Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Daha kaçamağım yok salı ister istemez olacak. Ama Çarşamba Perşembe maksimum dikkat edicem

Regl olmayınca şiş olursun canım çok normal.

Ben bu gün oruca niyetlendim. Regl beklediğimi unuttum gelmez inşallah iftara kadar. Bi kere ezan 20:15 gibi okunacaktı ben 20:00 de regl olmuştum hiç unutamıyorum o günü Temmuz sıcağıydı galiba
İkindi den sonra wc ye girme sakin ama senin leke gelmemismiydi

Leke gelmedi canım baya regl olmuş gibiydim ertesi gün kesildi bi daha gelmedi regl mi sayılıyorum yoksa
Evet canım 3 gün bekliycen gelen giden olmazsa abdest alıp kılmadığını namazları kaza ediyorsun gününde ve düzenli oluyorsa bu şekilde ama düzensizse başka şekilde anlaticam

Evet canım 3 gün bekliycen gelen giden olmazsa abdest alıp kılmadığını namazları kaza ediyorsun gününde ve düzenli oluyorsa bu şekilde ama düzensiz başka şekilde anlaticam
3 gün oldu zaten. Normalde dün olacaktım ama olmadı hala

3 gün oldu zaten. Normalde dün olacaktım ama olmadı hala
3 gün oldu derken gün saat olarak doldu mu mesela ikindi oldun birdahiki günün ikindi vakti 1.günün oluyor

Yaniii regl sayıliyon ama 3 günün sonunda olmazsan kaza edicektin
Cumayı cumartesiye bağlayan gece geldi ertesi gün kesildi hemen. Bi daha gelmedi. Bu gün Pazartesi. Normalde de 3 gün sürer eğer devam etseydi bile bu gün namaza başlamış olacaktım.

Cumayı cumartesiye bağlayan gece geldi ertesi gün kesildi hemen. Bi daha gelmedi. Bu gün Pazartesi. Normalde de 3 gün sürer eğer devam etseydi bile bu gün namaza başlamış olacaktım.
Hayır Perşembeyi cumaya bağlayan olacaktı yanlış oldu

inşallah canım.

sonuncu mu olduk
maalesef
een ondan önce otur kucağına da al bi kaç saat istediği güveni alırsa sakinleşiyorlar canım rabbim yardımcın olsun
rabbim yanılmışız sözlerini durdursun annesine babasına şifalar versin inşallah
aynen katılıyorum güzel sonuç almalıyız birbirimizin motivasyonu için takımı bi kaldırmamız lazım kızlar
Ya yapmayın etmeyin. Bizim daha 2 yaş sendromu bitmedi. Bide 3 mü var?
Ay canumsın benim
Valla her sayıyla var sendrom

Merhaba kızlar bugun evlilik yıldönümümüz. İçim buruk biraz 2 ay önce 65 'lerde olurum diye hayal kuruyordum şimdi 80 lerdeyim eşimle yasadıgım sorunlar yüzünden bu haldeyim. İlk defa kıtlamicam. 7. Yılımız oluyor.

inşallah bu yıl yeni bir başlangıç olur sizin için bundan sonra mutlulukla devam edersiniz

Kurusu da var evet. Ben buzluğa koymuştum içini ayıklayıp. Ben seviyorum kurusu gibi pişiriyorum. Bol soğan küp küp havuç ve patates barbunya kavurup az salça pişiriyorum. Pişince tabaklara koyduktan sonra üzerine maydanoz yakışıyor. Pilakisi yani.

Ben de çok severim. Yazdan 30 kilo koydum sadece haşlayıp yiyebilirim

Allah şifa versin korktuklarından emin etsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…