- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.669
- 498
Teşekkürlerr❤Melda Demiröz Habalı (@diyetisyenmelda) • Instagram photos and videos
631K Followers, 220 Following, 1,854 Posts - See Instagram photos and videos from Melda Demiröz Habalı (@diyetisyenmelda)instagram.com
Ben link dağıttım öylesine katılmak isteyen olursa diye. Zaten odanın tamamı değil de bi dolap, bi yatak duvar pencere vs sadece tek bir bölümüBenım oturma odası çocuk odasını geçti
Bide çocuk odası yok bende genç odası var
Çok geçmiş olsun canım Rabbim şifa ve kolaylıklar versin...Benim evde revire döndü yine ,
kızımın dişi dolgu oldu ,
eşim 2 diş çektirdi ,
Oğlum da kusuyo ..
Allah’ın verdiğine hamdolsunda bir ona bir ona koşup duruyorum
Ohhh tam şenlik havasında 🖒🖒Baksanıza şunların halıne komşu arkadaşı bızde uçurdular odayı Eki Görüntüle 2566958 Eki Görüntüle 2566958
10:00 1 elma yarım ceviz
Kahvaltı 11:00
1 haş yumurta
1 dilim etimek
3 zeytin
1 ceviz
14:30 çeyrek ananas
Akşam 18:00 1 sb dereotlu yoğurt
21:00 Türk kahvesi
1 lt maydanoz-nane-limon tarçınlı su
1 lt su
Su perisi86
Bademciklerim çok şişti ada çayı gargarası yaptım başka bitkisel önerisi olan var mı ?
Ballı soğan Boğaz ağırısınız dün tvde şöyleydiler görümce de çok yapar bunu
Çok teşekkür ederim kızlar deniyeyim hemen ❤❤Sende aç kalanlar kervanına eklenmişsin
Sirkeyle sabah akşam boğazına gargara yap burnuna da biraz çek mikropları öldürüyor
Canım avuç büyüklüğü kadarNe kadar kaçırdın kaç gramdı
Yarım ne kadar yarım tam büyüklüğü nasıl
Afiyet olsun geçmiş olsun
sağol canımÇok geçmiş olsun canım Rabbim şifa ve kolaylıklar versin...
Kısır ve dolma biraz tartı öncesi riskli ama afiyet olsun canımİyi akşamlar kızlar
Sabah 10.00
3 yumurta ile kıvırcık salatası
Tere yeşil sogan ve maydonoz da ekledim
Akşam:15.00 (oturmaya davetliydim)
3 kaşık kereviz salatası
2 kaşık kısır
2 biber dolması
1/2 dilim tatlı incecikti keki kabarmamıştı
@Su perisi86
Valla açım ama yarın sabah tartıdan sonra doyacağım inşallah , reglim sabah artı veya sabit gelmek istemiyorum baya az yedim bakalım nolacakSende aç kalanlar kervanına eklenmişsin
Sirkeyle sabah akşam boğazına gargara yap burnuna da biraz çek mikropları öldürüyor
Hepimiz için en güzeli olur inşallahBen de açım inşallah uyurum da ödemim falan gider
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?