Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Birde aralıklı oruç yapanların yani intermitten fasting yapıp kilo verenleri çoook dinledim izledim yapılmayacak bişey değil gayette güzel kilo vermişler bi izleyin bakın derim
If ben de yaptım önceden zor bir şey değil cidden. Zaten ben de tekrar ona ve Karataya dönmek istiyorum pcos için en iyi beslenme şekli çünkü.

If ben de yaptım önceden zor bir şey değil cidden. Zaten ben de tekrar ona ve Karataya dönmek istiyorum pcos için en iyi beslenme şekli çünkü.
Bende de pco vardı 35 yaşından sonra kendiliğinden düzeldi... ama kilo vermekte çok etkili pcoda insülin direnci çok önemli... pcoyu yenmek için spor spor spor 🖒🖒🖒

N engüzel ya anlayışlı komşu en sevdiğim. Benim altımdaki sürekli laf sokuyordu bana o yüzden sattık

Bende de pco vardı 35 yaşından sonra kendiliğinden düzeldi... ama kilo vermekte çok etkili pcoda insülin direnci çok önemli... pcoyu yenmek için spor spor spor 🖒🖒🖒
Aynen benim de temizlenmişti ama şimdi geri gelmiş. Gitti diye salmıştım kendimi ama demek ki hemen geri gelebiliyormuş. Gluten, şeker dediğin gibi en büyük düşmanı. Zaten ksıır döngüye giriyorsun kilo da alarak iyice artıyor. Spor da çok önemli aynen.

Çok geçmiş olsun canım çocuklar hasta olunca kötü oluyor valla

Kahvaltı mı yaptım şimdi kahvemi içiyorum etrafı toparlayayım sonra bu adam nasıl bu kadar dagınık olabiliyor anlamıyorum ayağımı bugunde dinlendirip yarın ufaktan bir yürüyüş e başlamak istiyorum kızlar. Bu arada tartıda güzel bir eksi gördüm şükür2 haftaya listeye girmeyi umuyorum ocak 31 doğum günüm incelmiş bir şekilde girmek istiyorum inşallah. Kazasız belasız

Hadi asyam kurtulalım şu kilolardan bende haftaya listeye girmek istiyorum 🖒🖒🖒🖒

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…