Canım suyu bol iç. Akşamı sebze yoğurt geçir. Çok güzel oluyor.300 gr. suyu da çok içemedim, bugün halledebilirim inşallah. daha eksiye geçmem lazım. bi de yılbaşı var ki
Daha kaçamağım yok salı ister istemez olacak. Ama Çarşamba Perşembe maksimum dikkat edicemGünaydın kızlar mutlu haftalar
Cuma’ya az kaldı
Kendim dahil tüm takımı menüler de dikkat etmeye çağırıyorum
Geçen haftaki sonunculuğu telafi etmeliyiz unutmayalım
bu hafta birinci olmalıyız
Regl olmayınca şiş olursun canım çok normal.Bu gün iyi değilim ya
Geçen regl olmuş gibi kanamam geldi. İki gündür gelen giden yok kafama takıldı
Baya da sinirliyim
Sabah 70,8 geldim yine. 1 minnacık çikolatadan olmaz herhalde. Kendisi 15 grregl olmayınca mı oldu anlamadım çok karışığım bu gün
İkindi den sonra wc ye girme sakin ama senin leke gelmemismiydiBen bu gün oruca niyetlendim. Regl beklediğimi unuttum gelmez inşallah iftara kadar. Bi kere ezan 20:15 gibi okunacaktı ben 20:00 de regl olmuştum hiç unutamıyorum o günü Temmuz sıcağıydı galiba
Leke gelmedi canım baya regl olmuş gibiydim ertesi gün kesildi bi daha gelmedi regl mi sayılıyorum yoksaİkindi den sonra wc ye girme sakin ama senin leke gelmemismiydi
Evet canım 3 gün bekliycen gelen giden olmazsa abdest alıp kılmadığını namazları kaza ediyorsun gününde ve düzenli oluyorsa bu şekilde ama düzensizse başka şekilde anlaticamLeke gelmedi canım baya regl olmuş gibiydim ertesi gün kesildi bi daha gelmedi regl mi sayılıyorum yoksa
3 gün oldu zaten. Normalde dün olacaktım ama olmadı halaEvet canım 3 gün bekliycen gelen giden olmazsa abdest alıp kılmadığını namazları kaza ediyorsun gününde ve düzenli oluyorsa bu şekilde ama düzensiz başka şekilde anlaticam
3 gün oldu derken gün saat olarak doldu mu mesela ikindi oldun birdahiki günün ikindi vakti 1.günün oluyor3 gün oldu zaten. Normalde dün olacaktım ama olmadı hala
Yaniii regl sayıliyon ama 3 günün sonunda olmazsan kaza edicektinNamaz da mı kılınmayacaktı
Cumayı cumartesiye bağlayan gece geldi ertesi gün kesildi hemen. Bi daha gelmedi. Bu gün Pazartesi. Normalde de 3 gün sürer eğer devam etseydi bile bu gün namaza başlamış olacaktım.Yaniii regl sayıliyon ama 3 günün sonunda olmazsan kaza edicektin
Hayır Perşembeyi cumaya bağlayan olacaktı yanlış olduCumayı cumartesiye bağlayan gece geldi ertesi gün kesildi hemen. Bi daha gelmedi. Bu gün Pazartesi. Normalde de 3 gün sürer eğer devam etseydi bile bu gün namaza başlamış olacaktım.
maalesefinşallah canım.
sonuncu mu olduk
een ondan önce otur kucağına da al bi kaç saat istediği güveni alırsa sakinleşiyorlar canım rabbim yardımcın olsunSağolun kızlar. Otururken bile yanında olayım istiyor. Çizgi film açıyorum sen izle ben hemen gelecem diyorum ayağa kalktığım anda ağlayarak peşimden koşuyor. Mutfakta iş yapmamı hiiiçç istemiyor zaten. Sabır çekip duruyorum bugünlerde geçecek inşallah.
rabbim yanılmışız sözlerini durdursun annesine babasına şifalar versin inşallahGünaydın kızlar sabah çok üzücü bi haberle uyandım bi yakın akrabam in arkadaşinin çocuğuna Dr lar lösemi demişler şimdi hastanede daha kapsamlı bakilip tam net teşhis koyacaklarmis bugün, dua edin kuzuya adı ali ege ins korktukları başına gelmez daha çok küçük
aynen katılıyorum güzel sonuç almalıyız birbirimizin motivasyonu için takımı bi kaldırmamız lazım kızlarGünaydın canım evet haklısın menulere dikkat edelim mumkunse 2 öğün beslenelim
dun sabah ve öğleden sonra öğün yaptım sadece
aksam yemegini yemesek bu hafta takimca
bu hafta bi derece alalım ya....
Tamam yılbaşı var ama hafif yiyin tadımlık
ertesi gün çarşamba perşembe detoks akşam yemeği yenmezse artı gelmez kimse
hele geçen hafta sabit arti gelenler daha fazla dikkatli olsunlar
ama eksi görelim hepimiz cuma günü
sizlerde katiliyormusunuz kizlar
Ay canumsın benimYa yapmayın etmeyin. Bizim daha 2 yaş sendromu bitmedi. Bide 3 mü var?
HarikasınDaha kaçamağım yok salı ister istemez olacak. Ama Çarşamba Perşembe maksimum dikkat edicem
inşallah bu yıl yeni bir başlangıç olur sizin için bundan sonra mutlulukla devam edersinizMerhaba kızlar bugun evlilik yıldönümümüz. İçim buruk biraz 2 ay önce 65 'lerde olurum diye hayal kuruyordum şimdi 80 lerdeyimeşimle yasadıgım sorunlar yüzünden bu haldeyim. İlk defa kıtlamicam. 7. Yılımız oluyor.
Kurusu da var evet. Ben buzluğa koymuştum içini ayıklayıp. Ben seviyorum kurusu gibi pişiriyorum. Bol soğan küp küp havuç ve patates barbunya kavurup az salça pişiriyorum. Pişince tabaklara koyduktan sonra üzerine maydanoz yakışıyor. Pilakisi yani.Evet bıde o var 3 cocukla gunu zor kapatıyorum spor yapacak dermanım kalmıyor kendımı yataga atıyorum
Hamılelık degılse stres yapma kılo muhım degıl
Ilk evlendıgımde cok fazla yerdık abur cubur sonra cocuklarım olunca baktım zararlı hemde cok kılo aldım bıraktık sımdı hıc evımıze gırmıyor cok sukur. Evde yaparım her zaman
Barbunyayı da hıc yapmam nasıl bısey oluyor kur fasulyeye benzıyor sanırım demı
Ben de çok severim. Yazdan 30 kilo koydum sadece haşlayıp yiyebilirimKurusu da var evet. Ben buzluğa koymuştum içini ayıklayıp. Ben seviyorum kurusu gibi pişiriyorum. Bol soğan küp küp havuç ve patates barbunya kavurup az salça pişiriyorum. Pişince tabaklara koyduktan sonra üzerine maydanoz yakışıyor. Pilakisi yani.
Allah şifa versin korktuklarından emin etsin inşallah.Günaydın kızlar sabah çok üzücü bi haberle uyandım bi yakın akrabam in arkadaşinin çocuğuna Dr lar lösemi demişler şimdi hastanede daha kapsamlı bakilip tam net teşhis koyacaklarmis bugün, dua edin kuzuya adı ali ege ins korktukları başına gelmez daha çok küçük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?