Bem tek çocuk fikrini seviyorum... benimde 1 kızım var bilerek isteyerek ikinci yapmadık... eşim önce çok istedi ama ben istemiyorum diye direttimKızlar işim yeni bitti yorgunum bugün diyeti bozdum yarın kaldığım yerden devam ederim
Eşim...
Bebisi görünce ağlamaklı hâlini gazını çıkaramadığı için ağlayışını...
Onlar gittikten sonra ben 2.cocuk fikrinden çok uzağım istemiyorum dedi kızım var cani sağolsun dedi aynı şeyleri bidaha yaşamak istemiyorum dedi
Bide bizim tüp bebek olduğu için 2kat yıpratıcı oluyor
Bilmiyorum yine dipteyim kızımın bebekligini doya doya yasayamadim ilk bebek tecrübesizlik
Deyinki sen istiyormusun bi yanim istiyor bi yanim istemiyo
Eşim kilo vermemi istemiyor 57 olduğum dönemde hiç güzel değildin diyor.... onun mantığı şu 52 teeee ne zaman gördün bidaha o rakam olmaz diyor...Aaaa bu eşler neden böyle yapıyor yahu. Ama iyi olmuş. Bende olsam feci gaza gelirdim ve yapardım. Sende yaparsın bence yaparız. Hadi bakalım görsünler günlerini
Benimki de manken gibiydin ver bütün kilolarini diyorEşim kilo vermemi istemiyor 57 olduğum dönemde hiç güzel değildin diyor.... onun mantığı şu 52 teeee ne zaman gördün bidaha o rakam olmaz diyor...
Anlamadım neyine soyleniyor evlat bu,bazen insani çileden çıkariyorlar ama genede dünyalara degismemEsin hic istemiyorsa sen de kararsizsan ikinci icin ugrasma güzelim. Benim esim cocuk hic istemiyordu 10 sene sonra bir yaptik ikiz olducok sükür canlarim herseyim onlar ama esim cok mutlu degil inan 3 sene oldu hala söyleniyor
Kızım ocak ayında 4yasina girecek 4senedir korunmuyoruz bi sene bekleyelim akşam bi daha konusacagim bende 70 kiloya dusmeden tedaviye baslamak istemiyorumAynı duyguları paylaşıyorum canım benim. Hem ikinci çocuk istiyorum hem iki çocukla başa çıkabilirmiyim diye korkuyorum. Şimdilik askıya aldım en az bir sene yapmam diye düşünüyorum( kızım 1,5 yaşında). Bence eşin istemiyorsa biraz daha bekle. Tüp bebek yapan arkadaşlarım sonra kendiliğinden hamile kaldı belki öyle bir güzellik olur
13 senelik evliyim ocakta ben 34 kızım 4 esimde ağustos ayında 39 olacak yaşlarda varBende ıkıncı olmusum tebrıkler
Benım esım cok cocuk ısterdı. Ikızlerden sonra aman allah ısteyene versın dıyor. Beraber buyuttuk herseyınde vardı sagolsun. Gercekten mınık bebekle herseye yenıden baslamak cok zor. Tabı bunları gerıye donup bakınca soyleyebılıyorsun. Yasın kac? Hanı dAha varsa zaman bekleyın. Bellı bı yaştan sonrada zor olur.. coxukların arasıda az olmalı ya en azından hepsı bı anda buyurben nıye bu kadar yorum yaptıysam. Cocuk benım kanayan yaram ımza daha 25 ınde 3 canavar annesı
Onun derdi tüp bebek masrafi arabasini degistirmek istiyorEsin hic istemiyorsa sen de kararsizsan ikinci icin ugrasma güzelim. Benim esim cocuk hic istemiyordu 10 sene sonra bir yaptik ikiz olducok sükür canlarim herseyim onlar ama esim cok mutlu degil inan 3 sene oldu hala söyleniyor
Biz 3kardesiz çok bagliyiz birbirimize her animda yanimdalar kizimda tek kalsın istemiyorum ilerde benim neden kardeşim yok diye üzülmesine benim pismanligim katlanirsa diye düşünüyorum sürekliBem tek çocuk fikrini seviyorum... benimde 1 kızım var bilerek isteyerek ikinci yapmadık... eşim önce çok istedi ama ben istemiyorum diye direttimbakacak olan benim sonuçta ...
