Su 1,5 litre
5 bin adım 75 puan
120 sn plank 40 puan
115 puan
G gunesli gunler
Iki doğum arası molada size yazıyorum kaçıncı olduk
Kızlar işim yeni bitti yorgunum bugün diyeti bozdum yarın kaldığım yerden devam ederim
Eşim...
Bebisi görünce ağlamaklı hâlini gazını çıkaramadığı için ağlayışını...
Onlar gittikten sonra ben 2.cocuk fikrinden çok uzağım istemiyorum dedi kızım var cani sağolsun dedi aynı şeyleri bidaha yaşamak istemiyorum dedi
Bide bizim tüp bebek olduğu için 2kat yıpratıcı oluyor
Bilmiyorum yine dipteyim kızımın bebekligini doya doya yasayamadim ilk bebek tecrübesizlik
Deyinki sen istiyormusun bi yanim istiyor bi yanim istemiyo
Bende ıkıncı olmusum tebrıklerBu haftada sporda ikili yarışmada birinci oldum
Yokmu kendine güvenen rakip arıyorum kendime
Benım esım cok cocuk ısterdı. Ikızlerden sonra aman allah ısteyene versın dıyor. Beraber buyuttuk herseyınde vardı sagolsun. Gercekten mınık bebekle herseye yenıden baslamak cok zor. Tabı bunları gerıye donup bakınca soyleyebılıyorsun. Yasın kac? Hanı dAha varsa zaman bekleyın. Bellı bı yaştan sonrada zor olur.. coxukların arasıda az olmalı ya en azından hepsı bı anda buyurKızlar işim yeni bitti yorgunum bugün diyeti bozdum yarın kaldığım yerden devam ederim
Eşim...
Onlar gittikten sonra ben 2.cocuk fikrinden çok uzağım istemiyorum dedi kızım var cani sağolsun dedi aynı şeyleri bidaha yaşamak istemiyorum dedi
Bilmiyorum yine dipteyim kızımın bebekligini doya doya yasayamadim ilk bebek tecrübesizlik
Aaaa bu eşler neden böyle yapıyor yahu. Ama iyi olmuş. Bende olsam feci gaza gelirdim ve yapardım. Sende yaparsın bence yaparız. Hadi bakalım görsünler günleriniAy eşimle iddaya girdik 52 olamzsın dedibende niye daha önce 57 oldum ama dedim.. en fazla 55 olursun daha kilo veremezsin dedi şimdi ona bunu tartı fotomla kanıtlamak istiyorum gaza geldim yine
Hedefi tutturamamışım ya ben.Kızlar hedeflerimizi böyle yaptım bu gün. Özür dilerim unuttum yine
Cordelia - 85,2
Elifcig93 - 60
Mor Vampirella - 66,5
@asya_01 - 73,7
mavimli - 78
Su perisi86 - 79,2
G gunesli gunler - 63,3
cemrenil - 61,7
madamhd - 81,2
Z zeyas - 83,6
@Sarayca - 71,5
@asliayet - 72,9
suukaa - 86,4
@gulenyuzumsunsen - 79,5
Anka - 69,6
Daha fazla verebilirsiniz ama lütfen bu daha az vermeyin bu hafta 1. lik getirelim artık
Hedefi tutturamamışım ya ben.bakalım haftaya ne olacak?
Ne kadar güzel her anneye lazım böyle günlerİyi geceler Kızlar. Çok güzel bir gün geçirdim. Günümün her anını kendim için yaşadım. Kendin için bişeyler yapmak ne kadar güzel birşeymiş. Akşamda arkadaşlarım geldi çok eğlendim.
Şimdiii kilo vermeye geri dönebilirim. Bakalım yarın kaç artıyla haftaya başlayacağım.
Bugünkü hedefim 86.9 olmaktı. 86.6 olarak hedefimi tutturdum. Şimdi yılbaşı hedefimi kesinleştirdim. Yılbaşında 84.0 olacağım inşallah. Hadi bakalım maraton başlasın.
Kaptanları rahatsızdı başkası ilgilenecekti o da sırra kadem bastı.Bu takımlar nıye kapanır ki
Evliyim Allah başka da dert vermesinNe oldu canım motivasyonun neden düştü. Bak kış geldi bahara az kaldı.
Esin hic istemiyorsa sen de kararsizsan ikinci icin ugrasma güzelim. Benim esim cocuk hic istemiyordu 10 sene sonra bir yaptik ikiz olduKızlar işim yeni bitti yorgunum bugün diyeti bozdum yarın kaldığım yerden devam ederim
Eşim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?