Martta 3 olcak insSenin ufaklık kaç yaşında ?
Victorinox kullanıyorum yurt dışından bi akrabam getirmişti ama solingeni de tavsiye ediyorlar bu iki marka birbirlerine yakın bide masterchef te p ile başlayan bi marka kullanıyorlar onada bi bak ama bıçaklarla uzun ömürlü olması için makineye atmamalisinKızlar ya size bir şey sorayım. Bıçak seti ne önerirsiniz?
Sokulmemissindir benimde koyu kahve renk geliyor sonra iki gün bişey gelmiyor ondan sonra dökülüyor bekle canım stres yapmaBu gün iyi değilim ya
Geçen regl olmuş gibi kanamam geldi. İki gündür gelen giden yok kafama takıldı
Baya da sinirliyim
Sabah 70,8 geldim yine. 1 minnacık çikolatadan olmaz herhalde. Kendisi 15 grregl olmayınca mı oldu anlamadım çok karışığım bu gün
O köpek ve azilardan ne çektim çocuğun içinden başka çocuk çıktı resmen inatçı huysuz aglak iştahsız yaka silktim resmen allah koylay getirsin diyorumKızım çok huysuz bu aralar. Köpek dişleri çıkacak zorluyor biraz. 12 dişi var hiç birinde problem yaşamamıştık. Yapışık ikiz gibiyiz bazen çok bunalıyorum. Tlfn elime alınca da hemen istiyo video izliyo resimlere falan bakıyor. Şuan uyutmaya çalışıyorum ama uyusada yarım saat sonra falan uyanacak muhtemelen
Evet herkes bu iki markayı önerdi. Kendim için değil arkadaşıma ev hediyesi alacağım da :) Teşekkür ederimVictorinox kullanıyorum yurt dışından bi akrabam getirmişti ama solingeni de tavsiye ediyorlar bu iki marka birbirlerine yakın bide masterchef te p ile başlayan bi marka kullanıyorlar onada bi bak ama bıçaklarla uzun ömürlü olması için makineye atmamalisin
Günaydın yorgunluktan ölüyorum
ne kadar artı varGünaydın, hafta sonu saççma sapan beslendim benAllahtan çok artıda değilim ama saçmaladım yaa, diyeti bozma anlamında değil ama ne öğünlere ne de öğünlerde yemem gerekenlere sadık kaldım.
Dün yolculuktan geldim, akşam uyumadım işlerim vardı filan derken...naaptın acaba ki?
300 gr. suyu da çok içemedim, bugün halledebilirim inşallah. daha eksiye geçmem lazım. bi de yılbaşı var kine kadar artı var
bugün dinlenirsin inşallah. tam da yılsonu.Dün yolculuktan geldim, akşam uyumadım işlerim vardı filan derken...
Yaaa ben de dedim ne kadar300 gr. suyu da çok içemedim, bugün halledebilirim inşallah. daha eksiye geçmem lazım. bi de yılbaşı var ki
Yaaa ben de dedim ne kadar300 gr ne ki akşama çoktan gitmiş olur dikkat edersen.
sonuncu mu oldukGünaydın kızlar mutlu haftalar
Cuma’ya az kaldı
Kendim dahil tüm takımı menüler de dikkat etmeye çağırıyorum
Geçen haftaki sonunculuğu telafi etmeliyiz unutmayalım
bu hafta birinci olmalıyız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?