- 8 Mayıs 2013
- 11.896
- 25.514
- 798
Ben de bakayım canım sağ ol :)Canım youtube da ebru egi diye bir kız var hemen hemen bütün paylaşımlarını izledim çok iyi geldi çol ciddi kilo verdi sadece sağlıklı beslenerek 🖒
If ben de yaptım önceden zor bir şey değil cidden. Zaten ben de tekrar ona ve Karataya dönmek istiyorum pcos için en iyi beslenme şekli çünkü.Birde aralıklı oruç yapanların yani intermitten fasting yapıp kilo verenleri çoook dinledim izledim yapılmayacak bişey değil gayette güzel kilo vermişler bi izleyin bakın derim
İzle canım , bu aralıkla oruc yapan kilo verenleride izle beni çok motive ettilerBen de bakayım canım sağ ol :)
Bende de pco vardı 35 yaşından sonra kendiliğinden düzeldi... ama kilo vermekte çok etkili pcoda insülin direnci çok önemli... pcoyu yenmek için spor spor spor 🖒🖒🖒If ben de yaptım önceden zor bir şey değil cidden. Zaten ben de tekrar ona ve Karataya dönmek istiyorum pcos için en iyi beslenme şekli çünkü.
N engüzel ya anlayışlı komşu en sevdiğim. Benim altımdaki sürekli laf sokuyordu bana o yüzden sattıkZamanla artır önce 40 dk sonra 5 er 5 er dk artırırsın bende günlük 100 adet ip atlamayı planlıyorum zamanla artırırım.... aynen alt kata hiç ses gitmiyor eliptikle..gerçi komşumdan Allah razı olsun ne zaman istersen yap diyor yürüyüş bandınıda kızının odasının üstündeki odada yapıyorum kızıda ünv başka şehirde okuyor rahat ol diyor...
Aynen benim de temizlenmişti ama şimdi geri gelmiş. Gitti diye salmıştım kendimi ama demek ki hemen geri gelebiliyormuş. Gluten, şeker dediğin gibi en büyük düşmanı. Zaten ksıır döngüye giriyorsun kilo da alarak iyice artıyor. Spor da çok önemli aynen.Bende de pco vardı 35 yaşından sonra kendiliğinden düzeldi... ama kilo vermekte çok etkili pcoda insülin direnci çok önemli... pcoyu yenmek için spor spor spor 🖒🖒🖒
Çok geçmiş olsun canım çocuklar hasta olunca kötü oluyor vallaİyi akşamlar kızlar ben bitik ben pert iki çocuğun hasta olması fena oldu ikiside küçük ikiside kucak istiyor ağızları yara oldu hep yemekte yiyemiyorlar. Inş yarına toparlarlar allahtan haftasonuna denk geldi eşim evde yarın.
Sabah 11.30
2 yumrtadan kaşarlı omlet
Domates
Ara13.00
Yeşil çay
Akşam17.00
Balık istavrit tavada az yağda kızattım (yine çok yedim ya tutamadım kendimi)
Salata
2 çatal tahin helvası
Spor yok malesef
Canım magnezyum sülfat iç ya da sinamkiyi toz şeklinde baharat gibi kullan. Kabızlık çok tehlikeli çözmen lazım. Senin kan grubun neydiYine wc ye gidemiyorum kac gündür.. karnim cok gergin
Benimki 0rh+Canım magnezyum sülfat iç ya da sinamkiyi toz şeklinde baharat gibi kullan. Kabızlık çok tehlikeli çözmen lazım. Senin kan grubun neydi
Herkesin kan grubunu 1. sayfaya yazayım bari
Hadi asyam kurtulalım şu kilolardan bende haftaya listeye girmek istiyorum 🖒🖒🖒🖒Kahvaltı mı yaptım şimdi kahvemi içiyorumetrafı toparlayayım sonra bu adam nasıl bu kadar dagınık olabiliyor anlamıyorum ayağımı bugunde dinlendirip yarın ufaktan bir yürüyüş e başlamak istiyorum kızlar. Bu arada tartıda güzel bir eksi gördüm şükür 2 haftaya listeye girmeyi umuyorum ocak 31 doğum günüm incelmiş bir şekilde girmek istiyorum inşallah. Kazasız belasız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?