Bizimki de istemiyor ama lafını da ara ara sokuyor akşam diyor kiEşim kilo vermemi istemiyor 57 olduğum dönemde hiç güzel değildin diyor.... onun mantığı şu 52 teeee ne zaman gördün bidaha o rakam olmaz diyor...
Hepsi gidecek inşallah hiç sıkıntı yapmaBenimki de manken gibiydin ver bütün kilolarini diyor
Bizimkide bayaga inceldin nolacak böyle diyo yeter birak kurudun diyoBizimki de istemiyor ama lafını da ara ara sokuyor akşam diyor kiHayrola gine kalçalari eritme operasyonuna mi girdin
Günaydın canım her işte bi Hayır vardır ben kucugumu 36 yaşımda doğurdum şimdi martta 3 olacak bense ocakta 39 yani yasin geç değil hatta bi arkadaşım 4. Çocuğu 45 yaşında doğurdu ama 2 .için sakin hevesini kacirma kardes gibisi var mı hatta geçen anneme dedim keşke 1 tane daha dogursaydin bi bacim olsaydı inanin eksiligini hissediyorumGünaydın kızlar
Tşk ederim canım desteğin içinGünaydın canım her işte bi Hayır vardır ben kucugumu 36 yaşımda doğurdum şimdi martta 3 olacak bense ocakta 39 yani yasin geç değil hatta bi arkadaşım 4. Çocuğu 45 yaşında doğurdu ama 2 .için sakin hevesini kacirma kardes gibisi var mı hatta geçen anneme dedim keşke 1 tane daha dogursaydin bi bacim olsaydı inanin eksiligini hissediyorum
Yok artik. Beklesin araba birazKızım ocak ayında 4yasina girecek 4senedir korunmuyoruz bi sene bekleyelim akşam bi daha konusacagim bende 70 kiloya dusmeden tedaviye baslamak istemiyorum
13 senelik evliyim ocakta ben 34 kızım 4 esimde ağustos ayında 39 olacak yaşlarda var
Allah uzun sağlıklı ömürler versin bebislerine ve herkesinkine
Onun derdi tüp bebek masrafi arabasini degistirmek istiyor
Biz 3kardesiz çok bagliyiz birbirimize her animda yanimdalar kizimda tek kalsın istemiyorum ilerde benim neden kardeşim yok diye üzülmesine benim pismanligim katlanirsa diye düşünüyorum sürekli
Rabbim bilir olup olmayacağını ben ne desem bos
Bizim için hayirli olacaksa olsun diyorum
Benimki zayif halime alisik. Ben 55 kilo olsam ancak tamam derBizimkide bayaga inceldin nolacak böyle diyo yeter birak kurudun diyo
Cuma bugün canım haftaya kadar toparlarsın
Onu sen hangisini istiyorsan ondan hesapla. Öyle dedik çünkü. Adım da olabilir, cardio da tempolu yürüyüş de.Bugün menü
Sabah 10.30
2 haşlanmış yumurta
1 dilim beyaz peynir
7 yeşil zeytin
1 közlenmiş kırmızı biber
1 salatalık
1 kızarmış form ekmek
Ara
1 avuç kavrulmamış kabak çekirdeği
Akşam 16.45
8 sıkma mercimekli köfte
1 bardak ayran
1.5 lt su içebildim .. @Anka
Spor
Eliptik 45 dk =180 puan
20 dk yürüyüş bandında yürüdüm 2.5 tan mı puanlanıyor öyleyse = 50 puan yoksa cardioya mı sayılıyorG gunesli gunler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?