Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Ay demre valla bende korkudan canım çok celsede yemiyorum aldırmadım daha hiç bunu duydum ya daha hiç ağzıma koymam☺bu arada benimde adım aslı
Çok etkiliyor zaten full carb olduğundan Şok oldum tartıda. Sakın yemeyin, yesenizde 1 tane yiyin bırakın. Benm gibi bir tepsi yemeyin Memnun oldum isimdaşım

Çok etkiliyor zaten full carb olduğundan Şok oldum tartıda. Sakın yemeyin, yesenizde 1 tane yiyin bırakın. Benm gibi bir tepsi yemeyin Memnun oldum isimdaşım
Yaaa kestanenin 2 tanesi 1 dilim ekmek ediyordu sanırım. Çok tehlikeli bişey ne yazık ki bende çok severim

mekanı cennet olsun.

Kaptancım 63 güzel hedef ama ben dün gece kestane yedim baaayaaa bi Sabah kalktım tartıda 65 Oha dedim Aslı, Allah cnını almasın Bu hafta açlık grevi yapmam gerekecek.
Herkeslere günaydın bu arada :)
Kestane nasıl bile bile yedin esimde canim çekiyo alacağım dedi disarda al ye eve getirme dedim bende çok seviyorum çünkü
Offf vallahi şu boğazımızı bir tutabilsek Cuma + gelirim sanırım ama şansımı deneyeceğim bakalım.
Yaaa bi rakibimde dişli çıksın kafa tutsun bana pazartesi dk bir gol bir

wendy ilk haftan dikkatli olursan çok daha fazla gider ama ben senden en az 1 kilo bekliyorum ve 80,5 yazıyorum
inşallah ankam, dikkat ediyorum aslında ama içimde hala sanki doğru yolda değilmişim gibi bi his var. bi incelmişte hissetmiyorum kendimi. bugün yazıcam diyetisyenime bakalım ne diyecek.

Bugünkünu paylaşmıycam canım çok sıkkındı bıraz kaçırdımyarın kontrol bıldırımı yapcaz mı
Ay bende bı çıktım mutfaktan saat olmuş 12 oturuyoruZ kızla bakalım kaçtan yatacak
Oğlum 2 yaşında ona hamileliğimden önce 58 dim. Kızım 6 yaşında. Ondan önce de 56ydım
Yok kaptanim ya napican 6 kisisiniz evde olur tabiki daginiklik allah kolaylık versin rabbim güç kuvvet versin sana❤

Evet kaptan yardimciligim vardı olur bana uyar ankam
Aslinda acikmadim da diyette oldugumu bilmeyen biri israr etti açık vermemek icin yedim :)
Cennet hurmasi tahin cok guzel olur ben cok severim
Anka Kaptanim ben yardimcin olarak mutfak toplamana yardim ederim
Bunu ne olarak alacağız acaba listeden bir bakar mısın?
Kaptancım 63 güzel hedef ama ben dün gece kestane yedim baaayaaa bi Sabah kalktım tartıda 65 Oha dedim Aslı, Allah cnını almasın Bu hafta açlık grevi yapmam gerekecek.
Herkeslere günaydın bu arada :)
Günaydın kızlar sabah mamurlugunu attım uzerimden makineye çamaşır koydum bi limonlu şu icecem simdi hadi sizde için kan şekerini dengeleniyor saldırmayin sabah sabah
Kestane nasıl bile bile yedin esimde canim çekiyo alacağım dedi disarda al ye eve getirme dedim bende çok seviyorum çünkü

inşallah ankam, dikkat ediyorum aslında ama içimde hala sanki doğru yolda değilmişim gibi bi his var. bi incelmişte hissetmiyorum kendimi. bugün yazıcam diyetisyenime bakalım ne diyecek.
3. günün olduğundan olabilir mi hemen ne bekliyorsun ki sabır biraz

Yaa deme deme ne bileyim bu kadar etkili olacağını, siz bana aşırı kalorili yiywecekler listesi yapın en iyisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…