İyi akşamlar kızlar bende hasta olanlar kervanına katıldım çok fena şifayı kaptım bütün kemiklerim agrıyor
Sabah 9.00
Tavada yumurta
5 yeşil zeytin
Domates salatalık
Ara11.00
1 elma
Yarım portakal
Akşam 16.00
5 adet mücver çok az un koydum
1 kase yoğurt
Salata
Ara19.00
Şekersiz türk kahvesi
1 rulokat
Spor yok
4000 adım atmışım sadece
60 puan
@aslihancngz @Su perisi86
Tavada yaptım ama yapışmaz taba olduğu için yağ koymaya gerek olmuyor ama ben yinede çok az fırçayla sürdümAfiyet olsun canım mücver kızartma değilse sorun yok bence. Geçmiş olsun
Afiyet olsunMenuu
Sabah 10 da
Orgu peynız azıcık tuzluydu
Bıraz zeytın saymadımsanırım 3 en fazla
1 yemek kasıgı tahın pekmez ıkılısı
2 haslanmıs yumurta
Aksam 16
5 tane ıclı kofte
Cocuklara havuclu toplar yaptım agzıma bıle sürmedim yarın kahve yanına sakladım kendımı
Suyu cok guzel ıctım bugun
Spora halim kalmadı ev ısınden
Rakibem senin menude güzel 7leri göreceksin kesin cuma17 Aralık Menüm
Sahur 06.00
Azıcık kaşarla 2 yumurtalı omlet
2 d tahıllı ekmek
Akşam 18.00
1 tabak barbunya
4-5 yk bulgur pilavı
1 d tahıllı ekmek
1 kase yoğurt
Ara 21.30
1 b sütlü kahve
2 hurma
2 ceviz
5bin adım (75puan) 400 zıpzıp (50puan)
Toplam 125 puan G gunesli gunlerSu perisi86
Baya yaniBaya derken
Evet pişman oldum zaten gözüm döndü bir anda yaaaaAfiyet olsun rakibem menü güzel eksilere eksi katarım diyosun
keşke bitter hakkını alıp saklasaydın arada yerdin bi parça
İçli köfteler kızartma değilse güzel menü. Birde tahin pekmez 1 yk biraz fazla canım 1 tatlı k ye bence
Ne kadar kaçırdın kaç gramdıSelam kızlar. Kızımla tuz hamurundan simli filan bir şeyler yaptık evi döktük dağıttıkTükendim şu an. İnşallah uyur.
Menümü yazayım:
Sabah 7.30
3-4 uno grissini
Ara 14.00
1 yeşil çay
Gerçek bitter getirmiş bir arkadaş, ondan baya yedim
Akşam 18.30
1 kase yoğurt çorba
1 tabak tavuklu mantar yemeği
1 kase kuçburnu kompostosu
Su: 1lt
Spor: 7000 aadım
Yarım ne kadar yarım tam büyüklüğü nasılİyi akşamlar
Menüm
Sabah biraz fazla kaçırdım. 08.30
Yarım katmer yedim
Domates
Salatalık
peynir
zeytin
Akşam 18.00
Kuru fasulye
Salata
Yoğurt
Su 2 lt
Spor yapmadım
Afiyet olsun geçmiş olsunİyi akşamlar kızlar bende hasta olanlar kervanına katıldım çok fena şifayı kaptım bütün kemiklerim agrıyor
Sabah 9.00
Tavada yumurta
5 yeşil zeytin
Domates salatalık
Ara11.00
1 elma
Yarım portakal
Akşam 16.00
5 adet mücver çok az un koydum
1 kase yoğurt
Salata
Ara19.00
Şekersiz türk kahvesi
1 rulokat
Spor yok
4000 adım atmışım sadece
60 puan
@aslihancngz @Su perisi86
yapabiliriz rakibim yapabiliriz.Ben deeee
bugün evde temizlik vardı. O yüzden sabah aç kaldım. Öğleden sonra da çok abandım.Afiyet olsun canım
Afiyet olsun sporda menüde güzel
Mercimek köftesi sisirmistir mideniafiyet olsun ❤
Afiyetler olsun ❤
Hafif bir menü olmuş afiyet olsun
simit fazla olmuş canım ya.Kizlar sali menüm:
Su perisi86
Kahvalti 8 de tavada az sucuklu bir yumurta, yarim dilim tahilli ekmek, kahve
Ara 11de bir simit, 5 siyah zeytin ve cay
Öglen 1 gibi sütlü kahve, az kuruyemis
Aksam yemegi 4te firinda patatesli et yemegi (et büyük bir parca ve patates minik) ve cacik
6da cay.
