Günaydın kızlar sabah çok üzücü bi haberle uyandım bi yakın akrabam in arkadaşinin çocuğuna Dr lar lösemi demişler şimdi hastanede daha kapsamlı bakilip tam net teşhis koyacaklarmis bugün, dua edin kuzuya adı ali ege ins korktukları başına gelmez daha çok küçük
Benim 3 yaşındaki de öyle sadece onunla ilgileneyim istiyor. İşi gücü bırakıp onu gezdiriyorum
Kaç yaşında canım benim kızım da öyle bu ara. 28 aylık. Bu yaşta ayrılık kaygısı tavan yapıyormuş. Güven alabilirlerse bizden bireyselleşmeleri kolay oluyormuş.
een ondan önce otur kucağına da al bi kaç saat istediği güveni alırsa sakinleşiyorlar canım rabbim yardımcın olsun
İnşallah arkadasıminşallah bu yıl yeni bir başlangıç olur sizin için bundan sonra mutlulukla devam edersiniz
Nasıl bıseydı o demekki çok sevmişKızım ata ata oyuncağını kırdı şimdi kırıldı diye ağlıyor. 2 saati geçti çığlık çığlığa bağırıyor. Markete baktım yok off 3 gün ağlar şimdi
O aylarda aşırı yapışıyorlar ya :/ Ama geçiyor, güzelleşiyor. Allah kolaylık versin.Hayırlı haberlerini alırsınız inşallah. Rabbim hayırlı şifalar versin.
Senin durum daha vahim tabi
Benimki daha 18 aylık. Mümkün olduğunca onunla ilgileniyorum zaten kucağıma gelmek isteyince alıyorum biraz sevip öpüp koklayıp sonra bırakıyorum. Ama yok babayla bile vakit geçirmiyo sadece ben kızınca babaaa diye ağlıyo
Sağol canım. Acil işleri hallettim mi alıp oturuyorum zaten. Mesela az sonra onu yedirecem dolayısıyla mecbur çorba bişey yapmam lazım. Ama daha kalkar kalmaz başladı kahvaltı hazırlamama bile fırsat vermiyor illa kucağımda olacak. Onunla da iş yapmak istemiyorum eli kolu bacağı durmuyor yanacak bişey olacak diye korkuyorum. Zaten yapışıktı bana ama bu dişlerden dolayı daha beter olduRabbim sağlık versin bi şekilde idare etmeye çalışıyorum işte
Omlete katıyorum ben.Kızlar pazının saplarını nasıl degerlendırıyorsunuz aksama Sarıcam sapları atmaya kıyamıyorum
Unutturmak için başka bir şey mi versen?Kızım ata ata oyuncağını kırdı şimdi kırıldı diye ağlıyor. 2 saati geçti çığlık çığlığa bağırıyor. Markete baktım yok off 3 gün ağlar şimdi
İnşallah canım, öyle yapmayı düşünüyorum bende.Canım suyu bol iç. Akşamı sebze yoğurt geçir. Çok güzel oluyor.
Evet ben de yeni yıl için hedefler belirledim :) Güzel olur umarım.Kizlar yeni yil motivasyon listesi hazirlayacagim bu hafta. Bu sene zayiflayamadim olmadiama seneye ciddi bir liste takip etmeye karar verdim. Karatay yapacagim. Böylece öglen ne yiyecegim derdi de olmayacak.
Güzel doyurucu bir kahvalti, arada sadece kuruyemis, kahve ve aksam eve gelince en gec alti gibi salata, sebze, yogurt, et veya tavuk türleri. Kendime liste olusturup uyacagim her hafta.
Bugün menü
Sabah 10.30
2 haşlanmış yumurta
7 yeşil zeytin
1 közlenmiş kırmızı biber
1 dilim beyaz peynir
Yeşillikler
1 salatalık
1 kızarmış form ekmek
Akşam 17.00
4 tavuk köfte
Bol lahana salatası
1 kase tarhana çorbası
1 avuç beyaz leblebi..
2 lt su içildi..
60 dk eliptik yapıldı
30 dk yürüyüş bandında tempolu yürüdüm...
Puanları yazmamışsın da tabloya eklemeyeyim mi?Bugün menü
Sabah menü 10.30
2 yağda yumurta 1 yk yulaf ezmeli
1 dilim beyaz peynir
7 yeşil zeytin
1 salatalık
1 közlenmiş kırmızı biber
Yeşillik
1 tane kızarmış form ekmek
Akşam 16.30
2 lahmacun
Bol yeşillik
1 bardak ayran
2 lt su içildi .
60 dk eliptik yapıldı
30 dk tempolu yürüyüş yapıldı.
