Ya sen bu gün yeşil mercimek sormuştun ben onu tam cevaplayacaktım çocuklardan biri ağladı unuttum sonraİyi akşamlar arkadaşlar bugün menü:
Kahvaltı (7.30)
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
1 dilim ekmek
Domates yeşillik
Öğlen (13.00)
Yarım kase yeşil mercimek salatası
Akşam (18.30)
1 tabak patates yemeği
Yoğurt
1 dilim tam buğday unundan portakallı kek yapmıştım ondan yedim akşam çay yanında
Su 2 lt
10 bin adım
150 puan
@aslihancngz @Su perisi86
Hangisi ki?Ben bı dızıye sardım agla agla tum stresımı derdımı attım sukurbaya rahatladım oh be
Bende bugün a kan grubuna baktım. Et süt yasak diyorYa sen bu gün yeşil mercimek sormuştun ben onu tam cevaplayacaktım çocuklardan biri ağladı unuttum sonra
Aidin Salih Yeşil mercimek için B kan grubunda direk yağ olarak depolanıyor demiş. Bilmiyorum ne kadar doğru ama ben inanılmaz seviyorumçok yememeye çalışıyorum.
20 lik dişim. Çıkana kadar süründürdü, doğru dürüst kullanmadan çürüdüÖyle olmaz ama canım ya. Diş ağrısı geçmez. Tedavi gerektirir. Yarın kesin git. Hangi dişindi ağrıyan
Hı hı her hafta 1. yiz zatenEvet inşallah ama takıma zarar vermek istemiyorum
Yağ damlattım yine hafifledi biraz sağol canımMasallah azımlısın gorebılırsın hemkılo alman sabıt kalmandan daha kotu. O yuzden stres hıc yapma
Allah sıfa versın nıye ıhmal ettın bır dıs agrısı ıkı kulas agrısı ölüm gıbı bısey surunduruyor ınsanıkaranfıl cayıda agrı kesıcıymıs
SüperAy bide paketli ürün yasak zaten.
Hiç dizim yok ya ben de bi diziye sarmak istiyorumBen bı dızıye sardım agla agla tum stresımı derdımı attım sukurbaya rahatladım oh be
Görürsün elbet. Saglikli, mantikli kilo vermek gerek. Ben birdenbire cok hizli kilo vermeyi dogru bulmuyorum acikcasi. Her hafta yarim kilo ile bir kilo arasi gayet iyi. Hem de daha kalici gider.Kızlar ben bu hafta daha eksi göremedim. Bu 2 gün çokçok dikkat etmem gerekiyor. Ya 84leri görebilirim değil mi?
Benim ikizlerin de biri uyaniyor sonra digeriKızlarrrr nerdesiniz gündüz hiç giremiyorum bu ara. Küçüğün uykuları feci
Hangi kitaplarYakın zamanda inşallah bir pilatese başlıcam birde uyku eğitimiyle ilgili okuyacak kitaplarım var. Onları bitirmem lazım. Örgüyü azaltıcam
Komik kadınsın vallahi. 1. Liği paylaşsak neyse20 lik dişim. Çıkana kadar süründürdü, doğru dürüst kullanmadan çürüdüher çocukta 1 dişim gitti bu 4. olacak
Hı hı her hafta 1. yiz zatenben çok vericem paylaşırız seninle
Yağ damlattım yine hafifledi biraz sağol canım
Süper
Hiç dizim yok ya ben de bi diziye sarmak istiyorum
Ben de a grubuyum ve et ve süt olmazsa olmazimBende bugün a kan grubuna baktım. Et süt yasak diyorikisi de vazgeçilmezim.
Bildim bildim
Onu da paylaşırız. 1. benim inşallahKomik kadınsın vallahi. 1. Liği paylaşsak neyseinş ya sabit kalırım yada 100 gr veririm
haklısın takımda olmasam bu hafta veremesem de takmazdım ama takım sorumluluğu canımı sıkıyorGörürsün elbet. Saglikli, mantikli kilo vermek gerek. Ben birdenbire cok hizli kilo vermeyi dogru bulmuyorum acikcasi. Her hafta yarim kilo ile bir kilo arasi gayet iyi. Hem de daha kalici gider.
allah kolaylık versin canımBenim ikizlerin de biri uyaniyor sonra digeriha babam ugras dur
alta foto attım canımHangi kitaplar
Ben de a grubuyum ve et ve süt olmazsa olmazim
Yok okudum söylemiyorum
Kimseye söylemek yok ama
Kız daha yeni başladı yarışma. Hayır söylemiyoruz hangisi olduğunuBildim bildimnoldu sonucu konuşabiliyormuyuz
Tracy Hogg oldukca iyidirhaklısın takımda olmasam bu hafta veremesem de takmazdım ama takım sorumluluğu canımı sıkıyor
allah kolaylık versin canım
alta foto attım canım
Eki Görüntüle 2566338
Hay maşallahhaklısın takımda olmasam bu hafta veremesem de takmazdım ama takım sorumluluğu canımı sıkıyor
allah kolaylık versin canım
alta foto attım canım
Eki Görüntüle 2566338
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?