Allah kabul etsin canimGunaydınlarrr ben yıne orucum. Aksam bı kac tane daha sarma atınca agzıma oruc tutayım sahur olsun dedım
Ara ögün olmamasi güzel. Zayif bir insanken yani 30 yasima kadar günde iki ögün yerdim hep. Simdi eski aliskanligima dönme zamani.Karatay intermittent fasting gibi ben yapmaya başladım bugün iki öğün yiyecem ara öğün yok...
Karbonatlı su da wc ye iyi geliyor.. 2 kayısı kaynat suyunu iç kayısılarını ye canım oda iyi geliyor...🖒Yine wc ye gidemiyorum kac gündür.. karnim cok gergin
Üzülme ben 57 den 79a geldim3 gündür bir sürü video izliyorum beynimi hazırladım fena gaza geldim inşallah bu sefer hedefime ulaşacam 🖒🖒🖒🖒
Çünkü artık mutsuz olmaya başladım yine fotoğraflarda kilolu gözüküyorum aynaya bakmak istemiyorum 57lerden 64lere geldim yaaa
Bi 10 gün alışması evresi zorlayacak ama başaracam inşallah 🖒🖒 ocak geldi bahara az kaldı bahara incecik olmak istiyorumAra ögün olmamasi güzel. Zayif bir insanken yani 30 yasima kadar günde iki ögün yerdim hep. Simdi eski aliskanligima dönme zamani.
Bende gelirdim de arada spor yaptım sanırım spor sayesinde fazla almadım... çünkü şuursuzca yedim de yedimÜzülme ben 57 den 79a geldim
Senin enerjini seviyorumBi 10 gün alışması evresi zorlayacak ama başaracam inşallah 🖒🖒 ocak geldi bahara az kaldı bahara incecik olmak istiyorum
Teşekkür ederim canim ❤ hep birlikte istediğimiz kiloya geleceğiz inşallah...Senin enerjini seviyorumzayif, fistik gibi olacaksin. Ben de olacagim. Gruba katil. Motivasyon yapalim karatayla birbirimize.
Oh oh masallah ne güzel ilkokula baslamis büyümüs kuzuTeşekkür ederim canim ❤ hep birlikte istediğimiz kiloya geleceğiz inşallah...
Aslında ben bu kadar uzak kalmazdım buralardan ama kızım 1. Sınıfa başladı bu yıl okuma yazma öğrenecek diye olağan üstü hal ilan ettim maşallah ekim ayınının sonunda okumada yazmada öğrendi bu sefer hızlansın diye çok emek verdim...buraya çok vakit ayıramadım inşallah şimdi daha sık gelecem
Allah bağışlasın canım tam ısırmalık dönemlerindelerOh oh masallah ne güzel ilkokula baslamis büyümüs kuzu
Benimkiler daha 2,5 yasindalar☃
İnşallahHadi asyam kurtulalım şu kilolardan bende haftaya listeye girmek istiyorum 🖒🖒🖒🖒
Ohhh mis afiyet olsun 🖒🖒Günaydın kızlar :) Vanda Van kahvaltısı yaptım valla çok iyi geldi. Otlu peynir filan süpermiş. Çok abartı bir kahvaltı bekliyordum ama gayet yöresel minimal bir şeydi.
Hadi yansın yağlarGünaydın kızlar hafif bir kahvlatı ile günüme başladım bugün çok güzel spor yapmayı planlıyorum bakalım evdeki hesaplar çarşıya uyacakmı
Sanada kolay gelsin cnmHadi yansın yağlarBenim her pazar dip köşe temiziliği yapiyorum .. birazdan temizliğe başlayacam vaktim kalırsa 1 saat eliptik yapacam 🖒🖒
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?