Habersiz yemeğe mi gelmişler
Saol canım. Tüh regl olman kötü olmuş ama boşver haftaya etkisi fazla olurGecmis olsun. Bugün de güzel bir sonucla geleceksin herhalde rakibem icime dogdu
Maalesef ben dün regl oldumzaten sistim hissediyordum. Üstelik bu hafta da ekstra dikkat etmistim
En dogalindan cevizler memleketten
Afiyet olsunSu perisi86
Persembe menüm
Kahvalti 8 de bir sosis, bir kasik tulum peyniri bir dilim tahilli ekmek kahve
Ara bir elmali cörek, kahve
Öglen 1de bir muz, bir parmak kadar çikolata (megersem regl olacakmisim canim acayip tatli istiyordu)
Aksam 6da bir parca et, cacik.
Geçen hafta 67
Bu hafta 66.6
Fark 0.4 kg
Yüzde 0.597
Öyle bir dünya yok bebeğim bakma sen onlara. Yiyip de kilo almayan diye bir şey yok.Kızlar ya yiyip yiyip kilo almayanlar ne şanslı .
Ne güzel ya her dk her istediklerini yiyorlar ama kilo almıyorlar . Of of ..
Biraz dikkat etsem dahi kilo veremiyorum illa sıkı diyet yapmam lazım kilo vermek için ...
Sıkı diyet yapınca da gram gram gidiyor
Biraz dikkat etmeyip spor yapsam da hemen kilo alıyorum .
Ne olacak bu kisir döngü.. hayat boyu yiyemeyecekmiyim ben Surekli yememem gerek psikolojisinden ve diledigim gibi yiyememkten çok sıkıldım yerken bile yememem gereken psikolojisi olduğu için doyamıyorum canım sürekli yemek istiyor . Yemezkende canım yemek istiyor her türlü yemek istiyo ama kilolar gitmiyo
Maşallah kizina kac aylıkİkş haftadır düzgün uyumuyorum benim kız hep ayakta ya diş ağrısı ya da boyu uzuyor onun ağrıları. 4 cm boy atmış birden. Anlamadım gittti vallahi. Her yerim ağrıyor ya. Hele bu hafta pik yaptı artık. Gece yastıkla buluşamadım bir türlüMelisa içirdim fayda etmedi çocuğa. Calpol vermeyi mi denesem bilemedim. Ölmek üzereyim artık belim boynum hep ağrıyor. Bir de kilo hiç veremedim ona da moralim bozuldu. Kabızlık mı var onu çözmedim. Hiç böyle bir şey yaşamazdım diyete başlamadan önce. Stresten midir nedir Sinir oldum.
Büyüme ağrıları yeğenimde de oluyo. Bi kaç kez çok şiddetli oldu. doktor masaj felan yapın demiş ablama, belli bir yaşa kadar çekeceksiniz buna demiş. Bazı çocuklarda böle olabiliyomuş.İkş haftadır düzgün uyumuyorum benim kız hep ayakta ya diş ağrısı ya da boyu uzuyor onun ağrıları. 4 cm boy atmış birden. Anlamadım gittti vallahi. Her yerim ağrıyor ya. Hele bu hafta pik yaptı artık. Gece yastıkla buluşamadım bir türlüMelisa içirdim fayda etmedi çocuğa. Calpol vermeyi mi denesem bilemedim. Ölmek üzereyim artık belim boynum hep ağrıyor. Bir de kilo hiç veremedim ona da moralim bozuldu. Kabızlık mı var onu çözmedim. Hiç böyle bir şey yaşamazdım diyete başlamadan önce. Stresten midir nedir Sinir oldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?