Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Geçmiş olsun canim ... dişler çıkıncaya kadar huzursuzluklar oluyor Rabbim kolaylık versin...
O köpek ve azilardan ne çektim çocuğun içinden başka çocuk çıktı resmen inatçı huysuz aglak iştahsız yaka silktim resmen allah koylay getirsin diyorum

Sağolun kızlar. Otururken bile yanında olayım istiyor. Çizgi film açıyorum sen izle ben hemen gelecem diyorum ayağa kalktığım anda ağlayarak peşimden koşuyor. Mutfakta iş yapmamı hiiiçç istemiyor zaten. Sabır çekip duruyorum bugünlerde geçecek inşallah.

Günaydın kızlar sabah çok üzücü bi haberle uyandım bi yakın akrabam in arkadaşinin çocuğuna Dr lar lösemi demişler şimdi hastanede daha kapsamlı bakilip tam net teşhis koyacaklarmis bugün, dua edin kuzuya adı ali ege ins korktukları başına gelmez daha çok küçük

Günaydın canım evet haklısın menulere dikkat edelim mumkunse 2 öğün beslenelim
dun sabah ve öğleden sonra öğün yaptım sadece

aksam yemegini yemesek bu hafta takimca
bu hafta bi derece alalım ya....
Tamam yılbaşı var ama hafif yiyin tadımlık

ertesi gün çarşamba perşembe detoks akşam yemeği yenmezse artı gelmez kimse
hele geçen hafta sabit arti gelenler daha fazla dikkatli olsunlar

ama eksi görelim hepimiz cuma günü
sizlerde katiliyormusunuz kizlar

Ins yanilmislardir dr rabbim şifa versin

Benim 3 yaşındaki de öyle sadece onunla ilgileneyim istiyor. İşi gücü bırakıp onu gezdiriyorum

inşallah yanılırlar. rabbim şifa versin

canım korkmayın, tedavisi var, akıllarına gelense bile hemencecik atlatıyorlar minikler. rabbim şifa versin.
Takıma olan ilgine hayran oldum şu an wendy :)
o kadarını olamayız heralde demiştim yaa

Aynen 5 te yemek bitince çok güzel veriliyor ama işte ben gece uyumadığım için 19:30 en iyisi benim için yoksa gece mutfağı boşaltıyorum

Kaç yaşında canım benim kızım da öyle bu ara. 28 aylık. Bu yaşta ayrılık kaygısı tavan yapıyormuş. Güven alabilirlerse bizden bireyselleşmeleri kolay oluyormuş.

Hayırlı haberini alalım inşallah kuzunun.

Salı yense bile aynen iki günde kurtarılır, salmamak laızm.

Günaydın Kızlar. Şubatta iş başı yapıyorum. O yüzden Ocak ayım çok yoğun geçecek. Büyüğü kreşe başlatıyorum bugün. Ortantasyon kaç gün sürecek bakalım.

Kesinlikle ben şu an mümkün olduğunca dikkat ediyorum yılbaşında da dikkat etmeye çalışacağım. Çok kaçırırsam da 2 gün akşam yemeği yemeyeceğim. O eksi gelecek bu hafta

İnş yanlış teşhistir. Çok geçmiş olsun

Ben bu gün oruca niyetlendim. Regl beklediğimi unuttum gelmez inşallah iftara kadar. Bi kere ezan 20:15 gibi okunacaktı ben 20:00 de regl olmuştum hiç unutamıyorum o günü Temmuz sıcağıydı galiba
O ne kadar kötü bir şeydir ya. allah kabul etsin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…