Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Habersiz yemeğe mi gelmişler

Yok canım yemeğe gelmediler. Çay yaptım. Memleketten kaynatam geldi. Akşam bizdeydi o var diye eşimin iki dayısı eşleri kızları gelinleri falan derken baya kalabalık geldiler. Neyseki buzlukta böreğim oluyor hep attım fırına hemen çay demlenene kadar pişti öle hallettim aslında bide mozaik pasta yapıp dolaba koyasım var hazır tatlı bişey olsun diye ama hem çok uzun kalmaz hem de ben yerim diye cesaret edemiyorum

Gecmis olsun. Bugün de güzel bir sonucla geleceksin herhalde rakibem icime dogdu
Maalesef ben dün regl oldum zaten sistim hissediyordum. Üstelik bu hafta da ekstra dikkat etmistim
Saol canım. Tüh regl olman kötü olmuş ama boşver haftaya etkisi fazla olur
Ay inşallah. 6da kalktım. Oğlum hem hasta hem erken kalkıyor. Erken kalkan çocuğa öneriniz yok mu? Şöyle 7 veya 7.30 da kalksa süper olacak.

Birkaç gündür istemsizce mesaiye kaldim gelemedim foruma malesef.. dun de tercihlerimi bitirdim gonderdim hayırlısıyla inşallah olur bekleme surrcindeyim artık:)
Hafta başında cok güzel bir eksi görmüştüm ama 5 gündür wc ye cikamadim ve su an karnim ağrıyor akşama ilaç mi alsam bilmiyorum ilac da tam tersi etki yapiyo c.tesi disari cikacaktim nasil cikacagim bilmiyorum ben de normal insanlar gibi duzenli wc ye gitmek istiyorum ya

***12. TAKIM 653. ETAP***

Elifcig93 (60,3/

MorVampirella(67/66,6/0,4/%0,597)
mavimli(78,9/
Su perisi86 (79,4
aslihancngz(63/62,9/0,1/%0,16)
cemrenil(62/
madamhd(80,8/
Zeyas(83,5/
Sarayca(70,8
asliayet (72,9
Suukaa(85,4/
gulenyuzumsunsen(79,9
wendy (81,0
Anka(70,1

12. Takım Ortalama :

Geçen hafta 67
Bu hafta 66.6
Fark 0.4 kg
Yüzde 0.597

Öyle bir dünya yok bebeğim bakma sen onlara. Yiyip de kilo almayan diye bir şey yok.

İkş haftadır düzgün uyumuyorum benim kız hep ayakta ya diş ağrısı ya da boyu uzuyor onun ağrıları. 4 cm boy atmış birden. Anlamadım gittti vallahi. Her yerim ağrıyor ya. Hele bu hafta pik yaptı artık. Gece yastıkla buluşamadım bir türlü Melisa içirdim fayda etmedi çocuğa. Calpol vermeyi mi denesem bilemedim. Ölmek üzereyim artık belim boynum hep ağrıyor. Bir de kilo hiç veremedim ona da moralim bozuldu. Kabızlık mı var onu çözmedim. Hiç böyle bir şey yaşamazdım diyete başlamadan önce. Stresten midir nedir Sinir oldum.

Maşallah kizina kac aylık
Diş çıkarken rahatlamasi için damaga sürülen jel vardı dr sorup alabirsin kizima kullanmıştım zor bir süreç diş evresi

1 ay sonra 4 yasina girecek hala gece uyanip beni çağırıyor anne yanima gel diye

Kilo içinde her hafta aynı gidecek diye bir kural yok arti gelmedin en azindan

Büyüme ağrıları yeğenimde de oluyo. Bi kaç kez çok şiddetli oldu. doktor masaj felan yapın demiş ablama, belli bir yaşa kadar çekeceksiniz buna demiş. Bazı çocuklarda böle olabiliyomuş.
Kabızlık ben de oluyodu ilk aylarda. 4. ayımdayım daha yeni düzene girdim diyebilirim. ama hala bazen oluyo.

Yoğunluğum artmadan yazayım dedim, yoksa gün boyu zor yazarım.

Hafta boyu açtım. Bu kadar açlıktan sonra tartım 59,5 . Fena sayılmaz ama daha düşük bekliyodum. Çünkü gerçekten salıdan beri açım.
En azından 59 lara geldim. Umarım bu açlığın üstüne haftasonu dağıtmam.

***12. TAKIM 653. ETAP***

Elifcig93 (60,3/59,5/0,8/%1,34)
MorVampirella(67/66,6/0,4/%0,597)
mavimli(78,9/
Su perisi86 (79,4
aslihancngz(63/62,9/0,1/%0,16)
cemrenil(62/
madamhd(80,8/
Zeyas(83,5/
Sarayca(70,8
asliayet (72,9
Suukaa(85,4/
gulenyuzumsunsen(79,9
wendy (81,0
Anka(70,1

12. Takım Ortalama :

Son düzenleme:
Günaydın

Kilo bildireyim
Geçen hafta 70.8 kg
Bu hafta 70.2 kg
Fark 0.6 kg
Yüzde 0.85

Anka kaptanım ben eskisi gibi vakit ayiramiyorum buraya. PC den giriş yapmıyorum. Telefonu yine unutacam diye stres oldum. En iyisi listeden ayrılmak. Sanırım izin hakkım yok bu nedenle kendi isteğimle ayrılıyorum.

Öncelikle kaptanım sana ve tüm takım arkadaşlarıma her şey için teşekkür ederim. Halinizi sormak için müsadenizle Arada uğramak isterim. Hoşçakalin

Geçen hafta 83.5
Bu hafta 83.2
Aradaki fark -300 gram

Aslında bugün için daha fazla eksi bekliyordum ama dün gece saat 4 tü daha gözümü kapatmamıştım aklıma türlü türlü şeyler takıldı yatakta dön dön uyuyamadım sabahta 7 buçukta kalktım uyuyamadıgım zaman verimli kilo veremiyorum malesef dün akşamdan sabaha sadece 100 gram gitmiş düşünün .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…