Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Bem tek çocuk fikrini seviyorum... benimde 1 kızım var bilerek isteyerek ikinci yapmadık... eşim önce çok istedi ama ben istemiyorum diye direttim bakacak olan benim sonuçta ...

Aaaa bu eşler neden böyle yapıyor yahu. Ama iyi olmuş. Bende olsam feci gaza gelirdim ve yapardım. Sende yaparsın bence yaparız. Hadi bakalım görsünler günlerini
Eşim kilo vermemi istemiyor 57 olduğum dönemde hiç güzel değildin diyor.... onun mantığı şu 52 teeee ne zaman gördün bidaha o rakam olmaz diyor...

Esin hic istemiyorsa sen de kararsizsan ikinci icin ugrasma güzelim. Benim esim cocuk hic istemiyordu 10 sene sonra bir yaptik ikiz oldu cok sükür canlarim herseyim onlar ama esim cok mutlu degil inan 3 sene oldu hala söyleniyor
Anlamadım neyine soyleniyor evlat bu,bazen insani çileden çıkariyorlar ama genede dünyalara degismem

Kızım ocak ayında 4yasina girecek 4senedir korunmuyoruz bi sene bekleyelim akşam bi daha konusacagim bende 70 kiloya dusmeden tedaviye baslamak istemiyorum
13 senelik evliyim ocakta ben 34 kızım 4 esimde ağustos ayında 39 olacak yaşlarda var
Allah uzun sağlıklı ömürler versin bebislerine ve herkesinkine
Esin hic istemiyorsa sen de kararsizsan ikinci icin ugrasma güzelim. Benim esim cocuk hic istemiyordu 10 sene sonra bir yaptik ikiz oldu cok sükür canlarim herseyim onlar ama esim cok mutlu degil inan 3 sene oldu hala söyleniyor
Onun derdi tüp bebek masrafi arabasini degistirmek istiyor
Bem tek çocuk fikrini seviyorum... benimde 1 kızım var bilerek isteyerek ikinci yapmadık... eşim önce çok istedi ama ben istemiyorum diye direttim bakacak olan benim sonuçta ...
Biz 3kardesiz çok bagliyiz birbirimize her animda yanimdalar kizimda tek kalsın istemiyorum ilerde benim neden kardeşim yok diye üzülmesine benim pismanligim katlanirsa diye düşünüyorum sürekli

Rabbim bilir olup olmayacağını ben ne desem bos
Bizim için hayirli olacaksa olsun diyorum

Eşim kilo vermemi istemiyor 57 olduğum dönemde hiç güzel değildin diyor.... onun mantığı şu 52 teeee ne zaman gördün bidaha o rakam olmaz diyor...
Bizimki de istemiyor ama lafını da ara ara sokuyor akşam diyor kiHayrola gine kalçalari eritme operasyonuna mi girdin

Gece hep kâbus gördüm once bi büyük sitede kızımı kaybettim bulamadim aglamam esim uyanmış beni uyandırdı

Kizimi yanima getirdi sarıldım uyudum bu sefer kendimi kaybettim yolumu bulamiyorum kayboluyorum hiç bir yol tanidik gelmiyor cantama bakıyorum esimin telefonuda cantamda ben şimdi kimi ariycam diyorum

Aklıma ilk gelen isim kizkardesim oluyor arayip kayboldum beni bul diye aglayisim
Bu gece kabus dolu gecti

Günaydın kızlar
Günaydın canım her işte bi Hayır vardır ben kucugumu 36 yaşımda doğurdum şimdi martta 3 olacak bense ocakta 39 yani yasin geç değil hatta bi arkadaşım 4. Çocuğu 45 yaşında doğurdu ama 2 .için sakin hevesini kacirma kardes gibisi var mı hatta geçen anneme dedim keşke 1 tane daha dogursaydin bi bacim olsaydı inanin eksiligini hissediyorum

Tşk ederim canım desteğin için
Dimi kardeş gibisi varmı ❤

Yok artik. Beklesin araba biraz
Yada dogal yoldan deneyin bir süre daha.

Günaydın kızlar, dünkü menümü yazmamışım;

sabah (09.00) 2 yumurtalı omlet, 20 gr kadar süzme peynir, 5 zeytin, birazcık labne (çok çok az)

öğle (12.00) mercimek çorba, tavuk tandır, ayran.

ara (12.30) Türk kahvesi,biraz geçince evden getirdiğim yoğurdum

ara (16.00) yarım Elmalı tarçınlı yoğurt

Akşam (19.00) küçüğe çorba yedirdim 3-4 kaşık aldım, azıcık yoğurtla.

su; 1,5 lt
Spor; 10 dk bisiklet (tam başladım küçük ağladı )

Cuma bugün canım haftaya kadar toparlarsın
Onu sen hangisini istiyorsan ondan hesapla. Öyle dedik çünkü. Adım da olabilir, cardio da tempolu yürüyüş de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…