Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Ne gerek var o kadar sinire. Aman yat uyu işte

Günaydın kızlar yarım saat önce uyandım gece saat başı uyandi kızım 12gibi kahvaltı yapıp kızımı babasina birakip yürüyüş yapicam dışarı çıkıp

Bence iyi olmuş en azından Buzdolabını silip süpürmemişsin diye iğrenç bir espiri geldi aklıma

Uykundan niye oldun ya kötü olmuş
Ben sinirlenince üzülünce aksine bi uyku çöker hemen günü bitirmek isterim herkes farklı farklı demi

Ne ıyıyms anka ben genelde kavga edınce gucten duserım salarım kendımı. Guçsuzum heralde
Herkesin tepkileri farklı. Güçsüzlükle ne alakası var. Ben sinirlenince baya kendimi kaybediyorum işte. Ocağa yağ çöz sıktım mesela nasıl hışımla giriştiysem şişe bitince kendime geldim o yağ çözü arındırıcam diye yarım saat uğraştım zaten

Evin işlerini bitirdim makinada camasirlar bitsin asip cikcam hem kızımın geçen hafta aldığımız elbisesini değiştircem yürüyüşte aradan çıkmış olur

Acıktım ama akşam 6da yerim yemegimi

Huuu huuu nerdesiniz
Uzandım ankam uykum var Akşam kızım erken uyursa bende uyurum bugün biraz daha iyi gibi

Grip olduğu için bu hafta okula göndermiycem

Sen nasılsın mutfak pırıl pırıl olmuştur
Bende sinirlenince temizlik yaparım bütün sinirimi temizlikten çıkarırım ha bide yemek yerim

Huuu huuu nerdesiniz
Dişçiden az önce geldim .
Bir çamaşır serdim ,
Kabak soteledim tava da namaz kılıp onu yiyeceğim yoğurtla uğraşıyorum öyle valla

Evde olsam şimdiye kadar 2 öğün yemiştim acıkarak , şu ana kadar bişi yemedim su bile içmedim ama aç değilim bu nasıl bişi ya

Geçmiş olsun kızına iyileşemedi mi canım bu seneki hastalık bir anormal sürekli tekrarlıyor

Mideye yemek girince daha fazlasını istiyor canım. Bende normalde kahvaltıyı geç de yapmış olsam iki ana öğün yetmiyor bana ama oruç tutarken zorlanmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…