Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Hayırlı haberlerini alırsınız inşallah. Rabbim hayırlı şifalar versin.

Benim 3 yaşındaki de öyle sadece onunla ilgileneyim istiyor. İşi gücü bırakıp onu gezdiriyorum

Senin durum daha vahim tabi

Kaç yaşında canım benim kızım da öyle bu ara. 28 aylık. Bu yaşta ayrılık kaygısı tavan yapıyormuş. Güven alabilirlerse bizden bireyselleşmeleri kolay oluyormuş.

Benimki daha 18 aylık. Mümkün olduğunca onunla ilgileniyorum zaten kucağıma gelmek isteyince alıyorum biraz sevip öpüp koklayıp sonra bırakıyorum. Ama yok babayla bile vakit geçirmiyo sadece ben kızınca babaaa diye ağlıyo

een ondan önce otur kucağına da al bi kaç saat istediği güveni alırsa sakinleşiyorlar canım rabbim yardımcın olsun

Sağol canım. Acil işleri hallettim mi alıp oturuyorum zaten. Mesela az sonra onu yedirecem dolayısıyla mecbur çorba bişey yapmam lazım. Ama daha kalkar kalmaz başladı kahvaltı hazırlamama bile fırsat vermiyor illa kucağımda olacak. Onunla da iş yapmak istemiyorum eli kolu bacağı durmuyor yanacak bişey olacak diye korkuyorum. Zaten yapışıktı bana ama bu dişlerden dolayı daha beter oldu Rabbim sağlık versin bi şekilde idare etmeye çalışıyorum işte

Kızlar pazının saplarını nasıl degerlendırıyorsunuz aksama Sarıcam sapları atmaya kıyamıyorum

Kızım ata ata oyuncağını kırdı şimdi kırıldı diye ağlıyor. 2 saati geçti çığlık çığlığa bağırıyor. Markete baktım yok off 3 gün ağlar şimdi
Nasıl bıseydı o demekki çok sevmiş

O aylarda aşırı yapışıyorlar ya :/ Ama geçiyor, güzelleşiyor. Allah kolaylık versin.

Evet ben de yeni yıl için hedefler belirledim :) Güzel olur umarım.
Puanları yazmamışsın da tabloya eklemeyeyim mi?

655. Etap Spor Listesi

Kullanıcı Adı
27.12.2019​
28.12.2019​
29.12.2019​
30.12.2019​
31.12.2019​
1.01.2020​
2.01.2020​
655. Etap
Anka
0​
MorVampirella
0​
Elifcig93
0​
mavimli
150​
150​
Su Perisi86
120​
150​
270​
zeyas
272​
150​
422​
aslihancngz
90​
90​
75​
255​
asliayet
0​
cemrenil
150​
120​
105​
375​
suukaa
0​
madamhd
145​
145​
wendy
0​
gulenyuzumsunsen
90​
90​
Mavi95
0​
soffty
0​

bu yıl güzel bir yıl olur inşallah sizin için canım
Allah yardımcın olsun canım benimkiler de bazen öyle oluyor ,
öyle anlarım oluyorki sessizlik istiyorum
sakinlik istiyorum ,
sonra bunları istediğim için kendimi kötü anne gibi hissediyorum
Allahım acılarını göstermesin bir an önce atlatırsın inşallah

Sesli davuldu. Hem kırana kadar uğraştı şimdi de feryat figan ağlıyor. Hala susmadı bebek de korkuyor o ağladıkça kucağımdan inmiyor.

Yok fayda etmiyor hiç bir şeye kanmıyor
Tüh yaa kötü olmuş Tencere tava ile kanmaz mı acaba

Tüh yaa kötü olmuş Tencere tava ile kanmaz mı acaba
Bİ kere tıp fakültesinde eline plastik çay karıştırmak için çubuklar olur ya ondan vermiştim. Yolda düşürdü kirlendi diye almadım. Tıp da o kadar uzak ki eve bizim. 2 gün kesintisiz ağladı yemedi içmedi. Çeşit çeşit bir sürü çubuk bulduk ama ondan bulamadık. Gitti artık babası tıptan aldı geldi öyle sustu.

Ayy inşallah yine öyle yapmaz da çabuk unutur davulunu

Evet ben de yeni yıl için hedefler belirledim :) Güzel olur umarım.

Puanları yazmamışsın da tabloya eklemeyeyim mi?
Yok canım ekleme ben düzenli spor yapıyorum... her hafta ben birinci olursam diğer arkadaşların motivasyonu kaçar..ben böyle iyiyim 🖒🖒🖒

Merhaba herkese ,
Sabah sporumu yaptım okula gittim oradan kuaföre geçtim saçlarımı kestirdim..tekrar okula döndüm kızımı aldım eve geldim birazdan ödeve başlayacağız... ödevler bitince gelirim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…