Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Selam kızlar. Kızımla tuz hamurundan simli filan bir şeyler yaptık evi döktük dağıttık Tükendim şu an. İnşallah uyur.

Menümü yazayım:

Sabah 7.30
3-4 uno grissini

Ara 14.00
1 yeşil çay
Gerçek bitter getirmiş bir arkadaş, ondan baya yedim

Akşam 18.30
1 kase yoğurt çorba
1 tabak tavuklu mantar yemeği
1 kase kuçburnu kompostosu

Su: 1lt
Spor: 7000 aadım

Baya derken

Ekmek yapmak da zor ya mayası filan...
Guzel degırmen unu bulsam hemen yaparım da
Gecen sene kilo verme asamasinda hemde bebegime dogal olsun diye lor peynir , peynir alti suyundanda ekmek yapardim insan isin icine girince dogalliga takiyor
Ben peyniri yapamadim mayasinida aldim ama lor kolay tel suzgecte suzuyorum hemen ohh miss
Bende maya aldım becerememıstım yanı hıc yapmadan vazgectım. Sımdı baya kafaya taktım termometre almak ıstıyorum
Off cok yorulmussundur ellerine saglik canim
Valla kollarım agrıdı baya halı sıl halı yıka koltuk sıl derken 1 hafta sonra yıne aynı olur. Malum 3 cocuk
Bu soğukta cnm hasta olmaayasin aman dikkat et valla çok yorucu bir iş bilirim eline sağlık
Ev sıcak bıde suyu ılıklastırıp yıkadım sorun olmadı sukur bıde kurursa super olur

Menuu
Sabah 10 da
Orgu peynız azıcık tuzluydu
Bıraz zeytın saymadım sanırım 3 en fazla
1 yemek kasıgı tahın pekmez ıkılısı
2 haslanmıs yumurta
Aksam 16
5 tane ıclı kofte

Cocuklara havuclu toplar yaptım agzıma bıle sürmedim yarın kahve yanına sakladım kendımı
Suyu cok guzel ıctım bugun
Spora halim kalmadı ev ısınden

Aksamkileri sen mi yaptın

Slm kızlar kaç gündür kosturmaca halindeyim buraya gelemdim diyette biraz bozuldu yüzüm olmadık yazayim regl oldum onun etkiside oldu rakibem napiyon bu arada ada81
Canım hastayım kızımla birlikte şifayı kaptık diyet falan yapamıyorum bugün eşim bize baktı... millet hasta olunca iştahı azalır benimki tam tersi ne bulduysam yedim bidd üstüne yattım...

Afiyet olsun rakibem menü güzel eksilere eksi katarım diyosun

keşke bitter hakkını alıp saklasaydın arada yerdin bi parça

İçli köfteler kızartma değilse güzel menü. Birde tahin pekmez 1 yk biraz fazla canım 1 tatlı k ye bence

Canım hastayım kızımla birlikte şifayı kaptık diyet falan yapamıyorum bugün eşim bize baktı... millet hasta olunca iştahı azalır benimki tam tersi ne bulduysam yedim bidd üstüne yattım...
Geçmiş olsun canim önce sağlığın benimde gitti diyet tutmaya çalışıyorum ucundan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…