Offf vallahi şu boğazımızı bir tutabilsekAyni ben gibisin yaHadi bakalim toparlaniyoruz cumaya kadar kacamak yok
Sana da günaydin
Çok etkiliyor zaten full carb olduğundanAy demre valla bende korkudan canım çok celsede yemiyorum aldırmadım daha hiç bunu duydum ya daha hiç ağzıma koymam☺bu arada benimde adım aslı
Ben de korkuyorum ama en azindan sabiti hedefleOfff vallahi şu boğazımızı bir tutabilsekCuma + gelirim sanırım ama şansımı deneyeceğim bakalım.
Bi araştırayım belki oyle denerimKek de yapıyorlar kinoadan, öyle bir şey yapabilirsin.
Yaaa kestanenin 2 tanesi 1 dilim ekmek ediyordu sanırım. Çok tehlikeli bişeyÇok etkiliyor zaten full carb olduğundanŞok oldum tartıda. Sakın yemeyin, yesenizde 1 tane yiyin bırakın. Benm gibi bir tepsi yemeyin Memnun oldum isimdaşım
mekanı cennet olsun.Günaydın kızlar
Kızımı babasiyla gitti anaokuluna yolcu ettim evi topluyup abdest alıp dua okuycagim olmuslerime
Anneannem rüyama girdi rahmetli hastaymış kan kusuyor benden su istedi verdim teyzeme ulaşamiyorum annen hasta gel demek için annem ve kardeşlerim geliyor anneanem üstü kan içinde ağlayarak uyandım
Bana çok düşkündü en büyük torunuydum teyzemin kizlarinin çocuklarını gördü bana hep derdiki seninkinide göreyim öyle öleyim derdi
Göremedi öldükten bi sene sonra hamile kaldım
Gune biraz buruk başladım
Kestane nasıl bile bile yedinKaptancım 63 güzel hedef ama ben dün gece kestane yedim baaayaaa biSabah kalktım tartıda 65 Oha dedim Aslı, Allah cnını almasın Bu hafta açlık grevi yapmam gerekecek.
Herkeslere günaydın bu arada :)
Yaaa bi rakibimde dişli çıksın kafa tutsun banaOfff vallahi şu boğazımızı bir tutabilsekCuma + gelirim sanırım ama şansımı deneyeceğim bakalım.
Artı gelmek yok. Zihnini temizle canım. Olumlu düşün. Kilo vermişsin gibi hayal et her günOfff vallahi şu boğazımızı bir tutabilsekCuma + gelirim sanırım ama şansımı deneyeceğim bakalım.
GünaydınGünaydın kızlar, işe gelince rahatça okurum artık, hafta sonu teli elimize aldırmıyo çocuklar.
Âmin canımmekanı cennet olsun.
inşallah ankam, dikkat ediyorum aslında ama içimde hala sanki doğru yolda değilmişim gibi bi his var. bi incelmişte hissetmiyorum kendimi. bugün yazıcam diyetisyenime bakalım ne diyecek.wendy ilk haftan dikkatli olursan çok daha fazla gider ama ben senden en az 1 kilo bekliyorum ve 80,5 yazıyorum
geçmişi okuyup geliyorum canım, spor maalesef ama onu şimdiden söyleyim.Günaydın
Bugün paylaşabilirmisin 2gunluk menü ve sporunu
Bugünkünu paylaşmıycam canım çok sıkkındı bıraz kaçırdımyarın kontrol bıldırımı yapcaz mı
Ay bende bı çıktım mutfaktan saat olmuş 12 oturuyoruZ kızla bakalım kaçtan yatacak
Ellerine sağlık canım. İnşallah tutturabilirim bu hafta
Bende her girdiğimde görüyorum onu kesinlikle bizden iyi takip ediyor
Benim mutfakta aldı başını gidiyor. Bugün de oruçluyum nasipse sahur yaptım şimdi mutfağı toplayacam ama önce senin mutfağa gireyim istersen
Oğlum 2 yaşında ona hamileliğimden önce 58 dim. Kızım 6 yaşında. Ondan önce de 56ydım