Dip köşe ev temizliği yapıldı...
Kullanıcı Adı | 27.12.2019 | 28.12.2019 | 29.12.2019 | 30.12.2019 | 31.12.2019 | 1.01.2020 | 2.01.2020 | 655. Etap |
Anka | 0 | |||||||
MorVampirella | 0 | |||||||
Elifcig93 | 0 | |||||||
mavimli | 150 | 150 | ||||||
Su Perisi86 | 120 | 150 | 270 | |||||
zeyas | 272 | 150 | 422 | |||||
aslihancngz | 90 | 90 | 75 | 255 | ||||
asliayet | 0 | |||||||
cemrenil | 150 | 120 | 105 | 375 | ||||
suukaa | 0 | |||||||
madamhd | 145 | 145 | ||||||
wendy | 0 | |||||||
gulenyuzumsunsen | 90 | 90 | ||||||
Mavi95 | 0 | |||||||
soffty | 0 |
bu yıl güzel bir yıl olur inşallah sizin için canımMerhaba kızlar bugun evlilik yıldönümümüz. İçim buruk biraz 2 ay önce 65 'lerde olurum diye hayal kuruyordum şimdi 80 lerdeyimeşimle yasadıgım sorunlar yüzünden bu haldeyim. İlk defa kıtlamicam. 7. Yılımız oluyor.
Allah yardımcın olsun canım benimkiler de bazen öyle oluyor ,Hayırlı haberlerini alırsınız inşallah. Rabbim hayırlı şifalar versin.
Senin durum daha vahim tabi
Benimki daha 18 aylık. Mümkün olduğunca onunla ilgileniyorum zaten kucağıma gelmek isteyince alıyorum biraz sevip öpüp koklayıp sonra bırakıyorum. Ama yok babayla bile vakit geçirmiyo sadece ben kızınca babaaa diye ağlıyo
Sağol canım. Acil işleri hallettim mi alıp oturuyorum zaten. Mesela az sonra onu yedirecem dolayısıyla mecbur çorba bişey yapmam lazım. Ama daha kalkar kalmaz başladı kahvaltı hazırlamama bile fırsat vermiyor illa kucağımda olacak. Onunla da iş yapmak istemiyorum eli kolu bacağı durmuyor yanacak bişey olacak diye korkuyorum. Zaten yapışıktı bana ama bu dişlerden dolayı daha beter olduRabbim sağlık versin bi şekilde idare etmeye çalışıyorum işte
Başka birşeyde kabul etmez sanırımKızım ata ata oyuncağını kırdı şimdi kırıldı diye ağlıyor. 2 saati geçti çığlık çığlığa bağırıyor. Markete baktım yok off 3 gün ağlar şimdi
Sesli davuldu. Hem kırana kadar uğraştı şimdi de feryat figan ağlıyor. Hala susmadı bebek de korkuyor o ağladıkça kucağımdan inmiyor.Nasıl bıseydı o demekki çok sevmiş
Yok fayda etmiyor hiç bir şeye kanmıyorUnutturmak için başka bir şey mi versen?
Tüh yaa kötü olmuşSesli davuldu. Hem kırana kadar uğraştı şimdi de feryat figan ağlıyor. Hala susmadı bebek de korkuyor o ağladıkça kucağımdan inmiyor.
Yok fayda etmiyor hiç bir şeye kanmıyor
Bİ kere tıp fakültesinde eline plastik çay karıştırmak için çubuklar olur ya ondan vermiştim. Yolda düşürdü kirlendi diye almadım. Tıp da o kadar uzak ki eve bizim. 2 gün kesintisiz ağladı yemedi içmedi. Çeşit çeşit bir sürü çubuk bulduk ama ondan bulamadık. Gitti artık babası tıptan aldı geldi öyle sustu.Tüh yaa kötü olmuşTencere tava ile kanmaz mı acaba
Ayy inşallah yine öyle yapmaz da çabuk unutur davulunuBİ kere tıp fakültesinde eline plastik çay karıştırmak için çubuklar olur ya ondan vermiştim. Yolda düşürdü kirlendi diye almadım. Tıp da o kadar uzak ki eve bizim. 2 gün kesintisiz ağladı yemedi içmedi. Çeşit çeşit bir sürü çubuk bulduk ama ondan bulamadık. Gitti artık babası tıptan aldı geldi öyle sustu.
Yok canım ekleme ben düzenli spor yapıyorum... her hafta ben birinci olursam diğer arkadaşların motivasyonu kaçar..ben böyle iyiyim 🖒🖒🖒Evet ben de yeni yıl için hedefler belirledim :) Güzel olur umarım.
Puanları yazmamışsın da tabloya eklemeyeyim mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?