- 13 Eylül 2014
- 1.268
- 3.443
- 133
- 29
Esım hıc sevmez ıyı kı brownı fılan arada bıskuvı yerEsime cay demledim browni kek (hazir) bisküvi çeşitleri kuruyemiş cay keyfi yapacakya sabir bende yeşil çayimi içip yatak odasına geçerim biraz kitap okuyup birazda buraya bakıp uyurum sonra
Boyun güzel ama 65 de bırakma verebildiğin kadar devam et 60 yine olursun bence 🖒🖒🖒72.6 um. 80 kusuru gormustum. Oglumu okula gotur gel fılan derken 72 yı gordum 65 olsam yeter 167 boyum ☺ ıkızlerımden once 60 ıdım ahh ahhh
Benim evimde yürüyüş bandı ve eliptik olmasına rağmen çoğu kez spor salonuna yazıldım ama hep bir engel çıktı verdiğim paralar hep boşa gitti açıkcası evde lesli yapsan bile çok faydalı 🖒🖒🖒Mahallemde spor salonu var. Haftanın 3 gunu zumba fılan yapıyo kadınlar. Zumba yapamam utanırım da yuruyus bandında 1 saat yurusem keskeesımı ıkna edemıyorum
Bu gün iyi değilim yaAnka nasılsın canım
Kizz esime tartiyi saklattim cuma sabah cikart dedim sakladigin yerden
Eksi gorsem yiyorum arti görsem yiyorum en iyisi böyle olsun dedim
Gözüme takildikca gelip gidip tartiliyorumyoksa
Bende tartılmadan 1 hafta geçirdim. Sabit geldim. Kilo almış da olabilirdim. O yüzden şimdi tartılıyorum her gün.Benide tartı çok motive ediyor... wc gidiyorum sonra hop tartının üstündeyim...eğer tartılmazsam ipin ucu kaçıyor...
Canım ya geçmiş olsunBu gün iyi değilim ya
Geçen regl olmuş gibi kanamam geldi. İki gündür gelen giden yok kafama takıldı
Baya da sinirliyim
Sabah 70,8 geldim yine. 1 minnacık çikolatadan olmaz herhalde. Kendisi 15 grregl olmayınca mı oldu anlamadım çok karışığım bu gün
Bisey olmaz o kadardan canım çikolatayı sıkıntı etmeBu gün iyi değilim ya
Baya da sinirliyim
Sabah 70,8 geldim yine. 1 minnacık çikolatadan olmaz herhalde. Kendisi 15 grregl olmayınca mı oldu anlamadım çok karışığım bu gün
Vücudun su tutmuştur canım o minicik çikolata bu kadar artı getirmez rezene çayı iç...Bu gün iyi değilim ya
Baya da sinirliyim
Atrafımdakıler boyle cok ıyı oldugumu soyluyorlar ben begenmıyorum. 60 kılodayken hasta mısın dıyolardı hahahBoyun güzel ama 65 de bırakma verebildiğin kadar devam et 60 yine olursun bence 🖒🖒🖒
Yurus bandı yada elıptık almada geldı aslında ama kullanmazsam esımın dılıne duserım bıde su var bende bu ıstah varken sureklı spor yapmam lazım kı kılo almayayım sureklı al ver ıstemıyorumBenim evimde yürüyüş bandı ve eliptik olmasına rağmen çoğu kez spor salonuna yazıldım ama hep bir engel çıktı verdiğim paralar hep boşa gitti açıkcası evde lesli yapsan bile çok faydalı 🖒🖒🖒
Allah allah bı mınık cıkolatadan o kadar olur mu ya. Senın bıde kordonlarda baglı demı allah korusun da oyle de hamıle kalan varBu gün iyi değilim ya
Baya da sinirliyim
Bana da ıyı gelıyor tartılmak cunku aynada hemen bellı olmuyor yedıgının artısı ama tartı tık soyluyorBende tartılmadan 1 hafta geçirdim. Sabit geldim. Kilo almış da olabilirdim. O yüzden şimdi tartılıyorum her gün.
