- 14 Eylül 2008
- 7.366
- 16.727
- 448
Bi bakayımKızlar okudunuzmu birinci olan perihan ablanın yazisi önceki takım arkadaşımdı evli bir kizi var
Akşam yemeği yememiş kesmis
ne güzelKızlar dünden beri annemlerdeyiz. Büyük oğluma çok iyi geldi bu gezi. Güzel bir kahvaltı yaptık. Öğlen yola çıkıcaz
Kolay gelsin canımHadi yansın yağlarBenim her pazar dip köşe temiziliği yapiyorum .. birazdan temizliğe başlayacam vaktim kalırsa 1 saat eliptik yapacam 🖒🖒
Çok saol canım. Sen napıyorsun nasılsınne güzelhayırla evinize varın inşallah canım ☺
Kolay gelsin canım
Benimde yiğenim öyle. Yiğenim ama aramızda bir yas var. 2 ay akşam yemeğini kesti kız ıncecik oldu 15 kilo kadar verdi. Sabah ve ikindi yedi. Akşam kesti. Müthiş kilo verdiKızlar okudunuzmu birinci olan perihan ablanın yazisi önceki takım arkadaşımdı evli bir kizi var
Çok şükür canım bir yaramazlık yok çocuklarla günlük işlerle uğraşıyorummÇok saol canım. Sen napıyorsun nasılsın
Hadi hayırlısı olsun bakalımSelam kızlar. Geçmişe bakamıyorum. Gece 4 gibi çocuklara sinir olup torkunun miniki çikolatasını yemiştim yeni aklıma geldi. Bu gün şeker orucuna başlıyorum. 10 gün ilk hedefim 21 deyince vücut panik yapıyor
OkuyamadımKızlar okudunuzmu birinci olan perihan ablanın yazisi önceki takım arkadaşımdı evli bir kizi var
Sağol canım evimide temizledim 1.5 saatte spor yaptımne güzelhayırla evinize varın inşallah canım ☺
Kolay gelsin canım
Senin ufaklık kaç yaşında ?Kiz uyudu kucağımda yerine koyunca uyanıyor öylece oturuyorum is guc duruyor
İşte herşey ağzımıza atmakla başlıyor ben akşam yemeğimi yedim hemen gittim dişlerimi fırçaladımBugun oruca bıraz daha alıstım yemegı ısı yapabıldım 40 dk kaldı uzandım azıcık ☺ yahu anlamadıgım orucluyken hıc canım ıstemıyor bısey ama zaman gelıpte ıftar yapınca her sey aklımdanıyet gercekten onemlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?