Oo valla zor olmuşturAyy çok fena baskın yedim akşam kalabalık bi grup misafir ağırladım yeni gittiler
Kızlar ya yiyip yiyip kilo almayanlar ne şanslı .
Ne güzel ya her dk her istediklerini yiyorlar ama kilo almıyorlar . Of of ..
Biraz dikkat etsem dahi kilo veremiyorum illa sıkı diyet yapmam lazım kilo vermek için ...
Sıkı diyet yapınca da gram gram gidiyor
Biraz dikkat etmeyip spor yapsam da hemen kilo alıyorum .
Ne olacak bu kisir döngü.. hayat boyu yiyemeyecekmiyim ben Surekli yememem gerek psikolojisinden ve diledigim gibi yiyememkten çok sıkıldım yerken bile yememem gereken psikolojisi olduğu için doyamıyorum canım sürekli yemek istiyor . Yemezkende canım yemek istiyor her türlü yemek istiyo ama kilolar gitmiyo
Geçmiş olsun cnm ins biran önce iyileşir oglun. Inşallah kilolar gitmiştirYoğun bir günün ardından herkese iyi geceler Kızlar. Oğlum feci grip oldu. Sabahtan beri onunla uğraşıyorum. Boğazı falan ağrımıyor galiba. Sadece burnu akıyor. İlaç başladım. Şimdi de uyanıp duruyor. Allahım çocuklar hasta olmasın.
Bugün güzel geçti. Yarını çok merak ediyorum. İnş kilo verebilmişimdir. Pazartesiden beri tartılmadım. İlk kez bu kadar uzun süre tartılmadım. Bakalım yarın ne olacak?
Amin inşallah canım.Geçmiş olsun cnm ins biran önce iyileşir oglun. Inşallah kilolar gitmiştir
Habersiz yemeğe mi gelmişlerAyy çok fena baskın yedim akşam kalabalık bi grup misafir ağırladım yeni gittiler
Kuru yemiş çok gibi geldi gözümeBugün yediklerim Sabah
09:30 cokelik kavurması 8zeytin 1.5 dilim tb ekmeği yeşil çay
12:30 4 ceviz
16:15 Bi muz bi bardak ayran 5cig badem 5findik
18:45 2kepce mercimek çorbası bi tabak pırasa kavurması bir buçuk dilim tb ekmeği
22:00 kayısı çayı bi kuru kayısı
50dk tempolu yürüyüş 125p
G gunesli gunler
Tam bunu yaziyordum B Baharyagmuru35 ayni ögünde corba ve ekmek olmasin demek istemistimÇorbayla ekmek dediği tek öğünde hem çorba hem ekmek olması canım.
Gecmis olsun. Bugün de güzel bir sonucla geleceksin herhalde rakibem icime dogduYoğun bir günün ardından herkese iyi geceler Kızlar. Oğlum feci grip oldu. Sabahtan beri onunla uğraşıyorum. Boğazı falan ağrımıyor galiba. Sadece burnu akıyor. İlaç başladım. Şimdi de uyanıp duruyor. Allahım çocuklar hasta olmasın.
Bugün güzel geçti. Yarını çok merak ediyorum. İnş kilo verebilmişimdir. Pazartesiden beri tartılmadım. İlk kez bu kadar uzun süre tartılmadım. Bakalım yarın ne olacak?
Kiz o kadarcik kuruyemisten nolcakKuru yemiş çok gibi geldi gözüme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?