Yok kaptanim ya napican 6 kisisiniz evde olur tabiki daginiklik allah kolaylık versin rabbim güç kuvvet versin sana❤
Evet kaptan yardimciligim vardı olur bana uyar ankam
Aslinda acikmadim da diyette oldugumu bilmeyen biri israr etti açık vermemek icin yedim :)
Cennet hurmasi tahin cok guzel olurben cok severim
Günaydın kızlar
Kızımı babasiyla gitti anaokuluna yolcu ettim evi topluyup abdest alıp dua okuycagim olmuslerime
Anneannem rüyama girdi rahmetli hastaymış kan kusuyor benden su istedi verdim teyzeme ulaşamiyorum annen hasta gel demek için annem ve kardeşlerim geliyor anneanem üstü kan içinde ağlayarak uyandım
Bana çok düşkündü en büyük torunuydum teyzemin kizlarinin çocuklarını gördü bana hep derdiki seninkinide göreyim öyle öleyim derdi
Göremedi öldükten bi sene sonra hamile kaldım
Gune biraz buruk başladım
Bunu ne olarak alacağız acaba listeden bir bakar mısın?
Kaptancım 63 güzel hedef ama ben dün gece kestane yedim baaayaaa biSabah kalktım tartıda 65 Oha dedim Aslı, Allah cnını almasın Bu hafta açlık grevi yapmam gerekecek.
Herkeslere günaydın bu arada :)
Kızlar 3 günlük spor puanlarımız bunlar. Puanı eksik olan varsa alıntılasın gireyim :) Hepinize etiket yapıyorum şimdi.
Kullanıcı Adı 6.12.2019 7.12.2019 8.12.2019 9.12.2019 10.12.2019 11.12.2019 12.12.20192. Hafta Anka 0Mor Vampirella 90 45 135@Elifcig93 0mavimli 75 75Su perisi86 erisi86 246 275 521Z zeyas 105 90 120 315@Mavi95 0G gunesli gunler 0@asliayet 75 90 165@cemrenil 115 75 190suukaa 45 195 240@Sarayca 0@ada81 230 230@madamhd 145 100 100 345@zeyneppk 0wendy 30 30@gulenyuzumsunsen 127 127
Günaydın kızlar sabah mamurlugunu attım uzerimden makineye çamaşır koydum bi limonlu şu icecem simdi hadi sizde için kan şekerini dengeleniyor saldırmayin sabah sabah
bende dayanamadım tartıldım. Cuma günkü kiloma geri döndüm şükür. Şimdi sıra kilo vermekte.
Evet canım çok benzedi. Benim ig da takip ettiğim birisi paylaşmış. Görünce bende yaptım. Tadı enfes oldu tavsiye ederim. Ve çok sağlıklı
Kestane nasıl bile bile yedinesimde canim çekiyo alacağım dedi disarda al ye eve getirme dedim bende çok seviyorum çünkü
Yaaa bi rakibimde dişli çıksın kafa tutsun banapazartesi dk bir gol bir
3. günün olduğundan olabilir miinşallah ankam, dikkat ediyorum aslında ama içimde hala sanki doğru yolda değilmişim gibi bi his var. bi incelmişte hissetmiyorum kendimi. bugün yazıcam diyetisyenime bakalım ne diyecek.
Yaaa kestanenin 2 tanesi 1 dilim ekmek ediyordu sanırım. Çok tehlikeli bişeyne yazık ki bende çok severim
Yaa deme deme ne bileyim bu kadar etkili olacağını, siz bana aşırı kalorili yiywecekler listesi yapın en iyisiKestane nasıl bile bile yedinesimde canim çekiyo alacağım dedi disarda al ye eve getirme dedim bende çok seviyorum çünkü
Yaaa bi rakibimde dişli çıksın kafa tutsun banapazartesi dk bir gol bir
Aynen ben de onu yazacaktım yuarda beceremedimciddi misin ben o zaman bir fırın ekmek yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?