Geçmiş olsun canim ... dişler çıkıncaya kadar huzursuzluklar oluyor Rabbim kolaylık versin...
O köpek ve azilardan ne çektim çocuğun içinden başka çocuk çıktı resmen inatçı huysuz aglak iştahsız yaka silktim resmen allah koylay getirsin diyorum
Günaydın canım evet haklısın menulere dikkat edelim mumkunse 2 öğün beslenelimGünaydın kızlar mutlu haftalar
Cuma’ya az kaldı
Kendim dahil tüm takımı menüler de dikkat etmeye çağırıyorum
Geçen haftaki sonunculuğu telafi etmeliyiz unutmayalım
bu hafta birinci olmalıyız
Regl olamadım ya ona taktım. Cumaya kadar eksiye geçerim inşallahAnka kuzum diyetisyenim regl dönemi hiç kiloma bakmıyor bile, hormonlar her şeyi değiştiriyor. o yüzden bence sen takılma şimdiki kilona.
Takıma olan ilgine hayran oldum şu an wendy :)inşallah canım.
sonuncu mu olduk
Ins yanilmislardir dr rabbim şifa versinGünaydın kızlar sabah çok üzücü bi haberle uyandım bi yakın akrabam in arkadaşinin çocuğuna Dr lar lösemi demişler şimdi hastanede daha kapsamlı bakilip tam net teşhis koyacaklarmis bugün, dua edin kuzuya adı ali ege ins korktukları başına gelmez daha çok küçük
Benim 3 yaşındaki de öyle sadece onunla ilgileneyim istiyor. İşi gücü bırakıp onu gezdiriyorumSağolun kızlar. Otururken bile yanında olayım istiyor. Çizgi film açıyorum sen izle ben hemen gelecem diyorum ayağa kalktığım anda ağlayarak peşimden koşuyor. Mutfakta iş yapmamı hiiiçç istemiyor zaten. Sabır çekip duruyorum bugünlerde geçecek inşallah.
Günaydın kızlar sabah çok üzücü bi haberle uyandım bi yakın akrabam in arkadaşinin çocuğuna Dr lar lösemi demişler şimdi hastanede daha kapsamlı bakilip tam net teşhis koyacaklarmis bugün, dua edin kuzuya adı ali ege ins korktukları başına gelmez daha çok küçük
canım korkmayın, tedavisi var, akıllarına gelense bile hemencecik atlatıyorlar minikler. rabbim şifa versin.Günaydın kızlar sabah çok üzücü bi haberle uyandım bi yakın akrabam in arkadaşinin çocuğuna Dr lar lösemi demişler şimdi hastanede daha kapsamlı bakilip tam net teşhis koyacaklarmis bugün, dua edin kuzuya adı ali ege ins korktukları başına gelmez daha çok küçük
o kadarını olamayız heralde demiştim yaaTakıma olan ilgine hayran oldum şu an wendy :)
Aynen 5 te yemek bitince çok güzel veriliyor ama işte ben gece uyumadığım için 19:30 en iyisi benim için yoksa gece mutfağı boşaltıyorumGünaydın canım evet haklısın menulere dikkat edelim mumkunse 2 öğün beslenelim
dun sabah ve öğleden sonra öğün yaptım sadece
aksam yemegini yemesek bu hafta takimca
bu hafta bi derece alalım ya....
Tamam yılbaşı var ama hafif yiyin tadımlık
ertesi gün çarşamba perşembe detoks akşam yemeği yenmezse artı gelmez kimse
hele geçen hafta sabit arti gelenler daha fazla dikkatli olsunlar
ama eksi görelim hepimiz cuma günü
sizlerde katiliyormusunuz kizlar
Ins yanilmislardir dr rabbim şifa versin
Amin ins kizlarinşallah yanılırlar. rabbim şifa versin
Kaç yaşında canım benim kızım da öyle bu ara. 28 aylık. Bu yaşta ayrılık kaygısı tavan yapıyormuş. Güven alabilirlerse bizden bireyselleşmeleri kolay oluyormuş.Sağolun kızlar. Otururken bile yanında olayım istiyor. Çizgi film açıyorum sen izle ben hemen gelecem diyorum ayağa kalktığım anda ağlayarak peşimden koşuyor. Mutfakta iş yapmamı hiiiçç istemiyor zaten. Sabır çekip duruyorum bugünlerde geçecek inşallah.
Hayırlı haberini alalım inşallah kuzunun.Günaydın kızlar sabah çok üzücü bi haberle uyandım bi yakın akrabam in arkadaşinin çocuğuna Dr lar lösemi demişler şimdi hastanede daha kapsamlı bakilip tam net teşhis koyacaklarmis bugün, dua edin kuzuya adı ali ege ins korktukları başına gelmez daha çok küçük
Salı yense bile aynen iki günde kurtarılır, salmamak laızm.Günaydın canım evet haklısın menulere dikkat edelim mumkunse 2 öğün beslenelim
Ya yapmayın etmeyin. Bizim daha 2 yaş sendromu bitmedi. Bide 3 mü var?Benim 3 yaşındaki de öyle sadece onunla ilgileneyim istiyor. İşi gücü bırakıp onu gezdiriyorum
Kesinlikle ben şu an mümkün olduğunca dikkat ediyorum yılbaşında da dikkat etmeye çalışacağım. Çok kaçırırsam da 2 gün akşam yemeği yemeyeceğim. O eksi gelecek bu haftaGünaydın canım evet haklısın menulere dikkat edelim mumkunse 2 öğün beslenelim
İnş yanlış teşhistir. Çok geçmiş olsunGünaydın kızlar sabah çok üzücü bi haberle uyandım bi yakın akrabam in arkadaşinin çocuğuna Dr lar lösemi demişler şimdi hastanede daha kapsamlı bakilip tam net teşhis koyacaklarmis bugün, dua edin kuzuya adı ali ege ins korktukları başına gelmez daha çok küçük
O ne kadar kötü bir şeydir ya.Ben bu gün oruca niyetlendim. Regl beklediğimi unuttum gelmez inşallah iftara kadar. Bi kere ezan 20:15 gibi okunacaktı ben 20:00 de regl olmuştum hiç unutamıyorum o günü Temmuz sıcağıydı galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?