Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Ya sen bu gün yeşil mercimek sormuştun ben onu tam cevaplayacaktım çocuklardan biri ağladı unuttum sonra
Aidin Salih Yeşil mercimek için B kan grubunda direk yağ olarak depolanıyor demiş. Bilmiyorum ne kadar doğru ama ben inanılmaz seviyorum çok yememeye çalışıyorum.

Bende bugün a kan grubuna baktım. Et süt yasak diyor ikisi de vazgeçilmezim.

Yakın zamanda inşallah bir pilatese başlıcam birde uyku eğitimiyle ilgili okuyacak kitaplarım var. Onları bitirmem lazım. Örgüyü azaltıcam

Öyle olmaz ama canım ya. Diş ağrısı geçmez. Tedavi gerektirir. Yarın kesin git. Hangi dişindi ağrıyan
20 lik dişim. Çıkana kadar süründürdü, doğru dürüst kullanmadan çürüdü her çocukta 1 dişim gitti bu 4. olacak
Evet inşallah ama takıma zarar vermek istemiyorum
Hı hı her hafta 1. yiz zatenben çok vericem paylaşırız seninle
Yağ damlattım yine hafifledi biraz sağol canım

Ay bide paketli ürün yasak zaten.
Süper
Ben bı dızıye sardım agla agla tum stresımı derdımı attım sukur baya rahatladım oh be
Hiç dizim yok ya ben de bi diziye sarmak istiyorum

Kızlar ben bu hafta daha eksi göremedim. Bu 2 gün çokçok dikkat etmem gerekiyor. Ya 84leri görebilirim değil mi?
Görürsün elbet. Saglikli, mantikli kilo vermek gerek. Ben birdenbire cok hizli kilo vermeyi dogru bulmuyorum acikcasi. Her hafta yarim kilo ile bir kilo arasi gayet iyi. Hem de daha kalici gider.

Komik kadınsın vallahi. 1. Liği paylaşsak neyse inş ya sabit kalırım yada 100 gr veririm

Görürsün elbet. Saglikli, mantikli kilo vermek gerek. Ben birdenbire cok hizli kilo vermeyi dogru bulmuyorum acikcasi. Her hafta yarim kilo ile bir kilo arasi gayet iyi. Hem de daha kalici gider.
haklısın takımda olmasam bu hafta veremesem de takmazdım ama takım sorumluluğu canımı sıkıyor
Benim ikizlerin de biri uyaniyor sonra digeri ha babam ugras dur
allah kolaylık versin canım
alta foto attım canım
Ben de a grubuyum ve et ve süt olmazsa olmazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…