karbonhidrat AZcık fazla kaçmış sanki.Bugün yediklerim
Sabah 9:30 da hastanede bi simit
13:00 kızımı eve getirince hazirda bişey yoktu
2dilim tb ekmeğindenyagsiz tost
15:00 Bi muz
18:30 yarım kase kadar tavuk salata bi kaşık yoğurtlu cevizli kereviz bi dilim tb ekmeği
Bi dilim ananas tarçınlı yeşil çay içerim 22:00 gibi
Spor
Tempolu yürüyüş 30dk 75p
Kondisyonbisiklet 30dk 90p
Toplam 165p
G gunesli gunler
bugün doktora gitmiyor muydun canım?Dişim yine başladı ya off
Yaa canım emeklerini boşa atma.Selam kızlar. Kızımla tuz hamurundan simli filan bir şeyler yaptık evi döktük dağıttıkTükendim şu an. İnşallah uyur.
Menümü yazayım:
Sabah 7.30
3-4 uno grissini
Ara 14.00
1 yeşil çay
Gerçek bitter getirmiş bir arkadaş, ondan baya yedim
Akşam 18.30
1 kase yoğurt çorba
1 tabak tavuklu mantar yemeği
1 kase kuçburnu kompostosu
Su: 1lt
Spor: 7000 aadım
Karanfil yağıyla baya ağrısı azalıyordu dursun az daha demiştimbugün doktora gitmiyor muydun canım?
Yok ya kayınvalıdem vermıstı. Bı gıdıp stokları guncellemek gerekıyorAksamkileri sen mi yaptın
Iclı kofte haslamaydı. Tahın pekmez sabah canım cok tatlı ıstıyor bıde tahını cıfte kavrulmus cok sevıyorumAfiyet olsun rakibem menü güzel eksilere eksi katarım diyosun
keşke bitter hakkını alıp saklasaydın arada yerdin bi parça
İçli köfteler kızartma değilse güzel menü. Birde tahin pekmez 1 yk biraz fazla canım 1 tatlı k ye bence
Olduğu kadar canım bebeğin çok küçük abur cubur vs yemedikten sonra gittiği kadar gitsin kasma kendiniKızlar ben bu hafta daha eksi göremedim. Bu 2 gün çokçok dikkat etmem gerekiyor. Ya 84leri görebilirim değil mi?
Öyle olmaz ama canım ya. Diş ağrısı geçmez. Tedavi gerektirir. Yarın kesin git. Hangi dişindi ağrıyanKaranfil yağıyla baya ağrısı azalıyordu dursun az daha demiştim
Evet inşallah ama takıma zarar vermek istemiyorumOlduğu kadar canım bebeğin çok küçük abur cubur vs yemedikten sonra gittiği kadar gitsin kasma kendini
Masallah azımlısın gorebılırsın hemkılo alman sabıt kalmandan daha kotu. O yuzden stres hıc yapmaKızlar ben bu hafta daha eksi göremedim. Bu 2 gün çokçok dikkat etmem gerekiyor. Ya 84leri görebilirim değil mi?
Allah sıfa versın nıye ıhmal ettın bır dıs agrısı ıkı kulas agrısı ölüm gıbı bısey surunduruyor ınsanıKaranfil yağıyla baya ağrısı azalıyordu dursun az daha demiştim
Ay bide paketli ürün yasak zaten.Olduğu kadar canım bebeğin çok küçük abur cubur vs yemedikten sonra gittiği kadar gitsin kasma kendini
Saol canım. İnşallah bakalım. Diyetisyene gidebilseydim çok iyi olacaktıMasallah azımlısın gorebılırsın hemkılo alman sabıt kalmandan daha kotu. O yuzden stres hıc yapma
Allah sıfa versın nıye ıhmal ettın bır dıs agrısı ıkı kulas agrısı ölüm gıbı bısey surunduruyor ınsanıkaranfıl cayıda agrı kesıcıymıs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?