- 15 Eylül 2015
- 10.651
- 28.756
- 598
Tamam rast gele inşallahKız daha yeni başladı yarışma. Hayır söylemiyoruz hangisi olduğunu
Kazanırsam KK nın en pasaklısı mı olucamTamam rast gele inşallah
Kendisini çok severim.Tracy Hogg oldukca iyidir
Sen yapardın eminim ben. Desteğin yok senin ondan olmamıştır. Valla oğluş 4 aylık olana kadar bitecek bunlar.Hay maşallahüsttten 2 ve 3 ü okudum ben ama sonuç başarısız
Bende 3 ve 8e oy verdim. Yarışma bitince söyle bana da. Doğru tahmin etmiş miyim?Kız daha yeni başladı yarışma. Hayır söylemiyoruz hangisi olduğunu
Bu ara bende bakıyorum yıtık sıfa kıtabına durumum hıc ıyı degılYa sen bu gün yeşil mercimek sormuştun ben onu tam cevaplayacaktım çocuklardan biri ağladı unuttum sonra
Aidin Salih Yeşil mercimek için B kan grubunda direk yağ olarak depolanıyor demiş. Bilmiyorum ne kadar doğru ama ben inanılmaz seviyorumçok yememeye çalışıyorum.
Turk dızısı ızlemıyorum canım ıran yapımı pedar ısmı guzel bı ask hıkayesıHangisi ki?
Bende a grubuyum hepte sevdıgım seyler yasak. Ama helali haram kılmak olmaz deyıp karırında yemek lazım bılemedımBende bugün a kan grubuna baktım. Et süt yasak diyorikisi de vazgeçilmezim.
Ya bende turk yapımı fılm dızı ızlemıyorum sıddet aldatma entrıka. Normallesıyor gozumuzde.. ıran fılm ve dızılerıne asıgım ben o sakınlık asık ettı benı20 lik dişim. Çıkana kadar süründürdü, doğru dürüst kullanmadan çürüdüher çocukta 1 dişim gitti bu 4. olacak
Hı hı her hafta 1. yiz zatenben çok vericem paylaşırız seninle
Yağ damlattım yine hafifledi biraz sağol canım
Süper
Hiç dizim yok ya ben de bi diziye sarmak istiyorum
Yaaa bana da soyle
Kimseye söylemek yok ama
Yaa ne guzel. Ama bu kıtaplar bıtene kadar coxuk askere gıder bacımhaklısın takımda olmasam bu hafta veremesem de takmazdım ama takım sorumluluğu canımı sıkıyor
allah kolaylık versin canım
alta foto attım canım
Eki Görüntüle 2566338
Ben kimseye söylemiyorum o önceden görmüştü benim mutfağımı ordan biliyorYaaa bana da soyle
Başta bi psikolojisi bozuluyor insanınBu ara bende bakıyorum yıtık sıfa kıtabına durumum hıc ıyı degıl
Bu gün benimkiler uyudu ama dişim uyutmuyor bu sefer deBenimkide uyumuyor hamagina koydum reklam izliyor
Karanfil iyi geliyordu sanirimBu gün benimkiler uyudu ama dişim uyutmuyor bu sefer de
Evet kaç gündür onla duruyordum bu gün geçirmedi nedense baya azalttı amaKaranfil iyi geliyordu sanirim
Doğru diyorsun askere gidebilirBu ara bende bakıyorum yıtık sıfa kıtabına durumum hıc ıyı degıl
Turk dızısı ızlemıyorum canım ıran yapımı pedar ısmı guzel bı ask hıkayesı
Bende a grubuyum hepte sevdıgım seyler yasak. Ama helali haram kılmak olmaz deyıp karırında yemek lazım bılemedım
Ya bende turk yapımı fılm dızı ızlemıyorum sıddet aldatma entrıka. Normallesıyor gozumuzde.. ıran fılm ve dızılerıne asıgım ben o sakınlık asık ettı benı
Yaaa bana da soyle
Yaa ne guzel. Ama bu kıtaplar bıtene kadar coxuk askere gıder bacım
Ben de dr who hastasıydım döndürür döndürür ona bakardım artık hiç fırsatım olmuyor bişey açıp bakmayaDoğru diyorsun askere gidebilirAllahtan ilk oğlumda okumuştum çoğunu.
bende Türk dizisi sevmiyorum hele bu dönemdekileri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?