Hareketler genel olarak aynı zaten sadece Hızlı biraz.sana çerez gibi gelebilir ama sen baya sağlam spor yapıyorsun.Bugün yapıcam kuzum çok merak ettim tek spor o olacak bende.
Wuhuuuuuuuuu sily ha ri ka sınnnnnn
Canim sen kendi tarifini bi tamamen yazaana ole yapayim bir daha ki sefere deben bunun benzerini yaptım
yumurta koymadım ama
bal pekmez de koymadım
zaten o üzümler ( bi de muz koydum) tatlandırıyor ve yetiyor gerek yok bence :)
Bu yanlış ama. 1 mil yapacaksan 1 mil açacaksın. Çünkü video genel olarak hepsi yapılacağı düşünülerek hazırlanıyor. Arada hızlanıp yavaşlanıyor. En son tempo düşürülerek soğuma hareketleri yapılarak bştiriliyor. Sen şimdi nabzı yukseltip kut bırakınca sağlıklı olmuyor.3 fast leslie 15 dk yaptim aneeem nasil terledim bunun 40 dk ni dusunemiyorum
Ben de istiyorum o tariften yesacimben bunun benzerini yaptım
yumurta koymadım ama
bal pekmez de koymadım
zaten o üzümler ( bi de muz koydum) tatlandırıyor ve yetiyor gerek yok bence :)
3 fast&fun miles mile 3 bunu yaptim 15 dakikada bitti ne yanlis oldu anlamadim kaptanBu yanlış ama. 1 mil yapacaksan 1 mil açacaksın. Çünkü video genel olarak hepsi yapılacağı düşünülerek hazırlanıyor. Arada hızlanıp yavaşlanıyor. En son tempo düşürülerek soğuma hareketleri yapılarak bştiriliyor. Sen şimdi nabzı yukseltip kut bırakınca sağlıklı olmuyor.
Aman dikkat misafir cok tehlikeli surekli hizmet et siz baslayin falan de onlara yedir hepsiniKızlar Günaydın. .. şu anda tartıyla bakışıyorum..
birazdan misafir gelicek ya..inşallah diyetime zeval gelmez
Bu hafta listedesin hipoo sen kendini tutarsın eminim tamamen güveniyorum sanaKızlar Günaydın. .. şu anda tartıyla bakışıyorum..
birazdan misafir gelicek ya..inşallah diyetime zeval gelmez
İzledim canım şimdi 3 mil olanını buldum 15 dk sürüyor olmazsa baştan sona 2 kere yaparım. Canım çıkıyor valla hiç çerez gelmiyorHareketler genel olarak aynı zaten sadece Hızlı biraz.sana çerez gibi gelebilir ama sen baya sağlam spor yapıyorsun.
Kuzum fazla millik video açıp 3 milini yapıp bıraktın sandı3 fast&fun miles mile 3 bunu yaptim 15 dakikada bitti ne yanlis oldu anlamadim kaptan
Ben de bunu yaptim ama kaptan bana kizdiİzledim canım şimdi 3 mil olanını buldum 15 dk sürüyor olmazsa baştan sona 2 kere yaparım. Canım çıkıyor valla hiç çerez gelmiyor
3 fast&fun miles mile 3 bunu yaptim 15 dakikada bitti ne yanlis oldu anlamadim kaptan
İzledim canım şimdi 3 mil olanını buldum 15 dk sürüyor olmazsa baştan sona 2 kere yaparım. Canım çıkıyor valla hiç çerez gelmiyor
Kızdım mı sadece uyardım yanlış diye niye kızayım. Aşk olsun.Ben de bunu yaptim ama kaptan bana kizdiniye kizdi ki anlamadim
Evet sorun çözüldüKuzum fazla millik video açıp 3 milini yapıp bıraktın sandıAnka baktım ben de videonun tamamı 15 dk
Kaptanim sen kizabilirsin de sıkıntı yok hatta grup arkadaslarimda yanlis yaparsam kizin ben soz dinlerimKızdım mı sadece uyardım yanlış diye niye kızayım. Aşk olsun.
1 kere kullandım cheesecake hakkımı. Aslında bir tane daha var. Bugün de mi yiyeyim onu mu demek istiyorsun
Gü nay dııııınnnnn
G u n a y d i i n
Canim sen kendi tarifini bi tamamen yazaana ole yapayim bir daha ki sefere de
Ben de istiyorum o tariften yesacim
Doğum günü ... pasta bi de tazeyse offff ... sen simdiden su ve spor a yüklen bence aksam asitli bir şey içme sadece pasta ye ince bir dilim ama çok ince..kızlar akşama arkadaşın cocgunun dogum gunu var ne yapacagım ben
bi de bir kahvaltı yapmışım offfffffffffff ne yedim yaaaama hep sağlıklı kızmayın
Asitli bişey içmez o zaten. Diyetisyen bana 1 parmak kalınlığında yiyebilirsin demişti.Doğum günü ... pasta bi de tazeyse offff ... sen simdiden su ve spor a yüklen bence aksam asitli bir şey içme sadece pasta ye ince bir dilim ama çok ince..umarim sabit kalirsin en azindan arti cikmazsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?