Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Kızlar ya yiyip yiyip kilo almayanlar ne şanslı .
Ne güzel ya her dk her istediklerini yiyorlar ama kilo almıyorlar . Of of ..
Biraz dikkat etsem dahi kilo veremiyorum illa sıkı diyet yapmam lazım kilo vermek için ...
Sıkı diyet yapınca da gram gram gidiyor
Biraz dikkat etmeyip spor yapsam da hemen kilo alıyorum .
Ne olacak bu kisir döngü.. hayat boyu yiyemeyecekmiyim ben Surekli yememem gerek psikolojisinden ve diledigim gibi yiyememkten çok sıkıldım yerken bile yememem gereken psikolojisi olduğu için doyamıyorum canım sürekli yemek istiyor . Yemezkende canım yemek istiyor her türlü yemek istiyo ama kilolar gitmiyo

Yoğun bir günün ardından herkese iyi geceler Kızlar. Oğlum feci grip oldu. Sabahtan beri onunla uğraşıyorum. Boğazı falan ağrımıyor galiba. Sadece burnu akıyor. İlaç başladım. Şimdi de uyanıp duruyor. Allahım çocuklar hasta olmasın.
Bugün güzel geçti. Yarını çok merak ediyorum. İnş kilo verebilmişimdir. Pazartesiden beri tartılmadım. İlk kez bu kadar uzun süre tartılmadım. Bakalım yarın ne olacak?

Denge kurmayı öğreneceğiz bi gün çok yediysek ertesi gün biraz hafif geçecek ya bir iki kilo aldıktan sonra hemen onu vermeye çalışacaz ki ipin ucu kaçmasın gibi gibi işte

Geçmiş olsun cnm ins biran önce iyileşir oglun. Inşallah kilolar gitmiştir

Geçmiş olsun cnm ins biran önce iyileşir oglun. Inşallah kilolar gitmiştir
Amin inşallah canım.
Valla inşallah gider hala çok kiloluyum. Yatın birde diyetisyene gidicem randevu aldım. Sen diyetisyene gitmemiştin sanırım dimi?

Bugün yediklerim Sabah
09:30 cokelik kavurması 8zeytin 1.5 dilim tb ekmeği yeşil çay

12:30 4 ceviz

16:15 Bi muz bi bardak ayran 5cig badem 5findik

18:45 2kepce mercimek çorbası bi tabak pırasa kavurması bir buçuk dilim tb ekmeği

22:00 kayısı çayı bi kuru kayısı

50dk tempolu yürüyüş 125p
G gunesli gunler

Kızlar tek tek alıntı yapamadim genel olarak menuler iyiydi

Hasta olan arkaslarima ve cocuklarina rabbim şifa versin geçmiş olsun

Mutfağı topladım çamaşır katladım geldim. Daha küçükler uyumamış. Bebek sadece emerken uyuyor onun dışında hep ayakta
Allahtan yürümeyi öğrendi yürüyorum diye kucağıma gelmiyor fazla

***12. TAKIM 653. ETAP***

Elifcig93 (60,3/

MorVampirella(67
mavimli(78,9/
Su perisi86 (79,4
aslihancngz(63/
cemrenil(62/
madamhd(80,8/
Zeyas(83,5/
Sarayca(70,8
asliayet (72,9
Suukaa(85,4/
gulenyuzumsunsen(79,9
wendy (81,0
Anka(70,1

12. Takım Ortalama :

Kuru yemiş çok gibi geldi gözüme

Gecmis olsun. Bugün de güzel bir sonucla geleceksin herhalde rakibem icime dogdu
Maalesef ben dün regl oldum zaten sistim hissediyordum. Üstelik bu hafta da ekstra dikkat etmistim

Su perisi86
Persembe menüm
Kahvalti 8 de bir sosis, bir kasik tulum peyniri bir dilim tahilli ekmek kahve
Ara bir elmali cörek, kahve
Öglen 1de bir muz, bir parmak kadar çikolata (megersem regl olacakmisim canim acayip tatli istiyordu)
Aksam 6da bir parca et, cacik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…