Sen yazsana girdikçe niye yzmadan çıkıyonGiriyorum çıkıyorum mesaj yok
Anka hafta içi hep aynı saatlerde yediğim için yazmışım.Canım saatleri yaz lütfen ne yediğin kadar kaçta yediğin de önemli
Baya derkenSelam kızlar. Kızımla tuz hamurundan simli filan bir şeyler yaptık evi döktük dağıttıkTükendim şu an. İnşallah uyur.
Menümü yazayım:
Sabah 7.30
3-4 uno grissini
Ara 14.00
1 yeşil çay
Gerçek bitter getirmiş bir arkadaş, ondan baya yedim
Akşam 18.30
1 kase yoğurt çorba
1 tabak tavuklu mantar yemeği
1 kase kuçburnu kompostosu
Su: 1lt
Spor: 7000 aadım
Nerde bende o hafızaAnka hafta içi hep aynı saatlerde yediğim için yazmışım.
Güzelmiş canım menün kuru fasulyeyi kaç kaşık yedin acabaİyi akşamlar
Menüm
Sabah biraz fazla kaçırdım. 08.30
Yarım katmer yedim
Domates
Salatalık
peynir
zeytin
Akşam 18.00
Kuru fasulye
Salata
Yoğurt
Su 2 lt
Spor yapmadım
YaNerde bende o hafıza
Canım 1 kepçe yedimGüzelmiş canım menün kuru fasulyeyi kaç kaşık yedin acaba
Guzel degırmen unu bulsam hemen yaparım daEkmek yapmak da zor ya mayası filan...
Bende maya aldım becerememıstım yanı hıc yapmadan vazgectım. Sımdı baya kafaya taktım termometre almak ıstıyorumGecen sene kilo verme asamasinda hemde bebegime dogal olsun diye lor peynir , peynir alti suyundanda ekmek yapardim insan isin icine girince dogalliga takiyor
Ben peyniri yapamadim mayasinida aldim ama lor kolay tel suzgecte suzuyorum hemen ohh miss
Valla kollarım agrıdı baya halı sıl halı yıka koltuk sıl derken 1 hafta sonra yıne aynı olur. Malum 3 cocukOff cok yorulmussundur ellerine saglik canim
Ev sıcak bıde suyu ılıklastırıp yıkadım sorun olmadı sukur bıde kurursa super olurBu soğukta cnm hasta olmaayasin aman dikkat et valla çok yorucu bir iş bilirim eline sağlık
Aksamkileri sen mi yaptınMenuu
Sabah 10 da
Orgu peynız azıcık tuzluydu
Bıraz zeytın saymadımsanırım 3 en fazla
1 yemek kasıgı tahın pekmez ıkılısı
2 haslanmıs yumurta
Aksam 16
5 tane ıclı kofte
Cocuklara havuclu toplar yaptım agzıma bıle sürmedim yarın kahve yanına sakladım kendımı
Suyu cok guzel ıctım bugun
Spora halim kalmadı ev ısınden
Canım hastayım kızımla birlikte şifayı kaptık diyet falan yapamıyorum bugün eşim bize baktı... millet hasta olunca iştahı azalır benimki tam tersi ne bulduysam yedim bidd üstüne yattım...Slm kızlar kaç gündür kosturmaca halindeyim buraya gelemdim diyette biraz bozuldu yüzüm olmadık yazayim regl oldum onun etkiside oldu rakibem napiyon bu aradaada81
Bugün yediklerim
Sabah 9:30 da hastanede bi simit
13:00 kızımı eve getirince hazirda bişey yoktu
2dilim tb ekmeğindenyagsiz tost
15:00 Bi muz
18:30 yarım kase kadar tavuk salata bi kaşık yoğurtlu cevizli kereviz bi dilim tb ekmeği
Bi dilim ananas tarçınlı yeşil çay içerim 22:00 gibi
Spor
Tempolu yürüyüş 30dk 75p
Kondisyonbisiklet 30dk 90p
Toplam 165p
G gunesli gunler
Selam kızlar. Kızımla tuz hamurundan simli filan bir şeyler yaptık evi döktük dağıttıkTükendim şu an. İnşallah uyur.
Menümü yazayım:
Sabah 7.30
3-4 uno grissini
Ara 14.00
1 yeşil çay
Gerçek bitter getirmiş bir arkadaş, ondan baya yedim
Akşam 18.30
1 kase yoğurt çorba
1 tabak tavuklu mantar yemeği
1 kase kuçburnu kompostosu
Su: 1lt
Spor: 7000 aadım
Menuu
Sabah 10 da
Orgu peynız azıcık tuzluydu
Bıraz zeytın saymadımsanırım 3 en fazla
1 yemek kasıgı tahın pekmez ıkılısı
2 haslanmıs yumurta
Aksam 16
5 tane ıclı kofte
Cocuklara havuclu toplar yaptım agzıma bıle sürmedim yarın kahve yanına sakladım kendımı
Suyu cok guzel ıctım bugun
Spora halim kalmadı ev ısınden
Geçmiş olsun canim önce sağlığın benimde gitti diyet tutmaya çalışıyorum ucundanCanım hastayım kızımla birlikte şifayı kaptık diyet falan yapamıyorum bugün eşim bize baktı... millet hasta olunca iştahı azalır benimki tam tersi ne bulduysam yedim bidd üstüne yattım...
Tek başıma ne konuşuyumSen yazsana girdikçe niye yzmadan çıkıyon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?