Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Esime cay demledim browni kek (hazir) bisküvi çeşitleri kuruyemiş cay keyfi yapacak ya sabir bende yeşil çayimi içip yatak odasına geçerim biraz kitap okuyup birazda buraya bakıp uyurum sonra
Esım hıc sevmez ıyı kı brownı fılan arada bıskuvı yer cay ıcerız aksam daha kolay gecıyor bana

Mahallemde spor salonu var. Haftanın 3 gunu zumba fılan yapıyo kadınlar. Zumba yapamam utanırım da yuruyus bandında 1 saat yurusem keske esımı ıkna edemıyorum
Benim evimde yürüyüş bandı ve eliptik olmasına rağmen çoğu kez spor salonuna yazıldım ama hep bir engel çıktı verdiğim paralar hep boşa gitti açıkcası evde lesli yapsan bile çok faydalı 🖒🖒🖒

Anka nasılsın canım
Kizz esime tartiyi saklattim cuma sabah cikart dedim sakladigin yerden

Eksi gorsem yiyorum arti görsem yiyorum en iyisi böyle olsun dedim

Gözüme takildikca gelip gidip tartiliyorum yoksa
Bu gün iyi değilim ya
Geçen regl olmuş gibi kanamam geldi. İki gündür gelen giden yok kafama takıldı
Baya da sinirliyim
Sabah 70,8 geldim yine. 1 minnacık çikolatadan olmaz herhalde. Kendisi 15 gr regl olmayınca mı oldu anlamadım çok karışığım bu gün

Benide tartı çok motive ediyor... wc gidiyorum sonra hop tartının üstündeyim...eğer tartılmazsam ipin ucu kaçıyor...
Bende tartılmadan 1 hafta geçirdim. Sabit geldim. Kilo almış da olabilirdim. O yüzden şimdi tartılıyorum her gün.

Canım ya geçmiş olsun
Kadın doğum dr görünsen iyi olur cocuklara bakacak biri varmi yarın gitsen
Regl gununmuydu peki

Bisey olmaz o kadardan canım çikolatayı sıkıntı etme
Bol bol su icersin odemler gider tuzuda azalt

Vücudun su tutmuştur canım o minicik çikolata bu kadar artı getirmez rezene çayı iç...

Boyun güzel ama 65 de bırakma verebildiğin kadar devam et 60 yine olursun bence 🖒🖒🖒
Atrafımdakıler boyle cok ıyı oldugumu soyluyorlar ben begenmıyorum. 60 kılodayken hasta mısın dıyolardı hahah ah bu bızım mıllet ha bıde etrafım hep kılolu gozlerıne zayıf gorunuyorum demek kı
Yurus bandı yada elıptık almada geldı aslında ama kullanmazsam esımın dılıne duserım bıde su var bende bu ıstah varken sureklı spor yapmam lazım kı kılo almayayım sureklı al ver ıstemıyorum
Allah allah bı mınık cıkolatadan o kadar olur mu ya. Senın bıde kordonlarda baglı demı allah korusun da oyle de hamıle kalan var bı kadın dogumcuya gıt ben coook korktugumdan gebelıkten cok panıgım bu konularda cunku.
Bende tartılmadan 1 hafta geçirdim. Sabit geldim. Kilo almış da olabilirdim. O yüzden şimdi tartılıyorum her gün.
Bana da ıyı gelıyor tartılmak cunku aynada hemen bellı olmuyor yedıgının artısı ama tartı tık soyluyor

Kesinlikle eliptik tavsiye ederim elektrik derdi yok çok yer kaplamıyor ,ses gürültü derdi yok günlük 45 dk yapsan inanılmaz efor harcıyorsun....
Bende sporla kilo verenlerdenim nereye kadar bu kadar spor yapacam bilmiyorum açıkcası kilo verdikten sonra az yemekle korumayı öğrenmeliyim...

Canım ya geçmiş olsun
Kadın doğum dr görünsen iyi olur cocuklara bakacak biri varmi yarın gitsen
Regl gununmuydu peki
Normalde bu gün bekliyordum erken geldi demiştim ama bu tamamen kesildi.
Vücudun su tutmuştur canım o minicik çikolata bu kadar artı getirmez rezene çayı iç...
Rezene içiyorum süt için canım iki kupa
Aynen bağlı ama hamilelik gibi hissetmiyorum zaten

Esım hıc sevmez ıyı kı brownı fılan arada bıskuvı yer cay ıcerız aksam daha kolay gecıyor bana
Ben hazır sevmiyorum Allahtan evdekiler yerken çok çok canım istemiyor. Ama çocuklar yemesin diye Abur cubur almamaya çalıştığım için kendim yapıyorum kek kurabiye vs gergin mutlaka işte o zaman dayanamıyorum çok

Geçmiş olsun canim ... dişler çıkıncaya kadar huzursuzluklar oluyor Rabbim kolaylık versin...

Evet bıde o var 3 cocukla gunu zor kapatıyorum spor yapacak dermanım kalmıyor kendımı yataga atıyorum
Normalde bu gün bekliyordum erken geldi demiştim ama bu tamamen kesildi.

Rezene içiyorum süt için canım iki kupa

Aynen bağlı ama hamilelik gibi hissetmiyorum zaten
Hamılelık degılse stres yapma kılo muhım degıl
Ilk evlendıgımde cok fazla yerdık abur cubur sonra cocuklarım olunca baktım zararlı hemde cok kılo aldım bıraktık sımdı hıc evımıze gırmıyor cok sukur. Evde yaparım her zaman
Barbunyayı da hıc yapmam nasıl bısey oluyor kur fasulyeye benzıyor sanırım demı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…