Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Bugünkü menüm
Kahvaltı (7.30)
1 yum ile omlet ,
1 dilim tam buğday ekmeği
2 dilim peynir
1 kaşık kahvaltılık ezme

Öğlen(12.30)
Yarım tabak patates yemeği

Ara(15.00 gibi)
1 muz

Akşam (18.30)
1 levrek 1 dilim ekmek
Bol salata

Saat 20.00 gibi yeşil çayın yanında 1 halley 2 grisini yedim cuma diye uzun aradan sonra

Su 1,5 litre
5 bin adım 75 puan
120 sn plank 40 puan
115 puan
G gunesli gunler

İyi akşamlar kızlar
Sabah 10.00
1 küçük dereotlu poğaça
Domates
Peynir
3 çatal yumurta

Ara13.00
1 elma
1 bardak süt

Akşam16.30
1 adet tavuk but haşlama
1 kase mercimek çorbası
1 bardak ayran
Salata

Spor
7000 adım》》 105 puan
@aslihancngz

Kızlar işim yeni bitti yorgunum bugün diyeti bozdum yarın kaldığım yerden devam ederim

Eşim...
Bebisi görünce ağlamaklı hâlini gazını çıkaramadığı için ağlayışını...

Onlar gittikten sonra ben 2.cocuk fikrinden çok uzağım istemiyorum dedi kızım var cani sağolsun dedi aynı şeyleri bidaha yaşamak istemiyorum dedi

Bide bizim tüp bebek olduğu için 2kat yıpratıcı oluyor

Bilmiyorum yine dipteyim kızımın bebekligini doya doya yasayamadim ilk bebek tecrübesizlik

Deyinki sen istiyormusun bi yanim istiyor bi yanim istemiyo

Çok karbonhidratlı bi menü olmuş yarını hafıf gecırkı dengelesın

Aynı duyguları paylaşıyorum canım benim. Hem ikinci çocuk istiyorum hem iki çocukla başa çıkabilirmiyim diye korkuyorum. Şimdilik askıya aldım en az bir sene yapmam diye düşünüyorum( kızım 1,5 yaşında). Bence eşin istemiyorsa biraz daha bekle. Tüp bebek yapan arkadaşlarım sonra kendiliğinden hamile kaldı belki öyle bir güzellik olur

Bu haftada sporda ikili yarışmada birinci oldum

Yokmu kendine güvenen rakip arıyorum kendime
Bende ıkıncı olmusum tebrıkler
Benım esım cok cocuk ısterdı. Ikızlerden sonra aman allah ısteyene versın dıyor. Beraber buyuttuk herseyınde vardı sagolsun. Gercekten mınık bebekle herseye yenıden baslamak cok zor. Tabı bunları gerıye donup bakınca soyleyebılıyorsun. Yasın kac? Hanı dAha varsa zaman bekleyın. Bellı bı yaştan sonrada zor olur.. coxukların arasıda az olmalı ya en azından hepsı bı anda buyur ben nıye bu kadar yorum yaptıysam. Cocuk benım kanayan yaram ımza daha 25 ınde 3 canavar annesı

Ay eşimle iddaya girdik 52 olamzsın dedi bende niye daha önce 57 oldum ama dedim.. en fazla 55 olursun daha kilo veremezsin dedi şimdi ona bunu tartı fotomla kanıtlamak istiyorum gaza geldim yine
Aaaa bu eşler neden böyle yapıyor yahu. Ama iyi olmuş. Bende olsam feci gaza gelirdim ve yapardım. Sende yaparsın bence yaparız. Hadi bakalım görsünler günlerini

İyi geceler Kızlar. Çok güzel bir gün geçirdim. Günümün her anını kendim için yaşadım. Kendin için bişeyler yapmak ne kadar güzel birşeymiş. Akşamda arkadaşlarım geldi çok eğlendim.
Şimdiii kilo vermeye geri dönebilirim. Bakalım yarın kaç artıyla haftaya başlayacağım.
Bugünkü hedefim 86.9 olmaktı. 86.6 olarak hedefimi tutturdum. Şimdi yılbaşı hedefimi kesinleştirdim. Yılbaşında 84.0 olacağım inşallah. Hadi bakalım maraton başlasın.

Hedefi tutturamamışım ya ben. bakalım haftaya ne olacak?

Ne kadar güzel her anneye lazım böyle günler

Esin hic istemiyorsa sen de kararsizsan ikinci icin ugrasma güzelim. Benim esim cocuk hic istemiyordu 10 sene sonra bir yaptik ikiz oldu cok sükür canlarim herseyim onlar ama esim cok mutlu degil inan 3 sene oldu hala söyleniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…