Kesinlikle eliptik tavsiye ederim elektrik derdi yok çok yer kaplamıyor ,ses gürültü derdi yok günlük 45 dk yapsan inanılmaz efor harcıyorsun....Atrafımdakıler boyle cok ıyı oldugumu soyluyorlar ben begenmıyorum. 60 kılodayken hasta mısın dıyolardı hahahah bu bızım mıllet ha bıde etrafım hep kılolu gozlerıne zayıf gorunuyorum demek kı
Yurus bandı yada elıptık almada geldı aslında ama kullanmazsam esımın dılıne duserım bıde su var bende bu ıstah varken sureklı spor yapmam lazım kı kılo almayayım sureklı al ver ıstemıyorum
Allah allah bı mınık cıkolatadan o kadar olur mu ya. Senın bıde kordonlarda baglı demı allah korusun da oyle de hamıle kalan varbı kadın dogumcuya gıt ben coook korktugumdan gebelıkten cok panıgım bu konularda cunku.
Bana da ıyı gelıyor tartılmak cunku aynada hemen bellı olmuyor yedıgının artısı ama tartı tık soyluyor
Normalde bu gün bekliyordum erken geldi demiştim ama bu tamamen kesildi.Canım ya geçmiş olsun
Kadın doğum dr görünsen iyi olur cocuklara bakacak biri varmi yarın gitsen
Regl gununmuydu peki
Rezene içiyorum süt için canım iki kupaVücudun su tutmuştur canım o minicik çikolata bu kadar artı getirmez rezene çayı iç...
Aynen bağlı ama hamilelik gibi hissetmiyorum zatenAllah allah bı mınık cıkolatadan o kadar olur mu ya. Senın bıde kordonlarda baglı demı allah korusun da oyle de hamıle kalan varbı kadın dogumcuya gıt ben coook korktugumdan gebelıkten cok panıgım bu konularda cunku.
Ben hazır sevmiyorum Allahtan evdekiler yerken çok çok canım istemiyor. Ama çocuklar yemesin diye Abur cubur almamaya çalıştığım için kendim yapıyorum kek kurabiye vs gergin mutlaka işte o zaman dayanamıyorum çokEsım hıc sevmez ıyı kı brownı fılan arada bıskuvı yercay ıcerız aksam daha kolay gecıyor bana
Bizi yarın arkadaş yemeğe davet etti. Şimdi tatlı yapacağım, tatlıyı da ben getireyim dedim. Yoldan yeni geldim bakayım yapabilecek miyim :))) ölüyorum yorgunluktan yaaa
Geçmiş olsun canim ... dişler çıkıncaya kadar huzursuzluklar oluyor Rabbim kolaylık versin...Kızım çok huysuz bu aralar. Köpek dişleri çıkacak zorluyor biraz. 12 dişi var hiç birinde problem yaşamamıştık. Yapışık ikiz gibiyiz bazen çok bunalıyorum. Tlfn elime alınca da hemen istiyo video izliyo resimlere falan bakıyor. Şuan uyutmaya çalışıyorum ama uyusada yarım saat sonra falan uyanacak muhtemelen
Evet bıde o var 3 cocukla gunu zor kapatıyorum spor yapacak dermanım kalmıyor kendımı yataga atıyorumKesinlikle eliptik tavsiye ederim elektrik derdi yok çok yer kaplamıyor ,ses gürültü derdi yok günlük 45 dk yapsan inanılmaz efor harcıyorsun....
Bende sporla kilo verenlerdenim nereye kadar bu kadar spor yapacam bilmiyorum açıkcası kilo verdikten sonra az yemekle korumayı öğrenmeliyim...
Hamılelık degılse stres yapma kılo muhım degılNormalde bu gün bekliyordum erken geldi demiştim ama bu tamamen kesildi.
Rezene içiyorum süt için canım iki kupa
Aynen bağlı ama hamilelik gibi hissetmiyorum zaten
Ilk evlendıgımde cok fazla yerdık abur cubur sonra cocuklarım olunca baktım zararlı hemde cok kılo aldım bıraktık sımdı hıc evımıze gırmıyor cok sukur. Evde yaparım her zamanBen hazır sevmiyorum Allahtan evdekiler yerken çok çok canım istemiyor. Ama çocuklar yemesin diye Abur cubur almamaya çalıştığım için kendim yapıyorum kek kurabiye vs gergin mutlaka işte o zaman dayanamıyorum çok
Barbunyayı da hıc yapmam nasıl bısey oluyor kur fasulyeye benzıyor sanırım demıİyi akşamlar arkadaşlar benim menüm ise şöyle :
Kahvaltı (10.30)
Çok az sucuklu yum.
Bolca yumurtalı soğan kavurması
1 dilim ekmek
2 dilim avokado
Öğlen 2 mandalina
Akşam(17.30)
Zeytinyağlı barbunya
1 küçük içli köfte
1 bardak ayran
Spor. 7 bin adım 105
G gunesli gunlerSu perisi86
iyi geceler kızlar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?