Günaydın kızlar
Akşam biz de eşimle tartıştık biraz. Sonra çocukları uyuttum. Gece 1 gibi bulaşıkları toplayayım diye girdim fazla kaptırmışım kendimi 3,5 ta bebek ağlayınca farkettim saatidolapları sildim baya
Farkında değilim ki sinirle girişince kendimi kaybetmişimYani 2,5 saatlik uykundan oldun
Ben bugünü çok hafif geçiricem. Yarın normal beslenmeme dönecem. Cuma günü gelsin eksiler.Akşam kaçamak yapanlar bu gün yarın ekmek yemesin akşamı erken kapatsın kızlar. Bu Cuma kimse artı gelmesin lütfen.
Ne gerek var o kadar sinire. Aman yat uyu işteGünaydın kızlar
Akşam biz de eşimle tartıştık biraz. Sonra çocukları uyuttum. Gece 1 gibi bulaşıkları toplayayım diye girdim fazla kaptırmışım kendimi 3,5 ta bebek ağlayınca farkettim saatidolapları sildim baya
Aynen kaptanım fazla birşey yemedim ama akşam kofte kereviz salatası düşünüyorumAkşam kaçamak yapanlar bu gün yarın ekmek yemesin akşamı erken kapatsın kızlar. Bu Cuma kimse artı gelmesin lütfen.
Bence iyi olmuş en azından Buzdolabını silip süpürmemişsin diye iğrenç bir espiri geldi aklımaGünaydın kızlar
Ne ıyıyms anka ben genelde kavga edınce gucten duserım salarım kendımı. Guçsuzum heraldeFarkında değilim ki sinirle girişince kendimi kaybetmişim
Herkesin tepkileri farklı. Güçsüzlükle ne alakası var. Ben sinirlenince baya kendimi kaybediyorum işte. Ocağa yağ çöz sıktım mesela nasıl hışımla giriştiysem şişe bitince kendime geldimNe ıyıyms anka ben genelde kavga edınce gucten duserım salarım kendımı. Guçsuzum heralde
Uzandım ankam uykum var Akşam kızım erken uyursa bende uyurum bugün biraz daha iyi gibiHuuu huuu nerdesiniz
Dişçiden az önce geldim .Huuu huuu nerdesiniz
Geçmiş olsun kızına iyileşemedi mi canım bu seneki hastalık bir anormal sürekli tekrarlıyorUzandım ankam uykum var Akşam kızım erken uyursa bende uyurum bugün biraz daha iyi gibi
Grip olduğu için bu hafta okula göndermiycem
Sen nasılsın mutfak pırıl pırıl olmuştur
Bende sinirlenince temizlik yaparım bütün sinirimi temizlikten çıkarırım ha bide yemek yerim
Dişçiden az önce geldim .
Bir çamaşır serdim ,
Kabak soteledim tava da namaz kılıp onu yiyeceğim yoğurtla uğraşıyorum öyle valla
Evde olsam şimdiye kadar 2 öğün yemiştim acıkarak , şu ana kadar bişi yemedim su bile içmedim ama aç değilim bu nasıl bişi ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?